Mamici inimoase de Constanta - 163
Raspunsuri - Pagina 16
lulu77 spune:
Neata,
Eu sunt super fericita de amanarea inceperii scolii.Ptr ca mai am si eu timp sa fiu in viteza a II a.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
Cornelia spune:
Noi suntem la Bran de doua zile.
Amanarea inceperii scolii ne-a incurcat rau de tot. Aveam totul planificat in functie de asta. M-am umplut de nervi cand am aflat. Maria e fericita, in schimb. Sambata, cum s-a trezit ne-a anuntat ca vrea sa se prelungeasca vacanta . Acum e sigura ca ei chiar i se indeplinesc dorintele.
Dodo-pui spune:
Eu sunt happy caci incepe scoala mai tarziu...sau mai bine zis "ca pe vremea mea"
In rest nik nou sub soare decat ca huna a reusit sa faca varsat de vant si a stat inchisa in casa de s-a saturat...abia ieri a putut iesi si-i fericita...iar Bogdi a reusit sa termine temele de vacanta + ceva in plus
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
roxanaz spune:
neata
aoleu Gabi, biata Isabella. ce nu-mi place mie varsatul asta de vant
am vorbit si eu la gradi, incepem si noi tot pe 17, credeam ca raman de pe 10 dar nu. aia e, mai stam o saptamana.
o zi frumoasa sa aveti!
vladis spune:
hello!
eu una ma bucur, mai ales ca vremea e asa frumoasa, mai traim putin cu iluzia verii, in we am mai bagat o tura la plaja oricum ma streseaza maxim gandul ca incepem clasa I... s-a afisat si la noi repartizarea pe clase, sunt 25 in clasa, destul de echilibrati, 14 baieti si 11 fete, avem 5 clase I si 3 clase 0, deci o sa fie balamuc mare de pitici in scoala.
cornelia, distractie placuta, cred ca e super frumos acolo in perioada asta! chiar mi-e dor de munte, l-am sarit anul asta...
pupicei
Dodo-pui spune:
Da,Rox..primele 3 nopti de eruptie au fost crunte si efectiv de sta cu ea in brate si masat,suflat....dar a trecut.
Am fost si eu la gradi azi de fapt nu se stie inca exact cand e deschiderea daca pe 15 sau pe 17
O zi buna va doresc!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
lulu77 spune:
Gabi, brrrr ce greu cred ca a fost...Luca a tot stat in preajma varsatului de vantdar nu s-a prins de el, nu deocamdata.
Fete cucuiete, incepe gradinita, scoala, pana atunci noi nu ne mai intalnim, la un loc de joaca?
SOACRA MARE
Doua maini stangi
Cornelia spune:
Ne-am intors. Gabi, bine ca a trecut. Eu pana acum am avut noroc cu varsatul de vant, Maria si Stefan au facut forme usoare. Il astept anul asta pe Vladimir