Scolari de Iulie - August 2004 * (100)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io am lipsit motivat(nu ca ar interesa pe cineva:)...a murit bunica ..nu am mai reusit s-o prindem in viata...asa ca si Luca a participat la toate traditiile legate de acest eveniment..
pe moment a fost fericit ca plecam si noi undeva...dupa aprox 2 ani ;(...pe parcurs realizand ca este vorba de un cosciug..s-a razgandit ..dar era prea tarziu..Prima seara si zi nu a intrat in acea camera..nici la baie nu mergea acolo..am stat la unchiul meu care sta vis a vis..a doua zi cand a venit preotul a intrat singur..
Oricum a fost marcat de eveniment...surprins de multimea venit la priveghi si inmormantare..nu contenea sa intrebe ce fel de om a fost strabunica de au venit atat de multi sa-si ia la revedere...numai la inmormantare au fost 130 de persoane ceea ce este f mult tinand cont ca a avut 89.5 ani..
Ce sa va mai spun..a fost mascota eveimentului...s-a intrecut pe el la ce debita..a fost amabil oferea scaune..intreba p toti cum ii poate ajuta (persoane pe care nu le vazuse in viata lui)..la un momnet dat se radea..

revin sa va spun din ..putul gandirii..si sa pun si poze pt ca la final in loc sa venim acasa ..am stat 1 zi si jumatate la Sinaia..trebuia cumva sa ne relaxam..si sa plimbam si copilul care nu avea nici o vina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, ba io am intrebat de Luca si buba lui.
Condoleante pt strabunica
Ce bine s-a descucat Luca !

Ioana, merg sa va vad.

Leeloo, bine ca se termina cu bine cu masinuta si voi sunteti bine. Ce fac baietii, ce spun de tenis ?

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

io credeam ca ti-am raspuns la intrebarea despre buba..

Mergi la inceput

Nu Kim, nu mi ai raspuns sau cel putin nu e niciun raspuns dupa ce am intrebat eu, dar oricum sper sa fiti mai bine de acum incolo

Pupam trupa, o seara frumoasa tuturor .

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

da,Daria..am recitit...ai intrebat ..exact cand s-a rupt filmul:(..primind acel telefon ca s-a dus bunica..

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Kim voi sunteti mereu in gandurile mele
Merg sa vad pozele , pup

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
am avut o noapte... cu scarpinaturi . pe maimuta au ciupit-o niste goange, in concluzie nu putea sa se scarpine la ea in pat. asa ca s-a scarpinat in al nostru . la 2.30 am cedat si am plecat eu din pat, dupa ce am uns-o de 3 ori cu fenistil. deci.. sunt proaspata rau si am si musafiri din germania azi prin firma.
Gabi, bine ca ai rezolvat la asigurari.
ma duc sa ma uit la poze. sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana - super pozele, mi-ai reamintit de vizita noastra la Balcic - si mie mi-a placut extrem de mult palatul reginei...iar Gorodica e o scumpa!

Kim - condoleante...ai fost o norocoasa ca ai putut sa ai bunici pana la varsta aceasta - eu mi-am pierdut toti bunicii in adolescenta, dar le pastrez atat de multe amintiri frumoase din copilaria mea - pe astea nu mi le poate lua nimeni! Frumoase si pozele de la Rucar - unchii au o adevarata gradina zoologica in curte, foarte frumos!

Roxana - nasol...si pe mine m-a trezit Tudor spre dimineata (si are un talent - vine pina la mine si ma mangaie pe mana sa ma trezeasca...iar eu ma sperii...) sa vin la el sa-l invelesc...evident ca am ramas la ei in camera pana de dimineata cind m-a trezit sotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana am vazut ca ati fost si la kaliakra si ati mancat si la restaurantul de acolo, bravo!
sa va fie de bine concediul
Kim nu-s poze de la sinaia??? acum inteleg provenienta oualor

Mergi la inceput