Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
AllyLaur spune:
Strumpitz, multumim pt comm. de pe Fb. Am ras la cateva de m-am prapadit.
Roxy, voi ce planuri aveti pt vara asta?
Andreea, mami nu-mi place ce citesc. Incearca s ate mobilizezi si sa vezi partea frumoasa a lucrurilor.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Delia, ce putin mai aveti si voi si plecati la mare la soare. Cat stati? Eduard Andrei 02.04.2011 |
vreo 6-7 zile, sa vedem ca dupa noi, inca are nerezervat..... poate prelungim..., vreau sa si ne plimbam... poate ajungem si la Dubrovnik.... acum sper doar sa ma conving sa nu iau toata garderopa cu mine
ailed_dota spune:
o sa iau doar turcuaz, negru si alb .....o geanta de plaja mi-ar tb.....neagra ca palaria si slapii....
AllyLaur spune:
Delia, ma bucur mult pentru tine ca o sa pleci o perioada sa te relaxezi, merti. Abia asteptam si noi concediul sotului din august. Merg sa duc Duracell-ul in camera lui ca a ramas fara baterii.
Pe maine!
Somleac spune:
Salut mamici frumoase
mi-e foarte dor de voi si de puiuti, o vreme am tinut pasul cu cititul de pe telefon, dar acum am pierdut sirul si cu asta.
Am avut niste saptamani foarte grele, dar frumoase. Am avut serbari peste serbari, concerte, concursuri . E o perioada tare grea si fizic ca de multe ori a trebuit sa ajung la 2 serbari in timp si emotional ca orice final e greu si a terminat si Matia gradinita si am plans. Ufffffff
La lucru am foarte mult de lucru, e cam stresant, vin la lucru de la 5- 6 dimineata si plec la 17-18. Toata lumea e stresata si nervoasa, nu e o atmosfera prea frumoasa.
Si eu am intarcat-o pe Ilincutza. De fapt s-a intarcat singura, probabil ca a scazut atat laptele ca nu prea mai era atractiv sa munceasca la tzatza. Am suferit si eu, dar n-am prea avut vreme sa-mi ling ranile.
Ilincutza s-a facut o prapadita de prima clasa, se catara peste tot in rand cu baietii mari, bate copii de varsta ei le ia jucariile si pe a lor si pe a ei si nu le da nimic, plange muult si se cere mult in brate. Intr-o zi la biserica o batranica s-a exprimat " fetita asta are chip de inger si fund de drac"
uff trebuie sa inchid
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
cami_antonia spune:
somleac si noua ne e dor de tineeeeeeeeeeeee
multe mamica eroina ce esti
miki, yvy pai si stomatita asta urata are forme diferite
unele se manifesta fara febra
sau cu febra doar 3 zile ca la voi
altele necesita antibiotic ca sunt tare urateeeeeeee
ca la noi
gandeste-te ca la mine a avut antonia la 3 ani
pai m-am speriat urat rau cand am vazut ca o saptamana nu i-a scazut febra deloc
si mai am o cunostinta de la buc care la fel a patit cu baiatul
tot 10 zile a tinut febra cu tot cu antibiotic
aceeasi forma nasoala
noua nu ne-a mancat antonia 10 zile decat lapte praf
ca daca nu il iubea mult si nu il manca ne deshidratam si mergeam sigur la spital pe perfuzii
ce sa zic nasoala boala
mie mi s-a parut ingrozitor sa ai 10 zilw febra 39-40 continuu si sa nu cedeze deloc decat 2 ore
si apoi sa te gandesti ca poti face convulsii
etc
eu atunci i-am dat antoniei picaturi de algolcalmin ca altfel nu ii scadea si nu putea dormi deloc
nici noaptea nici ziua
mie mi-a zis mama ca am facut cand eram mica da nu am facut deloc febra
asta
fiecare cu imunitatea lui si cu forma pe care o culege
noi am luat-o de la un loc de joaca
cami_antonia spune:
delia apa beau f multa
da nu are efect
iar sarat manac da nu foarte ca nici nu-mi place
da ma voi stradui
ca imi e atat de rau
de la oboseala
plus scaderea tensiunii
ca nu mai vreau
era sa chem iar salvarea
daca nu era cu mine tanti asta sa ma traga pe maini , picioare, cap sa imi puna sangele in miscare
cred ca faceam iiar o noapte pe la spital
brrrrrrrrrrr
cat despre haine de concediu
mai bine nu iei multe si iti mai cumperi de acolo