Bv Alma,stefulici,aever,CRYSSAaa, addya!(60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Deea ma bucur ca te simti mai bi e, si nu cred ca treb sa t faci griji pt algocalmin. In spital m au bombardat cu calmantesi nu a patit bebele nimic , poate ca era mai somnoros putin.

Aever, rabdare ca o sa si faca si printisorul tau program singurel asa cum s a intamplat si la Stefulici si la mai toate mamicile de bebelusi mai maricei.:)

Ionelu scumpo

Diana, si eu am trecut cu sanii rin moemte in acre unul era mai plin ca celalalt insa in timp si cu rabdare s a reglat exact cum povestesc si fetele. Ma bucur mut ca Mirciulica este santaos tun si zambaret. Doamne ce minunati sunt cand rad si ganguresc

Mergi la inceput

Noi raportam vaccninul cu Infarix in seara asta, care de atfel a fost si gratuit la medicul de familie. Cica de luna asta a intrat gratuit si s a scos cel in care il intepa de doua ori.

I am dat preventiv si o doza de panadol sa nu faca febra si acum il tot supraveghez.

Haideti sa va spun ce sperietura am tras astazi la pediatru. In fine, l a catantarit are 6 kg si 62 cm, are mama baiat mare, si apoi a luat o jucarie rosie pediatra si a inceput sa incerce sa l faca sa o urmareasca. Fetelor nu vroia deloc sa urmaresca jucaria si repede pediatra m a trimis la ofalmolog. Speriat clar ca m am dussi s au uitat in ochisorii lui sa vada daca are cataracta congenitala si a spus ca e totul oki s stau calma.

Eh...ajunsa acasa am inceput sa ma misc in jurul lui sa vad daca ma urmareste si dragul sa vezi ce casc ochii dupa mine. Insa pranoia cum sunt cum nu ma urmareste putin si nu e interesat cum ma apuca nebunia. Bebelusii vostri va urmaresc mereu? se uita dupa jucarioare???

Gata...este momentul sa ne mutam... odiseea nostra a luat sfarsit cu bine...acum incep noi emotii si iubiri la primele 356 zile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Pai ne mutam, dar a trimis Ellyshor mesajul de predare a stafetei? Fac casuta noua tot aici?

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Josefine eu nu ii dau simeticona decat daca il vad marait. In rest nu ii dau nimic in afara de vitaminele Dsi K si e cumintel.
Joana bb meu pare ca incepe sa vada ca vad ca I se dilata pupila, dar e inca mic pentru a urmari cu privirea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

JOSEFINE - eu la insertul de la Ergo am un soi de pernuta care se baga in el si pe care asez copilul, ca sa stea cu coloana cit mai dreapta si piciorusele un pic desfacute. E foarte confortabil si pentru bebe si pentru mine.
Nu stiu daca cei de la Manduca au asa ceva.
Ce chestie, nu stiam de faza cu Manduca si Ergo. Eu cind am vazut Manduca am zis ca seamana cu Ergo, da' habar nu am care au fost primii.:)
Cert e ça eu sunt mare, da' MARE fan Ergo si bebe Kaeden la fel.:)

Va pupic,

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

hello mamici si pitici!!!
multumim pentru urari!!!

in sfarsit ne-am revenit si noi putin!ultimele zile au fost groaznice din cauza unei dureri de cap!
ce sa va spun,bebe e bine,e sanatos,si e ffff cuminte!incet ,incet ne obisnuim cu programul de somnic si de papa.una peste alta e bine!azi facem o saptamana(suntem deja mari):)).adoarme ascultand muzica:P

maine merg sa imi scoata firele de la operatie,sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

mirela77a, tu vrei sa ne faci "pofta"?
Eu nu am mai plecat pe undeva din luna 8, chiar si atunci, ma miscam ca o babuta. Vizitam ceva 1 ora si gata, trebuia sa ma odihnesc ca ma dureau toate cele.
Iar acum, maxim 1-2 ore la plimbare prin imprejurimi, nici vorba de plecat ca dupa trebuie bebe sa pape sau plange, trebuie sa spalam, gatim si uneori sa mai si dormim.
Fetelor, va dati seama ca, cativa ani nu o sa mai dormim de seara pana a doaua zi dimi cand ne trezeam si ne intindeam de mama focului.
Pfiuuu...
Dar, tot eu ma gandeam ca, acum avem o comoara, care face cat 10 nopti de somn, nu?

Josefine, ai auzit de copii care sa ramana cu semne pe fata de la acnee? Al meu se tot zgarie si ii trec in cateva zile, deci cred ca pielea isi revine repede, si cred ca si la acnee e egal.
Al meu nu are acnee pe fata, are pe gat (adica a fost plin, erau cosulete uuul langa altul). A aparut duminica dimi si am dat cu spalat cu apa sau ceai (pliculet inmuiat in apa calduta)+crema de galbenele si azi aprope ca nici nu mai e.
Azi l-am dat cu galbenele peste tot. Si cu pliculetul de ceai si pe corp, pe la fundulet si putulica.

Pana la urma cred ca leacurile naturale se aplica si la ei. Ce creme speciale si bani aruncati. ceai, galbenele, musetel, tot astea sunt cele mai bune. Pt ingrijire, cel putin.

Stiti ca va ziceam de durerea mea de san (jumatatea de jos a sanului, durere la atingere si la alaptat) . Din pacate nu a cedat de cateva zile bune si mi-a dat moasa ceva homeopat (niste bilute mici mici) si a inceput sa ma lase.
Ma durea cand il atingeam acolo jos dar si cand alaptam, chiar si cu sanul celalalt. Ca asta dureros incepea sa curga singur si imediat incepea si durerea, chiar daca bebe sugea la celalalt. Lucru naiba...
Dar, se pare ca ma lasa de la homeopatele astea. Sa fi fost inceput de infectie?
Oricum, mi-a zis sa nu stau asa, daca nu trece sa fug la doctor ca nu e de gluma cu infectiile.

joana2672001 Si la al nostru cand l-a contolat la urechi, la una nu zicea nimic aparatul. Dar nu statea bine chestia aia in ureche, totul a fst ok.
Dar ne-au trecut asa niste emotii. Si tt intrebam: e ok? E ok?
Nici al meu nu ma urmareste. Se uita uneori dupa deget sau o jucarioare. Ii mai fac cu degetul cateodata ca nu inteleg unde se uita el asa fix pe pereti. uneori se uita, alteori nu.
Am citit ca au creierul in dezvoltare si: ochiul te vede dar pana trimite creierului "Hei, am vazut-o pe mama in camera" mai dureaza probabil ca depinde de ce proceseaza creierul in acel moment.

Vreau sa cumpar si eu un Ergo sau Manduca sau ceva sa il port pein casa. Sunt cateva ore pe zi cand il port prin casa numai in brate si ii vorbesc non stop: Acum facem cafeaua, acum mancam, etc. Altfel, plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Clara, eu am primit cadou un ergo baby, dar fara insertul pentru nou-nascuti. Ar putea fi improvizat din ceva? Cum arata? De fapt, pot cauta si pe net, dar te intrebam pt ca stiu ca tu ai si ai si experienta in ale purtatului. Si motata mea sta mult in brate, insa ei ii place culcata, nu in picioare, ma gandesc sa cumpar un sling, ca ergo si wrap am, dar ele sunt pt purtat in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, ai putea intra tu cu userul comun la piersicute sa scrii mesajul lui Elly daca nu apare ea, apoi sa deschizi capitol nou la noua sectiune. Zic si eu, daca ai timp.
Joana, 6 kg si 62 de cm? Wow, e baiat mare! Iulia avea la fix o luna 55 de cm si 4 kg, a luat 700 de grame in prima luna si 3 cm.
Cryssa, bine ca trece cu homeopatele. M al meu e cu ceva trat acum homeopat pentru durere de gat care nu a trecut de la sine de cateva zile. Ieri a trecut si sotul meu prin zona voastra, azi deja era in Austria.

Mergi la inceput

Crissa, ca mama paranoia ce sunt i am cumparat paturica de aceea pe care il pui si se joaca singurel. Eh si l am tachinat pana a inceput copilul sa se uite dupa jucarie:))). Oricum sunt calma, se uita dupa mine, cand ma misc prin camera, cand il schimb l fel ma priveste. Este clar ca ma vede insa nu prea vrea sa reactioneze la stimuli atunci cand vrem noi.

Iar la auz cand am ajuns acasa am inceput sa i batem din palme sa vedem daca reationeaza si sa facem zgomote puternice langa el. Parinti nebuni ce mai:))))

Anitta dap, Cristian la 2 luni si aporpe o saptaman are 6 kg si 62 cm. Initial m am speriat ca am ingrasat copilul insa se pare ca este oki. Este pe curbele de crestere sus insa nu seamana cu mine c cu tasu care are 1.90 asa ca sunt calma:))))

Mergi la inceput