Pentru Crin nimic?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie Macovei chiar imi place. Ultima data am vazut-o vorbind mai pe larg acum vreo jumatate de an in emisiunea Eugeniei Voda. A fost un dialog plin de substanta si de bun simt.

Cu MRU am putine dubii.
Prin comparatie cu oferta politica actuala e OK, dar l-am auzit spunand si lucruri care nu mi-au sunat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Insa astazi am impresia ca s-a lansat Noua Republica. Sustinuta de MRU si Macovei.
Deci probabil MRU la prezidentiale.

- poate.

Poate va fi cel mai mare esec politic, asa cum a fost efemera prestatie de premier a lui MRU!
Poate cineva, punctual, sa-mi spuna ce calitati are acest personaj, aproape impus pe scena politica, care si-a dat cu stangu'n dreptu' in situatii de criza si care ar fi trebuit sa isi concentreze atentia si AFIRMATIILE inspre poporul pt. care a fost desemnat sa ii reprezinte interesele?
Ati uitat asa repede cum se grabea sa vanda ce a mai ramas nevandut?
Cuprumin-ul la niste smecheri de apartament, Rosia Montana, Hidrocentralele si ce a mai ramas nevandut din averea tarii!
Poate cineva sa-mi mentioneze o hotarare luata de acesta ca premier care sa fie incontestabil in favoarea tarii si a cetatenilor acestei tari?
Cine cade pe spate la auzul numelui lui MRU imi provoaca fie dispret, fie mila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Poate va fi cel mai mare esec politic, asa cum a fost efemera prestatie de premier a lui MRU!

Toate la timpul lor.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Toate la timpul lor.

Ba bine ca nu!Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de unii ca MRU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de unii ca MRU!

Bag seama ca tie-ti rimeaza MRU cu GRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mie imi plac MRU, un baiat destept, practic si care spune lucrurile direct fara logoreea politica de rigoare. Ramane sa horarasti tu daca iti starnesc dispret sau mila

Mergi la inceput

Doamne fereste Marina, fiecare este liber sa-si exprime liber afinitatile, dar eu cred ca ajungem sa fim la un moment dat fermecati de personaje care contrasteaza cu masa de pitifelnici si de inculti care populeaza Politica noastra si sa ne inselam pt. ca nu ii analizam mai atent.

Mergi la inceput

Si in ce anume ar consta concluziile dupa o analiza mai atenta?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Citat:

Si in ce anume ar consta concluziile dupa o analiza mai atenta?

Cred ca ar trebui sa sustinem un politician care sa ne reprezinte sincer si cu devotament interesele!
Mr. MRU nu a dat dovada decat de aroganta si lipsa de experienta in scurta sa guvernare.
Cum sa-mi inspire incredere? Cui poate sa inspire incredere acest personaj cu ambitii de politician modern dar care a esuat asa de lamentabil?

Mergi la inceput

Eu cred ca in primul rand trebuie persoane care sa aiba cel putin ca si principiu respectarea legilor de catre toti in mod egal.

Mergi la inceput