Bobocei de sept-oct 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Buna dimineata!

Andreea, felicitari pentru bebe maricel si sanatos!

Eu astazi ma duc sa-mi schimb buletinul si permisul cu noul nume de familie :P. Ma grabesc sa n-apuc sa ma-ngras, ca 10 ani tot poza aia o voi avea :P.

Apoi mergem sa facem cumparaturi pentru camera lui bebe (de fapt noi sus la etaj avem terminat doar holul si dormitorul nostru, mai avem doua camere si baia de gletuit, parchet, gresie, faianta etc). Asa ca voi avea o zi luuuunga.

Va pup si toate bune!

Fetelor, n-ati scris niciuna ce sistem de monitorizare a bebelasului ati folosit/ aveti de gand sa folositi. Poate v-a scapat intrebarea din vedere, asa ca revin :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata` !!!
Eu sunt ca un zombi.Pana pe la 3am am un somn tare chinuitttttt cu drumuri dese la baie,cu dureri de picioare...offff...apoi reusesc si eu sa mai dorm putin.

Aaaaa,Daniela,nici eu nu-mi fac storcuri mari.Am cumparat asa cate putin sa am pe ce pune mana la inceput.Ca sotul meu e mai nestiutor si nu ma bazez pe el Biberoane am cumparat,sper nici sa nu le desfac din folie,dar le-am luat ca stiu de la sora mea ca mai punea lapte din tzitzi si baga la frigider.

Si nu am cumparat tot...mai am de luat multe.

Mihaela multumesc de felicitari.Ma cam ingrijoreaza capusorul,ca ii iese mai mare tot timpul,dar fraiera de mine nici nu am intrebat de dr.Sa ai spor la cumparaturi !!! Eu ca sistem de supraveghere L-am luat pe acesta http://www.materna.com.ro/Nuk_256266.html Nu de pe acest site,dar acesta e modelul.Nu stiu cat de bun sau rau e,dar pentru ce imi trebuie mie,sper sa fie perfect.

Lory,sanatate multa fetitei!

O zi frumoasa va doresc.La noi e racoare si tare bine e

ANDREEA 27+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata!
Chri bine ai venit!
Mihaela eu nu-ti pot raspunde ,avand garsoniera nu am nevoie de sistem de monitorizare,
Loryd ,sanatate multa micutei ii doresc!

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru bebe grasun si dulcic !Vad ca si la tine apare o diferenta intre cap si femur deci nu ma mai stresez deloc.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Eu am tot zis ca-mi cumpar si de aia si de aialalta ca nu pot iesi dupa ce nasc.Nu ma refeream ca voi sta inchisa in casa ,ci ca cel putin 2 saptamani dupa cezariana nu voi fi prea apta de plimbari si cumparaturi,ganditi-va ca e totusi o taietura urata ,nu va fi deloc usor,am avut 3 cezariene in familie in ultimii 4 ani asa ca stiu ce vorbesc.Din cauza asta prefer sa am biberoane,pompa, suzete,ca nu se stie ,poate nu voi avea nevoie de ele ,dar daca am,pentru cumnate am umblat eu si le-am luat dar pentru mine cine umbla ca ele sunt cu copii mici acum?Plus acomodarea cu bebe,ohooo iar nu e totul roz,dar na fiecare face cum crede.
Oricum din momentul in care voi fi in putere nu voi rata nici o zi iesirile afara mai ales ca trec strada si intru in parc,ah ,abia astept sa pun caruciorul in functie.

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Problema la mine este si aprovizionarea din oras,fiind oras mic tot ce iau din farmacii de exemplu,trebuie mers la Arad,la 32 de km de orasul meu ,si asta e o problema ca pe cine as trimite ar pierde o jumate de zi cel putin pentru asta...

27+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineataaa, dau un fresh de portocale rece-rece!

Ce mai fac fetele? Eu ma bucur de racoare si de postarile voastre. In rest, imi cer scuze de pe acum, zilele urmatoare voi fi cam plecata - la munca e inchiderea de luna si avem un deadline...

Chri, bine ai venit printre noi! Mi-am facut si eu din ala ca al tau :D Nu stiu daca se vede.

Felicitari pentru bebe frumos Andreea! Acum ca toate spuneti de diferente, diseara ma voi uita si eu acasa la rezultatele de la morfo-fetala, m-ati facut ultra curioasa

Va pup si sper sa am timp sa revin si sa mai raspund.

P.S Eu nici nu m-am apucat de cumparaturi, am primit cateva hainute de la o prietena si atat. Astept cu interes prenatalul si sper sa fiu la fel de mobila ca si acum

25+ cu

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Anidaz,ma bucur ca te-am linistit Mie nu mi-a spus dr ca ar fi o problema cu diferenta asa mare.Si la morfo fetala pe care am facut-o la Iasi tot asa mi-au iesit diferentele si la fel nu mi-a spus ca ar fi o problema.Sper sa fie totul bine la toate

Kytana,multumesc si te astept cu rezultatele.Sa comparam putin.

Eu primesc multe gen patut,sterilizator,pompa de san,masa de infasat+cadita,leagan pt bb pana in 9 kg...adica deja le am...mai trebuie sa iau o saltea noua pt patut ... si muuuulteeee haine.
Si nu dau inapoi in a le folosi ca sunt de la alt copil.Sunt toate foarte scumpe si cand le aduni se fac milioane.
Toate vin spalate,sterilizate,curatate , etc.Si ca sa nu mai vb ca majoritatea le am de la sora mea.Si o parte de la cea mai buna prietena a mea.Deci persoane curate si ingrijite.

ANDREEA 27+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata burtici,

Noi suntem bine, somnoroase .Acum suntem la serviciu, ma mobilizez sa scriu ceva, voi sunteti harnicute si mi-e rusine doar sa va citesc

Andreea &Mihaela:pt listute.De asta nu ma apuc eu de facut lista pt cumparaturi, mi-e frica sa nu ma ia ametelile cat de lunga o sa fie .
Corinuka: daca zici ca drumul e ok si plecati dimineata, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Oricum sa ai no-spa la tine.Te rog nu mai citi pe net , o sa iti amplifici starea de ingrijorare inutil
Anidaz:refacerea dupa cezariana depinde f mult de pacient dar si de mana medicului . Eu m-am refacut f rapid dar intr-adevar am avut vreo 2 persoane care s-au refacut mai greu, din pacate.Eu abia asteptam sa vina sotul si mama acasa de la serviciu , sa le pun in brate bblusa si sa plec 30 min la farmacie/magazin orice , sa imi limpezesc un pic capul. Iesirile fac f bine pt bb dar si pt mama
Andreea: ce frumoasa e poza cu bebe pufos! sa fie sanatos si sa creasca mare!
Mihaela: spor la cumparaturi! Nu am avut sistem de monitorizare, Ilinca a stat cu noi in camera pana pe la 2 ani aproape, dar in patutul ei a dormit. Acum are camera ei si e tare multumita, nu neg ca si noua ne place asa
Loryd: sanatate drei mari! E cuminte cand mergeti cu masina? Drum bun la parinti!
Chri70: bine ai venit! sarcina usoara !
Kytana: chiar as bea un fresh de portocale
Lalu: bine ai revenit!

Intrebare: la inceputul odiseei noastre, era o mamica cu fetita de 6 luni, Nectaria(am retinut numele), insarcinata cu bebe 2 ,oare cum o chema? a mai intrat?

pt toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

22+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput