Clubul "babelor" FIV-oase - 46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

'mneata,
Qiao, tin pumnii sa iasa bine.
Adriana, felicitari pentru gemeni!
Elenus, ce mai faci?
Sami,ce mai face Mirena?
Abia astept sa ajung in Corfu.
Smaick, cand ma intorc voi afla ca esti garavida.
Adina.
Lyly, ce mai faci?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
Pup fete cucuiete. eu sunt in asteptarea telefonului ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata!
Lara pentru un weekend eu merg in Bulgaria- Sunny Beach sau la Nisipurile de aur, nu mai merg de vreo 3 ani la noi pe litoral, ultima oara am fost la Mamaia si a fost horor, we asta am prins o oferta la Sunny B cu 103 euro, 2 nopti/3 zile cu demipensiune la Royal Palace Helena Sands 5*, am fost foarte multumita, partea proasta este ca mi s-a furat 2 prosoape si a trebuit sa le platesc 25 de euro la hotel
Qiao sa fie ovocitul norocos!
Smaik sa fie cu noroc!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex stiu ca nu este simplu dar uitasem de aceasta problema imunologica, sper din tot sufletul sa gasesti o rezolvare la NK-urile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Olimpia te pup.
Distractie faina in vacanta!
Eu ma bucur de racoarea din dimineata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neata buna la babutze
moah, cata harnicie la scris
Ioana, trimis PM!!! vreau detalii!! sweetheart, pai si noi ne gandisem la WE asta..ok, fine, se poate si celalalt atunci si LMA pt hubby din showbiz
Ady, nu-i bai ca imediat intri in CM si sa vezi atunci invidii pe capul nostru, cand o sa ne pove cum te trezesti relaxed la 10 dimi
Qiao, hai odata cu stirile alea
Alex, prednison 16mg/ 4 zile e tratamentul oficial a lui PK, pe care l-am urmat doar la fiv 1 (deh, tineretea)..in rest, eu am avut mereu tratament prelungit, pana la beta (negativ) dupa care am redus treptat..
Miky, aventures! oooff, ce misto de voi cu locatia aia aproape de granita, munte, mare
Veve

LE: Qiao, Happy Anniversary!!! 3 ani de love cu acte, da? pai, sa va iubiti la fel de mult de acum incolo, no matter what!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata!
Lara, si in cazul sarcinii pana cand se continua? Ai o schema care sa contina si partea asta? Ramirez spune ca opreste dupa testul pozitiv. Din ce am mai citit pe forumuri, fetele au primit pana la aproximativ 12s.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Alex, da si eu as continua si dupa testul pozitiv..la ultimul fiv, unde am luat doze (mai) mari, cf. schemei lui doc Tayfun, as fi respectat-o, probabil si in continuare..a scris ralu ca a continuat pana in saptamana 5, dupa care a redus tot la 3 zile doza, pana a oprit..(noroc ca am notat acasa ce/cum/cat , memoria ma lasa complet-> sunt setata pe zen-relaxed-summer-holiday-a break from IVF..am scris tot tratmentul de sustinere (doze/zile) la momentul respectiv..)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mda, se pare ca pe mine a uitat sa ma sune embriologul de dimineata. mi s-au lungit urechile. am primit acum sms cu ora ET si am sunat eu imediat. s-a fertilizat, are 2 pronuclei si e ok pana acum.
am sunat sotul sa ii spun si lui si a reusit sa ma enerveze, ori am eu exces de hormoni in sange, ori e el ... Halal zi aniversara
ufff, important e ca avem un embrionas dragalas pe care ma duc sa il iau maine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Qiao, lasa nervisorii ca nu-ti fac bine.
Aniversare frumoasa.
Felicitari pt embrionas, pe cand ET?

Mergi la inceput