Clubul "babelor" FIV-oase - 46
Raspunsuri - Pagina 10
Brigit spune:
Neatzaaaa!
Qiao, bafta multa sa iasa totul perfect!
Alex, dar argumentele sotului care sunt?
Mie mi se pare intr-adevar un pic mai complicat cu intralipidul, insa in acelasi timp e posibil sa fie sansa de care e nevoie pt ca lucrurile sa evolueze bine. Despre riscuri si asumarea lor... E greu de vorbit
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
adrianaady spune:
Zi buna dragelor
Qiao sa fie cu noroc azi, te astept cu vesti bune
MeAlex nu stiu ce iti e asa frica de prednison, evident are si efecte negative, dar eu cred ca merita incercat in primul rand asa.Evident daca pui in balanta intre cele doua metode, prednison e cea mai putin riscanta. Hai curaj, trebuie sa incerci
Alina a fost cu noroc recomandarea ta
Lara sa stii ca si eu am citit ca administrarea de intralipid se face monitorizand anumiti parametri din sange. Eu sper sa reusesti si fara varianta asta curand
Samira cum a fost la petrecerea finutului?
Sabina bine ai revenit
Brigit
O zi buna tuturor
miky82 spune:
Buna
Bombi imi pare rau suntem alaturi de tine!
Alex asa cum ti-am scris si la aspirante ma bucur ca a decurs totul cu bine, ca s-a rezolvat problema, acum sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Qiao felicitari pentru productie si bafta la punctie sa fie cu Happy end!
Samira la fel m-i se intampla si mie cu bronzul ca la tractoristi mai grav este ca acum in weekend am fost la mare si sunt bronzata anapoda rau de tot, am fost prin statiune si m-am bronzat precum tricoul pe care il purtam, am stat la plaja fara sa imi dau seamna cu un costum de baie care se leaga dupa gat, a doua zi am avut costum care are bretelute ca la sutien asa ca sunt numai dungi de tot felul , mare prostie am facut
Ari concediu placut!
o saptamana cat mai frumoasa si racoroasa!
samira33 spune:
va pup dragele mele.
am venit acasa in pauza de masa....si de ochi aruncat la fetele mele dragi.
lara...de asistenta medicala faci rost printre cunostinte.
eu am o prietena buna asistenta la SMURD care ar veni sa-mi puna perfuzia.
si nu perfuzia propriu-zisa e problema...ci ce se intampla intre si dupa administrari in roganismul nostru.
desi stau bine cu functia hepatica totusi ma tem ca m-as putea deregla...ma tem sa-mi administrez Intralipid fara sa-mi analizez/interpretez markerii specifici...si nici nu sunt 100% convinsa ca asta e rezolvarea problemei mele...asa ca si eu i-am zis pas.
adriana,domnita draga...la ziua finutului a fost foarte bine...am mancat gratar,am baut sprit si limo rece...am stat la palavre sub o bolta racoroasa de vita de vie,doldora de ciorchini de struguri.
"finutul" nu e vreo piticanie de copilas botezat ci e primul fin de cununie....a implinit 33 de ani si are 1,98m si 100 de kile
pentru fiecare.
Lara27 spune:
Ha, cuvantul cheie..WE la mare
miky & fetele din bukarest, pls help a sister out: voi, cand mergeti la mare pt un WE, unde stati, cu cat, stiti ceva locuri de cazare faine, in vama sau la mamaia?? uuufff, ma bate gandul de un WE (prelungit, ca nah, de la noi e lung drumul), asa, last minute
ady, deci ai medic? d-na Rotaru, parca? unde e dansa? zi-ne si noua ce si cum mai faci pregnanta de twinsi, ca uite asa mai aflam una alta, ce se-ntampla dupa un beta pozitiv
(btw, daaa, sper sa reusesc si eu, fara a recurge la metode de-astea inovative)
Alex, uuooff, as putea spune multe despre subiect, dar, ma gandesc ca astfel de decizii, pana la urma, trebuie luate de fiecare pentru sine..ceva gen guvernul -> cu asumare de raspundere
to be continued..
samira33 spune:
dragele mele...primul CM cu sterilet a decurs astfel:
dupa cateva-3-4 zile de dureri crancene de mai avem nitel si ma "sinucideam"...am intrat in faza roz incepand data de 21 Iunie.
roz si atat...nici urma de durere...este primul CM din viata mea cand eu nu iau calmante.
roz e si acum...si desi eu asteptam sa vina si rosu sau negru....mi-am dat seama ca din vreme ce nu am ovulat...n-am ce endometru "nou" sa elimin...iar durerile alea crunte au fost ca se dizlocau portiuni din endometrul ala inflitrat in miometru...iar rozul...e de fapt ceea ce urmarim sa elimin.
o fi corecta judecata mea???
samira33 spune:
lara...eu la mare ma duc la Mangalia...ca acolo au prietenii nostri un apartament si deh!!!...unde-i moka...nu mai comentezi....iar la plaja mergem in Saturn.
la Vama Veche am fost o singura data-numai cu fetele,am fost 6 gagici si am stat la Hotel Jakuzzi.
adeci varianta mea de pe loc...e Mangalia.
varianta pregatita dar relativ aproape de casa include numai litoralul bulgaresc-Sunny Beach.
Lara27 spune:
Sami..totally & absolutely agree, 100% am exact aceiasi parere ca si tine, nici ca se putea spune mai bine, clar si concis..(p.s.: m-am tot gandit, dar n-am nicio cunostinta de genul).. oricum insa, am zis si eu pas
me happilica, ca-ti mai arunci si aici cate-o privire albastra, printre munci
le: de info! o sa google-nesc 'mediat
to be continued..
Brigit spune:
Lara sis, si eu in weekend prelungit fug la greci direct, ca fac mai putin decat mergi tu prin romanica pana in halkidiki.
La noi la mare avem un locsor unde ne place in Eforie nord, e o vila pusa fix pe faleza (ne place faleza inalta ), au si restaurant propriu unde poti mana bine si personal atent
http://www.allseasons.ro/eforie-nord/hotel-el-stefanino/poze/
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg