Deja vu

Deja vu | Autor: lucialu

Link direct la acest mesaj

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Si_socrul_lui_Huidu_a_spulberat_un_Logan-_Bilant-_patru_raniti_0_720528120.html

Btw:este linkul Adevarului, nu al cancanului...

interesant e ca evenimentul s-a petrecut in aprilie si stirea apare abia acum. Explicatia nu ma convinge.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

oh, doamne :(

citind stirile astea ma ingrozesc de iesit cu masina, serios. Ma gandesc ca desi noi mergem regulamentar, desi cascam ochii in toate partile, incetinim in curba, pastram banda si ce dracului mai face, nimic din prudenta si din corectitudinea noastra nu ne ajuta daca intra un din asta in noi. Care se grabeste dracu stie unde, ca sa faca dracu stie ce si ne face lati. Si eventual nici nu coboara sa vada daca barim ne-a latit uniform sau mai mergea oleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mai cauta pe net sau eventual chiar pe cancan. Am citit stirea asta cu ceva vreme in urma undeva pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Marina, mai devreme de 17 iunie 2012? eu postez azi, pt ca azi mi-am adus aminte. Cam atunci au fost prezentate si la unele stiri tv. Oricum, m-ai lasat speechless...

Ina, sunt ft multe accidente rutiere in Romania si tocmai pt lipsa de respect care predomina in randul participantilor la traficul rutier. Din pacate sunt si ft multe decese rezultate in urma acestor accidente. So,da. Iti induce teama, mai ales daca ai copii.

Mergi la inceput

Lucia sincer nu mai stiu exact cand am citit dar am citit stirea asta inainte si nu zilele astea. Si cred ca am citit-o fie pe cancan fie pe hotnews ca pe astea le mai citesc iar la radio si tv nu am acces. Nu pricep ce te-a lasat speachless, poate faptul ca studiez cancanul regular

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Si_socrul_lui_Huidu_a_spulberat_un_Logan-_Bilant-_patru_raniti_0_720528120.html

interesant e ca evenimentul s-a petrecut in aprilie si stirea apare abia acum. Explicatia nu ma convinge.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Exista un monopol al stirilor. Majoritatea stirilor se obtin de la agerpres. Agerpresul probabil are sursele de informatii la institutile statului, care protejeaza imaginea persoanelor cu influenta in mediul puterii.

Stirea de mai sus nu apare la agerpres si nici la mediafax. Victimele au facut plangere la 30 aprilie, dupa ce au ajuns la concuzia ca vor fi trasi in "teapa".
In mass-media stirea se raspandeste dupa 16.06.2012 si este preluata in "cascada", tipic sistemului mediatic romanesc cand vor sa faca dintr-o stire una de prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nu Marina, tu m-ai acuzat pe mine ca citez cancan-ul si ca doar atat ai avut de zis...

Deceneus, merci! mi-ai confirmat ceea ce banuiam, dar nu stiam unde sa pun degetul. O noua dovada ca justitia se face cu masuri diferite in functie de cum te cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Daca exista un astfel de "monopol" al stirilor este doar din cauza faptului ca ziarele / redactiile de stiri nu mai fac investigatii proprii, ci preiau (mestecat sau ne-mestecat) ce au zis altii inaintea lor. Nu-i opreste nimeni pe jurnalisti sa-si caute singuri subiectele. E un "monopol" prin auto-limitare, nu prin impunere din afara.

Mergi la inceput

Cate accidente ai vazut tu prin ziare asa mediatizate ca huidu si ce treaba are justitia cu faptul ca presa a publicat tarziu aceasta stire?
Nu te-am acuzat ca stirea e din cancan tu ai specificat ca nu e din cancan si io am zis ca stirea a mai fost data si inainte poate chiar in cancan. Eu icitesc pe net stirile din cancan si exista o mare probabilitate sa fi citit acolo.

In rest cum am zis, care e treaba cu justitia corupta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Exista un monopol al stirilor. Majoritatea stirilor se obtin de la agerpres. Agerpresul probabil are sursele de informatii la institutile statului, care protejeaza imaginea persoanelor cu influenta in mediul puterii.

Hai mai Deceneus, serios crezi chestia asta cu monopolul?

In epoca in care oricine poate sesiza un post tv sau un ziar iar goana dupa audienta si vanzari face mass media sa publice si pe neverificate? In epoca in care toata lumea face foto/video reportaje cu telefonul mobil?

Daca e asa cum naiba stirea cu Huidu a aparut la mai putin de o ora de la producere accidentului?

Cred ca explicatia e ca fiind socrul lui Huidu, nu poarta acelasi nume si de aceea a durat pana cand lumea a facut legatura si atunci..."Pac la Razboiul". Cat era un cetatean oarecare care accidentase alti cetateni oarecare informatia nu prezenta nici un interes....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

De acord ca Stefan Huidu este o persoana publica si accidentul nu putea fi ignorat. Media sesizata de cetateni a vanat subiectul.
In cazul socrului, cei de la Agerpres cu siguranta stiau ca-i un "fostul senator PSD de Vālcea", deci nu-i chair un neica nimeni, si probabil stiau si ca este socrul lui Huidu.
Ei, sau cei de la politie care-i alimenteaza cu stiri, de ce au ignorat stirea? Cineva selecteaza stirile si ele ierarhizeaza atata la biroul de relatii cu media de la politie, cat si la Agerpres.

Mergi la inceput