Scolari de Iulie - August 2004 * (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Adelutza!!!! Polux, sa-ti traiasca comoara!!!!

Am fost inspirata de Cristalina, asa ca maine si poimaine avem rezervare la piscina!!!

In rest incerc sa tin copiii ocupati pe timpul vacantei - in afara de activitatile de la scoala de vara, l-am inscris pe Tudor la tenis si la engleza si pe Stefan la pian - ma gindesc ca o sa-l ajute la concentrare, disciplina, etc, nu ne gindim la performanta...dar cum el este un mare meloman, m-am gandit ca o sa-i faca placere - deocamdata este super-incantat ca va incepe lectiile in 2 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Adelutza!
Liliana, sa-ti traiasca printesa!

Noi fetele ne ducem zilnic o ora la piscina mai putin duminica...de luni pana vineri dupa amiaza (6-7) iar sambata dimineata...E asa bineee!

John s-a pricopsit cu o dermatita urata urata, e plin plin de bube din cap pana in picioare. Nu-l mananca, nu are febra, dar arata tare tare rau. Ia antihistaminice ...ceva cu xyz....Nu e de la mancare, ca a mancat la fel ca noi, nu e nimic infectios zice doctorul.
Credeam ca-i trece dar vad ca nu da semne. I-am luat sapun sanosan fara parabeni si o crema pentru eczema de contact de la dermalex...Nu aveau la farmacie calamina!

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, uff. daca nu era calamina puteai lua si alcool mentolat. dar oricum daca nu il mananca... n-are ce ii face. isi va face efectul xyzal-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatati la voi Cristal !
Leeloo, frumos program ai ales pentru baieti !
Kim, cum e Luca ???

Noi incheiem a doua saptamana de inot intensiv si serile sunt tot mai lungi afara in curand ne vom lua cort sa stam si mai mult

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cursuri de inot intensiv - suna tare bine! Cum se descurca Giulika?

Pe unde e toata lumea? In concediu??

Mergi la inceput

Giulik cica se descurca f bine, e obosita ca baga 1,5 ore, eu sper sa ajung sa o vad pe 16 august cand imi iau zi libera orice ar fi :D
I am si pregatit cadoul :-))) Celularul impachetat frumos in 8 cutii impachetate fiecare separat in coala de cadou :-))) multa banda scoci :-))) Vom petrece noi doo cu pizza si tort acasa, ca petrecerea va fi abia in septembrie, iar...

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

Mergi la inceput

Radu
Mihai

Petrecere frumoasa si weekend frumos tuturor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Radu!
La multi ani Mihai!
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, cu minte multa si un car de noroc.

Multumim pentru urari. Noi am avut o zi tare incarcata ieri. Am sarbatorit-o pe Adelutza la SixFlag, un parc de distractii. A fost frumos pana la sfarsit dar cu peripetii...toata primavara si vara nu a ploua deloc...iar ieri, cand se anuntau 35 de grade (care au fost de fapt) a tras o ploaie de rupea pamantul, cu tunete si fulgere si care a tinut nene...mai bine de 2 ore. Noi tocmai eram la piscina cu valuri...ne-am refugiat sub umbrelele imense de acolo, dar tot ciuciulete ne-am facut (mamaie ca noi eram deja la costum de baie). De fapt le-am pus la amandoua pe umeri cate un prosop mare de plaja, dar si acelea s-au udat foarte tare.
Intr-o pauza de ploaie de 5 minute, am ajuns sa ne schimbam. In alta pauza de ploaie de vreo 10 minute am plecat de la parcul cu apa la parcul cu roller costers. Dar acolo i-ar s-a rupt cerul de ploaie asa ca ne-am refugiat langa o toaleta si in timp am inceput sa uscam hainele lui mamaie la acele uscatoare de maine.
Dupa vreo 2 ore in total ploaia s-a oprit, dar atractiile inca vre-o ora au fost oprite, asa ca ne-am plimbat pe acolo, am mancat ceva si cand s-au redeschis ne-am continuat distractia...din greseala am incercat si un roller coster cu risc mare, si ne-a placut asa de tare ca ne-am mai dat de 2 ori apoi. Partea proasta la aceste parcuri e asteptarea la coada, care uneori ia destul de mult. Seara a fost frumos, spectacol de lumini si parada cu glow in the dark. Pana la urma a fost reusita iesirea, chiar daca cu ploaie.
A, si Adelutzei nu i-am luat nici macar un cadou...da stiu mama denaturata. E drept ca in contul zilei ei i-am luat ceva saptamana trecuta. dar cand am intrebat-o ce cadou vrea a spus ca ma vrea cadou pe mine..."mami stii eu am tot, nu am nevoie de nimic, te vreau numai pe tine ca jucarie. Cu cat sa te platesc sa fi jucaria mea?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A si am uitat partea ma i distractiva...pe la 7 seara vedem noi o atractie pe care nu o incercasem pana atunci...un fel de nave de pirati plimbanduse pe lac. Si fiecare "pirat" avea la indemana cate un tun de apa...cu care putea sa stropeasca privitorii. Partea proasta...e ca si privitorii de pe margine aveau tuneri de apa, si puteau sa stropeasca piratii. Adela a incercat de pe margine asta si i-a placut...si a insistat sa mergem sa fim pirati. Eu mama inconstienta am spus da....si ne-am dus. Nu ma intrebati cum am iesit de acolo...uzi pana la chiloti, si nu doar stropiti, ci uzi siroind. Asa ca ne-am dus din nou la uscat, dar nu am reusit mare lucru, caci eram loarca amandoua. Am reusit sa o usuc pe Adela la tricou, dar blugii scurti nu i-am uscat cine stie ce. In schim eu am ramas asa uda. Noroc cu cateva tiribombe de ne-au invartit si ne-am mai zvantat un pic....asa ca tot ude am plecat aseara la 10 de acolo.
Weekend placut fete dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Radu!
La multi ani Mihai!

Marina, l-ati serbat pe Mihai in Franta asa cum a zis?!

Liliana, v-ati distrat nu gluma! Pai stii tu jucarie mai buna?!

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput