Scolari de Iulie - August 2004 * (100)
Raspunsuri - Pagina 14
amironeanu spune:
Stefi, din (ne)fericire nu are nici o tangenta cu fardurile si posetutele. Lego e si la noi in top. La noi copii fac lego-ul primit si apoi in fac bucatele si isi fac propriile inventii. Saptamanile trecute am cedat pshic (vroia Matei sa-si refaca barca de pompieri si ma punea sa-i caut piesele in imensa gramada de piese) si am sortat toate piesele pe culori (m-a ajutat si Stefi) si gasim mult mai usor piesele. Le-am dat ca obiectiv sa isi refaca toate figurile de lego pe care le au, daca se tin de chestia asta pana la ziua lor nu cred ca mai vor lego.
Jocuri video nu vreau sa le iau, telefon cred ca si-ar dori si Stefi, dar nu prea vreau eu, hainele nu o incanta ...
roberta04 spune:
La mutli ani Victor! Andries
Scuze daca am ratat pe cineva, sunt cu cercul pe campii la job
amironeanu spune:
bunny, pe scurt, cum vad eu problema. Se cearta ca chiori pentru putere. in ultimii ani Basescu cu PDL-ul au fost la putere, Basescu nu i-a bagat deloc in seama pe cei de la putere, a avut PDL-ul majoritate in parlament si nu le-a dat nici macar un "capat de ata" celor din opozitie. Acum in Parlament s-a schimbat majoritatea, noua majoritate nu se inteleg deloc cu Basescu si vor sa-l dea jos. Din cite am inteles (nici eu nu prea ma uit la televizor), oricum trebuie sa faca referendum ca sa-l suspende. Acum se cearta pe legea referendumului, pentru ca, conform legii actuale, ca sa-l suspende pe Basescu trebuie sa fie 51% din cei cu drept de vot (indiferent cati vin la vot) si noua putere spune ca nu e ok, ca daca e ales cu 51% din voturile celor prezenti la vot, tot cu 51% din cei prezenti la vot sa poata fi si dat jos.
Oricum, ei se cearta pentru binele lor, iar noi cei "mici" platim pentru prostiile lor (euro a sarit de 4,51)
A, si pentru ca nu mai are rabdare si vin alegerile din toamna, noua "putere" nu mai are rabdare sa faca toate modificarile conform constitutiei si incearca sa "sara" niste etape.
kim222 spune:
o imagine face cat mii de cuvinte...un Catalin Voicu aplaudand frenetic la anuntarea rezultatului dupa vot si deja stiu (desi aflasem deja) cum va fi si guvernarea asta..
polux spune:
La multi ani Maria!
La multi ani Victor!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si plini de noroc.
Wow ce de cadouri pe aici. Noi planuim sa mergem la Six Flags de ziua Adelutzei. Doar sper sa ne lase im pace caldura asta asa mare, ca si aici sunt 38-40 de grade. Acum la 2 noaptea sunt 32 de grade, si asta ca noi stam langa lac, dar la un km - doi mai departe de lac e si mai cald.
Un weekend placut Romania.
Andries spune:
ei stai asa ca aia era lista de dorinte momentan a primit doar Jurnalul unui pusti vol 5 sincer 1000 de ron pentru bicla pe care o vrea el... acum nu am si cel mai devreme ar fi in august. Ca sa nu mai spun ca mai trebuie sa pun si pentru Tzafnosul vreo 600 deoparte ca o sa vrea si el bicla noua.
bunny spune:
Andries- ptr cel mic daca mai astepti putin 20aug iti dau eu o bibicleta buna adusa de aici , care e la Rosu ( noi venim pe 15 ... si daca imi dai un nr de tel pe pm te sun si ne vedem) . Zic ca pe 20 ca poate mai are dor fi-miu de ea, cu toate ca nu cred ca mai e buna ptr el...dar ca sa nu zica ca n-a mai incercat-o si el .
Andreea - multam mult ptr lamuriri ..am citit in ziare... cam greu cu politica . eu ma aptin , fiindca pe mine ma depaseste de departe sa fac afirmatii ..voi simtiti altfel de-acasa. Noi le avem pe ale noastre aici
Fug la pregatiti ptr party ...
Ps Millennium Falcon - terminat , 2 greseli pe care le-am corectat pe parcurs , in rest ..ce sa zic eu una nu ma bagam la asa ceva . Sunt tare mindra de el..si cel mai mult mi-a demostrat ca daca ii place ceva , se tine de el si pina nu termina nu se lasa. Acum sa vedem daca il educ si cu lectiile in acelasi spirit ...suntem pe-aproape dar mai avem de lucrat .
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani Stefan!! sa fii sanatos si fericiti si plin de noroc!!! Gabi, sunteti in grecia deja...?
puah, azi e oribil de cald.
care veniti la mare? e apa marii caldaaa si curataaaaaa sa nu mai iesi din ea. cel putin broastele mele nu au iesit doua zile de acolo, am plecat la 12 cu circ de pe plaja ca ardea rau de tot. dovada
o saptamana usoara sa aveti!
szivarvany spune:
Stefan
Leeloo, sa ti traiasca feciorii
O saptamana frumoasa tuturor
Noi stem bine, Giulik zilnic la inot 1,5 ore si seara invariabil in parc Si asa va trece vara asta ca eu concediu nu am lunile astea si s-a potrivit perfect cu starea buzunarului
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.