** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

ce mi-a mai ramas din mse de aseara

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani, nu am stare de nimic acum, parca am fluturi in stomac si imi amintesc ultima seara cu burtica, ce emotii aveam, l-am tinut de vorba pe Paul pana tarziu in noapte si culmea, imi dau seama acum, purtam aceeasi bluza de pijama. Azi m-am cantarit si a venit hopa si Larisa, s-a urcat pe cantar cu mine si ne-am amuzat ca impreuna aveam aproape 74 de kg, tot atatea cate aveam, tot impreuna, si acum 2 ani cand am plecat sa nasc.

Acum va servesc cu placinta cu mere si placinta cu visine iar la 11.00 fix cu tort cu fructe de padure si suc de fructe cu paiul

LA MULTI ANI FILIP, ANTONIA, THEODOR!!!!!!!!! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa aveti o copilarie minunata. Va pup cu drag!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani!!!!!!
Antonia, Larisa, Filip, Theodor sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, sa aveti o viata minunata!

Mamici, felicitari pentru printese si printi! O zi frumoasa si petreceri pline de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

mamici, am nevoie de ajutorul vostru. De la 1 iulie tre' sa incep un tratament care nu imi permite alatarea. Beleaua e ca am inca foarte mult lapte si zau ca nu stiu cum sa il opresc. Ajutor!!!!!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mulge cate putin cat sa-i detensionezi la 3-4 ore sau in fct de timpul in care ii simti tari. Poti incepe tratamentul chiar daca mai ai lapte? sau trebuie sa opresti de tot alaptarea pana pe 1 iulie?

-------------------------------------------Mami de Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

hmmm, asta nu am intrebat. Mi-a spus doar sa opresc alaptatul. Cred ca nu ar fi problema sa fie lapte in san - cred.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

eu tin minte ca parca 2 pastilute de Dostinex mi-a dat sa iau...darcred ca mai bine stie medicul.Pupam

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare....
Petrecere mare azi in delfinariu! Sarbatoriti multi!!!

La multi ani, Antonia!!!

La multi ani, Larisa!!!

La multi ani, Filip!!!

Si pentru ca am lipsit ieri... La multi ani, Matei Alexandru!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti o viata frumoasa si linistita! Va pupam cu drag!

[b]Georgia, Ochidut, Eladea petrecere frumoasa! La multi ani si voua, sa fiti iubite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Antonia, Larisa, Filip, la multi ani cu sanatate!!!

Victo, nu stiu cum Dumnezeu e atat de cald in casa. Chiar aseara povesteam ca atunci cand stateam la bloc (etajul 3 din 4), parca nu era asa de cald. Cred ca s-au incalzit tare peretii de la caldurile ce au fost si acum mentin caldura. Oricum, azi noapte a fost mai bine, i-am zis sotului ca daca e furtuna sa ma trezeasca, ies in curte sa stau in ploaie

Noi ne-am trezit la 8.30. La 10 am luat micul dejun, copiii au fost in piata si acum sunt in parc. Eu am ramas sa le pregatesc pranzul. Cartofi pireu cu ficatei.

S-a anuntat ploaie la noi....insa din nou e cald, deocamdata "doar" 23 grade.
Dupa ce se trezeste Raisa, mergem la ai mei sa facem baie in piscina, nu stiu cum o sa o mai scot pe Raisa din apa.

Maine incepe ultima saptamana de cresa inainte de vacanta!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Antonia!
La multi ani, Larisa!
La multi ani, Filip!
La multi ani, Theodor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Noi ne-am hotarat sa plecam azi la mare, la Mamaia, pentru cateva zile, sper sa ma vad cu fetele de la mare!
Am intrat pe fuga sa urez La multi ani! pentru Larisa, sa cresti mare, sa te aibe Dumnezeu in grija tot restul vietii tale, sa te bucuri de viata, de parintii tai frumosi si ei de tine! Sa va traiasca, ochidut!

Si bineinteles si pentru scumpii delfinasi Matei, Antonia si Filip, cu drag va urez La multi ani!, sa fiti sanatosi, voiosi, bucurosi si senini!

Eu ieri am avut intalnire de 15 ani de la terminarea liceului, ne-am vazut si la 10 ani dar am repetat, am fost o clasa frumoasa, si profesorii sunt mundri de noi, au venit 6 dintre ei, am povestit cum copiam, ce perle scoteam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Larisa! frumoasa blonda, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata. Sa fi iubita si sanatoasa!
La multi ani Antonia! Sper ca petreci frumos cu mami si cu tati. Georgia, mai zi-ne de voi!
La multi ani Filip! Sa te faci mare si frumos ca fratele tau si sa o ajutati pe mami la afaceri
La multi ani Theo! nici de voi nu ne-a mai scris mamI. Sper ca sunteti bine si petreceti cum se cuvine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

LA MULTI ANI, ANTONIA!

LA MULTI ANI, LARISA!

LA MULTI ANI, FILIP!

GEORGIA, OANA, ANDREEA

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Si La multi ani Theo!

La multi ani si de la noi! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume! Distractie placuta

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

heeii, e sarbatoare mare in delfinariu!!!

LA MULTI ANI LARISA!! MINUNE MICA SI FRUMOASA, SA FII SANATOASA SI SA AI MULT NOROC IN VIATA!! SUNTETI O FAMILIE FRUMOASA, SA FITI SANATOSI SI SA AVETI SUCCES IN TOATE!

LA MULTI ANI FILIP! DELFINAS SCUMP SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE!! SI SA TE BUCURI DE TOT CE E MAI BUN ALATURI DE FRATIORUL TAU DRAG SI DE PARINTI SI BUNICI!! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE!

LA MULTI ANI ANTONIA, PAPUSA FRUMOASA! SA FII SANATOASA SI SA CRESTI MARE MARE! VA DORESC SA FITI FERICITI MEREU, CA ACUM CAND E TATI ACASA!

LA MULTI ANI THEODOR! SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE DELFINAS SCUMP! SI SA PAPI TOT TOT,SA STEA MAMI LINISTITA!

Mergi la inceput