Hai Rocsy! Bravo mamici! Iul-aug 2012 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana3110 spune:
Fleur, bine te-ai intors! ce repede a trecut timpul !!! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Fetelor, eu m-am trezit cu dureri de stomac oribile, am luat carbune activ si degeaba, pe la pranz am luat no spa, si acum iar. Ma simt oribil, am avut diaree, nu pot manca decat niste paine prajita cu branza, imi vine sa vomit oricum si nu m-am sculat din pat. Nu stiu de la ce, dar cred ca e o criza de colecist combinata cu acid la stomac. Sunt sfarsita, epuizata! Sper sa nu o afecteze pe BB si sa-mi revin pana maine. Nici ea nu a fost foarte activa azi cu tot raul meu....si nu mai stiu ce sa iau..
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
IIuli spune:
Fleur, bine ai venit acasa. Sa iti traiasca minunea si sa va bucurati impreuna de toate momentele frumoase care vor urma.
Am lipsit si eu patru zile de pe forum (am fost la munte, la Bran, si nu am avut deloc chef sa deschid internetul, numai am citit si ne-am plimbat) si vad ca a nascut lumea pe capete . Mii de felicitari mamicilor Fleur, Diana, Miruna, Biribu si Carmen, nu imi vine sa cred ca deja ati "livrat" piersicutele si incepe sa ticaie si pentru noi, celelalte.
Eu nu am nimic special de raportat, doar ca ma simt foarte relaxata dupa weekendul asta racoros si linistit. Ma bucur ca daca am fost la munte sotul meu nu si-a mai luat de lucru in weekend si l-am avut doar pentru mine .
Noi maine dimineata mergem la eco, abia astept sa vedem gagalicea, ca ne e dor de el .
noapte buna
31+ Mihai
carmina_s spune:
Fleur, bine ai revenit acasa si printre noi!!!!!
te dar cel mai mult il pup pe micutul Eric Ioan
37 + Miruna
alilumi spune:
ioana, am avut si eu vreo 2-3 episoade de-astea in sarcina. m-au speriat foarte tare. eu pentru diaree am luat un ceiut de menta si orez fiert simplu. pentru arsuri, am bagat dicarbocalm (nu puteam lua iaurt la diaree. altfel, si asta imi facea bine la arsuri)... iar pentru starile de greata/voma, am luat lamaie...
m-am ferit de alte pastile si m-am straduit sa o tin pe partea mai naturista (evident cu analizele la zi si eliminat astfel pericolul vreunei infectii).
iti doresc sa te faci bine cat mai repede! si da, am obs. si eu ca atunci cand ma simteam rau, bebelinul meu era si el cuminte.
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
maria0408 spune:
Fleur bine ai revenit. Ma bucur ca v-ati acomodat acasa si ca bebe suge de la mamica lui. Scaderea in greutate e normala, dupa ce intra in ritm recupereaza Eric. Tu cum te simti dupa ceza?
Carmen bine ca a venit lapticul si poate manca si Patrick, a stiut el ce e bine pt.el.
Daconst spune:
Fleur,bine ati venit acasa!!!!
De ce e bb asa legat sarmalutza???
Ioana,cola si sticksuri ajuta rapid la diaree.Eu cu asta il tratez si pe fi-miu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
35+ sapt
adarev spune:
Salutare,fetele. Bine ai revenit, Fleur. Sa ne povestesti despre Eric. Nectarel e bine si el. Va saluta si Miruna , e cu scumpii ei de gemanasi si ne intalnim la lapte. Ioana, sa te faci bine, Tare nasoala starea asta. Iuli sa/ti fie de bine plimbarea. Roxy sa-mi spui si mie cand vrei sa iei legatura cu mama Deliei. Va pup pe toate. .
Ada
maria0408 spune:
Ioana pt.arsuri mie dr.mi-a recomandat Rennie, Dicarbocalm si daca nu cedeaza Malox.
Eu stiu ca poti lua smecta, se da si la bebei , ceaiuri de menta, fiertura de orez, branzica de vaci, banane, piene prajita, carnita la gratar.
Carmina hai ca a stricat Miruna toate pronosticurile si a stat la caldurica.
IIuli bine ca v-a priit vacanta, cine stie cand o sa mai aveti parte de atata liniste. Sa vii cu vesti bune de la eco.
Fleur asteptam cu nerabdare poze.
Laura32 spune:
Fleur , ai un copilas minunat , este tareee frumos si crede-ma pe cuvant ca nu imi plac toti copiii , este un dulce , va transmit multeeeeeeee pupicuri la amandoi , tu te simti bine ? Oare si al meu o sa fie la fel de frumos ?
IIuli sa-ti fie de bine iesirea si succes maine la eco
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
Laura32 spune:
Ada , sa ne mai pui poze cu Nectarel
Salutari Mirunei si multi pupici la gemenasi , ce frumos o fi cu doi bebelusi , dar cred ca si tareee greu .
37+ Andrei
AMR 1 Weeks !