Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
ali24 spune:
fleur e un scump eric.si camera e foarte draguta.sa nu imi spui ca tati a amenajato cu chestiile alea pe cand ati venit acasa...
diana mersi.esti intradevar o mamica eroina.iti doresc refacere cat mai rapida.
delia foarte emotionante pozele..ma bugur ca laila progreseaza asa de bine
porumbita frumoasa purtatoare de piersicuta
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ARUBA spune:
Fleur: felicitari inca o data, ne bucuram ca totul merge bine pt Eric!
Delia: ce bine ca ai vesti bune despre Laila!
Maria: asta chiar e culmea cu schimbarea sexului in sapt 41, saraca fata cred ca a avut un soc! Eu sigur ma socam tare, tot ce am pregatit am pregatit avand in minte o fetita!
Azi am fost si i-am luat cercei
Rocsy: iti tin pumnii maine!
35+
Biribu spune:
Buna frumoaselor!
Va multumesc din suflet la toate fetele pt felicitari si galerie, m-ati emotionat tare tare si va iubesc
Felicit si eu proaspetele mamici de iunie Fleur, Carmen si Miruna!!!
Sa va traiasca puisorii, sa fie papaciosi si norocosi! Si mamicilor recuperare rapida si mult laptic!
Despre noi: Zachary s-a nascut pe 19 dupa un travaliu usurel. Am plecat la o monitorizare dimineata ca aveam niste contractii cam dureroase, destul e neregulate insa. La control colul inca destul de tare, dilatare sub 2 cm, zic ei sa merg acasa sa mai astept, dau sa plec dar se rupe apa brusc , deci trebuie sa ramin, asteptam vreo 2 ore, dilatatia tot pe la 2, dureri destul de mici, ne plimbam intensiv sa stimulam ceva, apoi ma pun pe pitocin, iar plimbari la greu, sarituri pe minge (asta chiar e faina in travaliu, ajuta mult) si dupa vreo 4 ore ajungem la vreo 4 cm. toata lumea pe acolo cik asa e al treilea vine mai greu incepe sa doara, cer epidurala, anestezistul frumos de pica genul Clooney... in 10 minute nu mai simt nimic, trag un pui de somn, mai ne uitam la tv, mor de foame, il trimit pe al meu sa-mi aduca pe furis ceva de mincare, se face ora 8 seara, dilatatia in final completa, apare echipa si incep sa imping. cred ca din a treia contractie a iesit si puiul, urlator si rozuliu si m-a topit. nu m-au taiat din fericire, m-am rupt f putin si m-a reparat rapid, deja sunt ca noua. s-a retras si burta in mare parte. cea mai neplacuta parte sunt hemoroizii, sper sa-i rezolv si pe aia ca tare neplacut e.
cam asta e povestea.
Bebe e o splendoare cra-cra... e rotund pe toate partile, are si niste falcutze de iti vine sa musti din el.
a papat constiincios colostru primele doua zile, nu a protestat si apoi a venit si laptele, am sa dau si la altii deci el e fericit atita timp cit e tzitzi in zona. papa si doarme, sau socializeaza cu fratii
cei mari l-au primit f bine, poate chiar prea bine se bat care sa-l pupe primul, sa-l ia in brate... stau cu ochii pe ei sa nu-l rupa-n doua.
trimit si citesc si eu un pic din urma. de cite ori am mai intrat pina sa scriu si eu ceva scirtziia sefu' si nu mai apucam.
nu stiu cine e la rind dar bag ceva motzate
pup
Daconst spune:
Wow Biribu!!!
Ce imi place cum povestesti...asa prind si eu curaj.Are un nume deosebit,imi place mult.
Cum e cu mingea?Cum sarituri?Da detalii,ca la cite am incercat data trecuta numai de asta nu am auzit.
Poti pune si poze cind ai timp.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
35+ sapt
Biribu spune:
hai ca a titilit si acum trage un pui de somn.
Diana esti un erou, singura cu toti 4 dupa ceza?? cind ma fac mare vreau sa fiu ca tine La Multi Ani pt Andrei!! acusi facem si noi 4 ani. eu ajutor am, nu ma pot plinge, barbatu-meu e acasa inca si mai e si soacra care face treaba, e drept ca ma si enerveaza dar asta e normal viata in 5 o sa fie agitata rau dupa cum se pare, dar macar nu o sa ne plictisim
Rocsy deci pt tine erau motzatele mai e putin, cum esti?
Dana mingea e la fel ca cea e pilates, aici ii zice birthing ball, ajuta mult sa stai pe ea si cind apare cite o contractie eu topaiam pe ea in sus si-n jos si nu durea prea tare.
Porumbitza si tu ca mine pina in ultima zi la servici? ai grija cu vomatul, sa nu te deshidratezi acuma, mai e si f cald la voi.
Fleur felicitari din nou! frumusel foc
cu alaptatul, nu te stresa inca cu stocatul laptelui, eu as mulge doar un pic sa detensionezi sinii sa nu faca gilme. daca sunt prea tari mulge un pic si inainte sa-l pui pe Eric la sin, ca altfel ii va fi greu sa traga. si eu zic ca trebuie sa-l trezesti sa pape daca a pierdut asa mult in greutate, mai ales si din cauza diabetului tau, sa eviti o eventuala hipoglicemie la el. la noi in primele 24 de ore au zis sa-l las in pace, apoi m-au tot pus sa-l scol sa pape. deja cred ca a recuperat ce a pierdut, nu l-am cintarit dar se vede pe el ca ia, acum nu mai e cazul ca se scoala el ca e indragostit de tzitzi a lui.
si trezit inseamna dezbracare la pelu gol, racoare in camera si stimulat, asa va vrea sa suga.
pun si poze fetelor, sa le descarc ca nici eu nu le-am vazut inca.
ioana3110 spune:
Salut gagici si merci de sfaturi! azi am fost mai bine desi am cam lenevit toata ziua, am facut o reteta noua de papa: Zuchinni cu pancetta , branza si sos beschamel.
Super reteta!
Dana, merci de ideea cu Cola. Imi era pofta ieri dar nu am indraznit. In schimb acum cand am citit, am dat pe gat jumate de doza
Fleur, Sa iti traiasca Eric! E dulce foc!
Fetelor, ma bate gandul sa plec weekendul asta la mare. O fi foc?
Pup
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
r_ocsy spune:
Se apropie clipa si incep sa apara emotiile, pana acum a fost bine ca nu am fost singura, acum sotul cu Sofia au plecat pentru o jumatate de ora si incep iar sa ma gandesc la ziua de maine ... scriu rapid un mesaj si imi gasesc ceva de lucru.
Carmina : tot 2 in 1 ?
Ali : le fel, bebe sta cumintel ?
Biribu : frumos nume pentru flacau; m-a emotionat felul in care ai povestit despre nasterea lui ... iti doresc recuperare usoara, desi din cele ce ai scris am vazut ca esti "aproape ca noua "
Multumesc inca o data pentru sustinere, face bine la psihic .
Ma duc sa vad ce mai aranjez ca nu am stare, nu stiu daca voi dormi in noaptea asta sau fac curat prin toata casa .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 1 zi )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
carmina_s spune:
Buna fetelor!!!!
inainte de toate pun niste motate pt r_ocsy
dar si galerie
noi suntem tot 2 in 1. astazi m-a "taiat" de cateva ori pe sub burtoi, dar atat. am monitorizat situatia...dar nimic altceva.
Mirunica azi noapte a fost agitata sau ceva i s-a intamplat, ca mi-a fost un rau de nu-mi venea sa cred. rau de greata cu stari de lesin....urat rau. azi dimineata eram un pachetel de nervi si sotul era uimit de starea mea si ma intreba: am facut eu ceva? a fost tare dragut...
astazi a fost cumintica Mirunica (i-am dat inghetata ca sa o recompensez)
va pup si mult curaj maine r_ocsy!!!!!!!!!!!!!!
37 + Miruna