Colica renala

Colica renala | Autor: Ynn_lavinia

Link direct la acest mesaj

Sotia mea este insarcinata in 25 de saptamani si 2 zile. Ieri a fost diagnostica cu colica renala.
De ieri dimineata a inceput sa o doara "imens" de tare in partea rinichiului. Am duso la urgenta la un spital din Verona. Dupa 6 ore petrecute la spital si 3 perfusi durerea i-a mai incetat putin.
Acuma face un tratament cu Buscopan (supozitoare) si tachipirina 1000 mg. Oricum dureri are tot timpul, azi noapte a facut 4 crize si una acum , de dimineata.
Exista vreun leac babesc sau ceva anume care sa-i mai i-a din durere.
Ea tot timpul are un bidon cu apa calda care il tine pe spate, am inteles ca-i face bine. Altceva mai eficace exista???
Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns, simt ca innbunesc cand va ca o doare si nu pot face nimic. offff

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Ceaiul de radacina de patrunjel... e f bun, dar nu mai stiu sigur daca este indicat in sarcina.In timpul sarcinii eu am luat uricol, 2 plicuri pe zi timp de 10 zile pe luna. am eliminat o piatra in timpul sarcinii ( aveam cam 30 de sapt), doctora mi-a dat no spa injectabil pt dureri, atunci mi s-a dilatat si colul 4 cm,dar am dus sarcina pana la 38 de sapt ....a si mai sunt niste pastilute naturiste cystinol akut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Am patit si eu asa ceva la ultima sarcina; am fost la spital si mi-au facut no-spa injectabil; mi-a luat durerea cu mana.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Atentie : patrunjelul( ceai sau folosit in exces) nu este indicat la femeile insarcinate !
Mai bine este sa urmati tratamentul indicat de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nurse4mybaby spune:

no spa -3pastile/zi
suc de merisor-3pahare/zi

Depinde f mult si cauza colicii renale,doctorul decide ce este potrivit pt pacient!
Mult noroc!

Mergi la inceput