Clubul "babelor" FIV-oase - 46
Raspunsuri - Pagina 11

Lara27 spune:
huh, da, la 12.30 avea programarea! sa fie (macar) un foli cu un ovo baban!!
mh, roz inseamna sange proaspat, nou..si eu ma asteptam sa zici mai degraba rosu/negru, cel vechi infiltrat in miometru (n-a zis nimic nici Tayfun, nici Albu? sau e de la caz la caz?)
to be continued..

samira33 spune:
lara...habar n-am ce ar zice Tayfun sau Albu.
m-am cam plictisit sa tot barai oamenii cu intrebari...am intrat intr-o perioada d-aia in care doar constat si ...atat.
nu imi mai stresez neuronu cu intrebari existentiale.
o fi bine...n-o fi bine...la toamna numaram bobocii.

smaick spune:
buna fetele
I'm back! peripetiile le-am scris la donate (fara nu merge )
qiao hai cu ovocitul ala minunat!
va pup

samira33 spune:
Septembrie e cea mai buna luna de mers in Turcia...si ma uit la terifele de avion...de acum nu mai sunt bilete sub 220 euro dus-intors...cand o trebui sa-mi cumpar eu cu cateva zile inainte de plecare...sa vezi distractie

smaick spune:
buna fetele
I'm back! peripetiile le-am scris la donate (fara nu merge )
qiao hai cu ovocitul ala minunat!
va pup

smaick spune:
si mie imi place mult in vama; uneori este mizerie dar apa are alta culoare, sunt valuri, iar clatitele sunt de vis! si nu sunt manele

adrianaady spune:
Samira hai ca sunt amuzanta , nu? Eram convinsa ca aniversati iar vreun copilas... Oricum ma bucur ca te-ai simtit bine
si da as zice ca judecata ta e corecta
Lara toti in spital o stiu de Oprescu Daniela, nu Rotaru. Este o doamna cam la 40-45 de ani, foarte prezentabila ( dupa o garda arata impecabil), comunicativa, stia despre ce vorbesc ( trombofilie, clexane, cicloproginova, prednison, fiv&Co), este foarte informata si are experienta in sarcinile cu probleme , mai ales cele cu gemeni. Cu o seara inainte nascuse natural () cu ea o fata de la Odiseea de mamici cu gemeni, nu era pacienta ei , ci a unui coleg al sau care insa nu a putut ajunge. Desi terminase garda a stat cu mine de vorba cam o ora, apoi se ducea sa isi vada pacientele inainte sa plece. Vorbea foarte frumos despre bebelusi si se vedea ca ii face placere ceea ce face. Desi eu sunt obisnuita cu ginecologi barbati, iti spun sincer ca mi-a placut.
Inca un punct in plus a fost faptul ca nu a insistat sa fac si cu ea morfofetalele ( cum fac sa stii multtiii medici ) auzind ca am programare deja la Hergheligiu , a zis ca oricum nu se justifica alta, el fiind cel mai bun in domeniu; doar sa ma duc si la ea cu rezultatele. A zis ca o sa mai facem o ecografie importanta pe la 16 saptamini...
Am facut si eco sambata, buburezele au crescut , azi cred ca au deja 1 cm

samira33 spune:
smaick.Doamne-ajuta!!!sa fie cu reusita. mie nu-mi place Vama.
prea flower-power pentru mine.

Lara27 spune:
Sami, me too..doar vezi ce preocupari am..contzed, WE la mare, etc..la job e liniste (olimpienii sunt pe la soare undeva, imi imaginez
..) ma gandesc daca a baut ari deja bere pe la Rathausplatz in Viena, ce "vraji" mai fac fetele pregnante cu twinsi (am o fixatie ca, daca tot o facem, macar s-o facem lata..), de-astea
Brigit..sis', stii vb aia, location, location, location
..asta e super fain la Bukarest..3 ore distanta de mare/munte..inca vreo cateva ore si deja te poti scalda in marea Egee..un fleac
le: ma refeream desigur, la sictirul vis-a-vis de barait medici..huh, eu am fost o sg data in Vama, in trecere, o zi doar..nu mai stiu exact cum mi s-a parut, ca era demult..am inteles ca e la mare moda, de ultima fitza printre vedetele locale (si la noi olimpienii, fug in WE in Vama
), deci, sunt dispusa sa-ncerc experienta..
to be continued..