Clubul "babelor" FIV-oase - 46

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

eu as zice sa iei 4 cyclo pe zi. pe incercatelea iti zic ca nu are ce sa faca rau. si mai ales, baga-le adanc, ca cica isi fac efectul mult mai bine, ca substanta activa merge direct unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

estradiol - 245, progesteron 0,1. LH (inca) nu l-au afisat . mai stau putin si daca nu apare ii sun.

LH 3,13 (Faza foliculara: 2.39-6.60) ieri a fost 2,45. deci stau linistita deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da, si eu zic ca rezisti pina luni dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

babutze si fetite de la donate (vedeti? v-am cuplat), sar'na din suflet pentru urarile legate de concediu, copilasi si reusite, vi le intorc tuturor, inzecit
Mai am de tras putin la munca, deoarece vreau sa las tel. de serviciu acasa, asa ca-mi aranjez totul cum trebuie.

Va pup si ne recitim la sfarsitul saptamanii viitoare

P.S. alex am vazut ca te-au ajutat bunele noastre pritene comune

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Ari, m-au ajutat foarte mult fetele. Va multumesc tuturor, am pus cap la cap si am rezolvat cu tratamentul.
Concediu placut, Ari, sa va relaxati si apoi sa reveniti in forta pregatiti pentru sarcina si pentru bebe urlator!
Diseara o sa fiu in zona la concert, mergem la o terasa pe acolo si tragem cu urechea. Sau poate vom fi in fata Ateneului unde sunt niste concerte (pana pe 24, daca nu ma insel, poate vreti sa mergeti), ARCUB LIVE OPEN AIR - JAZZ BLUES & MORE. Lara, sa nu ma injuri!
Anaasta, si eu ma gandesc la lucrurile astea...ma gandesc ca nu se poate sa traiesc doar cu telul asta, de a avea un copil...nu se poate.
Pana la urma, cand am ales sa fiu cu sotul meu, nu l-am ales cu gandul la copii...Oricum, trebuie sa fiu rationala in sarcina, ca nu se stie ce se va intampla cu NK-urile, cum fac cu tratamentul...am multe dileme: ce doza de Clexane sa fac, daca sa iau Aspenter si cat, daca sa iau Prednison si cat...incerc sa nu ma panichez ca va trebuie sa decid aproape singura tratamentul...Pana acum am 2 pareri ca mergem "la fel"...ori acest "la fel" nu ma incanta deloc.

A propos de Pinovital, am citit postarea lui Goldi, as vrea sa iau si eu, dar mi-e ca poate le cresc...spune ca ajuta imunitatea, nu ca ar fi imunomodulator.
Sabina, am NK marite, 18%. Ce faci, mai esti asa de ocupata?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Vedeti ca a scris Anabel pe gravidute cu trombofilie de intralipid. Nu pot da link si nici copy ca scriu de pe tel. Alex, stiu ca tu citesti si dincolo, poate aduci aici pasajul, bine, poate o aducem si pe Anabel sa va raspunda si la alte inteebari, ea mai are vreo luna si naste, deci acum e de intrebat ca apoi intra mai rar.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Copiez postarea lui Anabel79, de la Gravidute cu trombofilie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172747&whichpage=13

Buna, fetelor intrucat eu sunt un caz fericit cu celule NK marite si o sarcina avansata ma simt datoare sa detaliez unele lucruri.
Imunofenotiparea am facut o sg data la Institutul Victor Babes si au iesit celule nk un pic marite insa dc fac raportul celulelor nk din totalul limfocitelor acestea depasesc procentul de 12% ceea ce poate da neimplantarea embrionului asa spune in carte dr. Beer.
un extras
CD56+ CD16+ Natural Killer Cells normal levels 3-12%
Natural Killer cells of this type are produced in the bone marrow and these cells produce a chemotherapy molecule called TNF (Tumor Necrosis Factor). This molecule is involved in eliminating cancer cells that may develop in normal individuals. Tumor Necrosis Factor also causes joint damage in women with rheumatoid arthritis. These Natural Killer cells are often elevated in women with infertility and recurrent miscarriage. The Tumor Necrosis Factor produced by these cells kills the rapidly dividing cells of the embryo and placenta often resulting in IVF or GIFT failure, blighted ovum or a chemical pregnancy where the BhCG elevates slightly and then quickly returns to non-pregnant levels. Normal levels for this cell population are 3-12%. The CD 56 and the CD16 molecules on the surface of these cells are special glue (adhesion) molecules that allow the Natural Killer Cells to attach to cancer, placental and embryonic cells. Once glued to the placental cell, it sprays Tumor Necrosis Factor on the cell and kills it.

Prima data am cumparat cartea celebrului dr. imunolog Beer care a descoperit ca organismul poate distruge o sarcina inca de la inceputuri, el sustine ca dc ai pierderi de sarcina sau mai multe fivuri fara niciun rezultat una dintre cauze ar putea fi asta.Cartea a fost scrisa prin 2008 cand se facea tratamentul doar cu imunoglobulina G care e f scumpa si cu mai multe riscuri.
Apoi a aparut Intralipidul.
Dr. Beer vorbeste in cartea lui despre toate analizele ce trebuiesc facute si despre terapii (IGG, clexane, cortizoni, etc.), doar ca la noi e imposibil.Din ce stiu si cei de la Londra trimit sangele in America, deci in Europa slabe sanse sa le faci, exceptie Londra care a gasit o varianta.
Eu aveam un procent de 20,8% deci mare. La Londra fac aceasta analiza implicit aratand rezultatul dc faci terapia cu IGG sau cu intralipid si in functie de asta decid cu ce fac tratamentul.Intrucat eu nu aveam alte variante am ales Intralipidul.se poate face la noi si Factorul de necroza tumorala TNF-alfa care e si el important, recunosc ca nu am apucat sa mai fac si TNF urma dar cum aveam probleme cu banii am sarit.

Referitor la dr. Geoffrey Sher are un blog despre infertilitate acolo se gasesc mailul si telefonul raspunde gratuit la intrebari.Eu i am scris despre problemele mele i am trimis analizele dar imunofetipara nu a inteles o intrucat nu arata ca a lor asa detaliata.Tot el mi a spus de doza de 100 ml intralipid. Ptr a face intralipid trebuie sa stai bine cu ficatul (TGO, TGP, transaminaze, colesterol, etc.) sa nu ai alergii la ou, soia....trebuiesc citite prospectele.
Doza se administreaza cu 10-14 inainte de ET si am facut Intralipid 20% 100ml diluat in 400 ml solutie salina de 0,9 si a durat cam 2-3 ore la inceput ar trebuii mai incet, lunar pana la 24 saptamani.Unele studiii au facut pe la inceputuri 4 -8 ml intralipid dar era considerat putin.
Eu am MTHFR C677 homo si am facut clexane de 0,4 din prima zi de stimulare, am luat si aspenter(depinde cine il suporta) cica e bun pentru artere.
Tot din prima zi de stimulare am inceput cu 20 mg prednison, la londra se da de la 25mg-60 mg depinde de afectiunea autoimuna.Trebuie sa renunti la sare si zahar mai putin e ffff important regimul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hi there,
Brigit
Alex

asa e, analizale imuno se trimit de cei din Londra, la Chicago, la Institutul de Medicina Reproductiva, dr. Carolyn B. Coulam, una din primele femei specializate in imunologie reproductiva, din lume (are 10 copii, 5 din ei sunt doctori)..transportul se face in containere specializate, pt a preveni degradarea sangelui, costul e > 1000 lire sterline
hm, Anabel stiu ca i-a scris lui Sami (pm-ul l-am pierdut, cand a trebuit sa-mi golesc casuta postala)..pe mine m-ar interesa, de unde si-a procurat solutia (Intralipid-ul) si cine anume (ce clinica), i-a administrat-o??

le: aici link-ul Institului de Medicina Reproductiva din Chicago (RMI):
http://www.reproductivemedicineinstitute.com/

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girls, de azi am si eu o postare la odisee!!!!!

Alina, distanta pana la "mine" e de 112 km..mai degraba tine ca back-up Sibiul/Polisano (acolo a nascut o prietena buna, cezariana, conditii optime, fara emotii)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

punctia luni la 13.45 O sa incerc sa nu ma duc cu capul pana atunci. Hmmm, au schimbat meniul, trebuie sa iau Nurofen si Nexium.

Mergi la inceput