Nastase - 2 ani cu executare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Si eu zic ca e terminat politic.

Dar viata are multe valente, in afara de politica.

Are o familie frumoasa pentru care, zic eu merita sa stranga din dinti si sa suporte trecerea timpului. Pedeapsa am inteles ca poate fi redusa pana la 8 luni.
Financiar este super OK, poate chiar sa mai castige bani dupa, are notorietate destula.

La ce dosare are pe rol si pentru ce infractiuni... 2 ani este floare de mar.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui eunice78
Sincer mi-as fi dorit o condamnare "mai clara" in sensul de ..dovezi directe..ca doar are dosare destule.

Aici ai atins (cel putin)un punct sensibil. Cum se poate ca dosare grele unde pedeapsa sigur depaseste pt faptele incriminate "zac" prin sertare sau sunt amanate, sau apar bunici si matusici ultra bogate peste noapte, si actul justitiei moare, sfidand practic pe fatza ideea de dreptate si corectitudine. Nu sunt deloc intamplatoare afirmatiile conform carora segmente de persoane ajung sa devina intangibile si nu e vorba doar de A. Nastase. Asta doare printre multe altele care dor si ele.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

acolo sunt implicati si altii care deocamdata merita pastrati liberi ....pot fi santajati mai tarziu in caz ca vor deranja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ADMIN foarte frumos mesajul si la obiect.

On topic:

media e insetata de swenzational,suferinta ,boala,decaderea sunt mana cereasca.

Pe mine ma deranjeaza comentariile analistilor de pe la televizor,in functie de canal.
O opinie normala ,cu bune si cu rele,nu exista?
Nu exista,sau eu una nu am vazut.Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui eunice78
Sincer mi-as fi dorit o condamnare "mai clara" in sensul de ..dovezi directe..ca doar are dosare destule.

Aici ai atins (cel putin)un punct sensibil. Cum se poate ca dosare grele unde pedeapsa sigur depaseste pt faptele incriminate "zac" prin sertare sau sunt amanate, sau apar bunici si matusici ultra bogate peste noapte, si actul justitiei moare, sfidand practic pe fatza ideea de dreptate si corectitudine. Nu sunt deloc intamplatoare afirmatiile conform carora segmente de persoane ajung sa devina intangibile si nu e vorba doar de A. Nastase. Asta doare printre multe altele care dor si ele.

acolo sunt implicati si altii care deocamdata merita pastrati liberi ....pot fi santajati mai tarziu in caz ca vor deranja

Nina,mami de,

Daca ar fi fost aceasta motivatia (acceptand ideea) nu ar fi ajuns dosar in tribunal.
Insa dosarele au ajuns dar ca si in cazul acestui subiect, se tot amana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eumada iti sugerez sa te informezi din mai multe locuri, de preferinta si de la Antena 3 si de la B1 si sa-ti formezi propria parere.
La un moment dat mie TVR-ul mi se parea mai impartial decat altii.

Adevarul este, de multe ori, la mijloc cum zice o vorba veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
Eumada:
ADMIN foarte frumos mesajul si la obiect.
On topic:
media e insetata de swenzational,suferinta ,boala,decaderea sunt mana cereasca.

Pe mine ma deranjeaza comentariile analistilor de pe la televizor,in functie de canal.

tocmai ai vazut, nu-i asa?
comentariile de aici sunt mai pertinente si au mai multa substanta decat toate otvizarile pe sub asta de ex si pe multe altele

:) de ce tb sa ne uitam la teveu?

un televizor inchis in casa e un lucru castigat si pt copii

eu de ex ma uit la toate stirile prin natura jobului / dar fac asta de la birou!
dar atentie si o oarecare credibilitate acord stirilor de la TVRinfo, emis lui Guran de ex...etc

si peste toate astea am propriul filtru
degeaba ne vaicarim ca sunt oameni care se uita, e treaba lor, noi putem sa ne educam copiii, asta da putem sa o facem

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Teoria conspiratiei

Azi-noapte ceva a luat foc in zona mea, nu stiu ce, doar ca pe geamul deschis intra un fum dens, care l-a trezit pe barbata-meu din somn, sie le pe mine.
Si pentru ca adormise cu televizorul deschis, si scria cu litere de-o schioapa peste tot de Nastase, chiar am asistat amandoi in direct la derularea tentativei de sinucidere a lu' Nastase.
Care a fost ceva de genul: la 23:30 (plus minus cateva minute), la antene/realitatea se anunta ca s-a auzit o impuscatura, cateva minute mai tarziu se stia cu destul de mare exactitate ce-a facut Nastase (ca a intrat in camera sa ia carti, ca a scos pistolul, etc.) desi jurnalistii nu au avut evident acces inauntru.
Apare imediat si ambulanta si e dus la spital. Imaginile arata clar un fular (repet, fular!!) in jurul gatului, nicio urma de sange evidenta, fara masca de oxigen sau perfuzii si evident era cu ochii deschisi, adica era constient! Niciun membru al familiei nu il insotise la spital in ambulanta!!!
La mai putin de jumatate de ora dupa ce s-a anuntat focul de arma, Ponta IESEA din spital si dadea declaratii(cand ajunsese, numai el stie), urmat de o gramada de alti oameni mai mari sau mai mici din anturajul lui Nastase!

Ar mai fi multe de spus, dar eu nu cred in ruptul capului ca cineva care chiar vrea sa se sinucida si isi trage un glont IN GAT nu are pic de sange pe el, nu are bandaje de niciun fel, si il acopera de ochii lumii cu un fular nesterilizat. Or fi filmele exagerate, cu sange imprastiat pe toti peretii cand te impusti, dar Nastase nu avea chiar nicio pata de sange pe haine!! Cu greu au gasit unii de la o televiziune o pata cam de 2-3 mm pe undeva pe o maneca!!
Plus ca va fi operat abia azi! De alti doctori urmariti de DNA, care au tot interesul sa manipuleze opinia publica!

Daci, concluzia mea, un circ ieftin, facut pentru sensibilizarea publicului!! Si o cale de a evita consecintele unei sentinte neasteptate!

Adevarul, doar el il poate stii! Eu sunt mai mult decat sceptica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Daca te uiti diseara la B1 TV probabil ca o sa se vorbeasca de o sinucidere trucata. Daca te uiti la Antena 3 probabil ca o sa aflam ca a iesit Basescu dintr-un dulap si a apasat pe tragaci. Manipulari murdare pentru un popor bolnav de electism, care savureaza mai mult telenovela din politica marsava in loc sa sanctioneze marsavia si telenovela politica. Celebra sagacitate romaneasca ramane un mit spulberat de efectul de turma al oilor romanesti care isi aleg pasunea in mod modern dupa postul TV la care se uita ciobanul. Iar cand haita de lupi le face o vizita de "curtuazie", in loc sa se coalizeze si sa lupte, behaie mefistofelic: "mancati oile USL", "mancati pe oile PDL", "mancati-l pe ciobanul Basescu", "mancati-l pe cibanul Ponta", ... behaie tare, pana la marasmul final. Nu va mai lasati manipulati, schimbati canalul si ascultati si parerea cealalta, folositi toate sursele, si cel mai important... formati-va propia opinie. Nu ma refer aici la nici un membru care a scris la subiect ci sunt socat ce citesc pe net, reactia poporului roman bransat la Internet.

Acum on topic:

1. In momentul in care 5 judecatori dau o decizie unanima la cel mai inalt forum judecatoresc din tara ta ai in opinia mea 2 posibilitati: o accepti sau emigrezi! Nu poti sa te astepti de la justitie sa aleaga dupa numarul de SMS-uri primite ca la "Romanii au talent" sau dupa statistici modificate din rotita de la mouse ... de un politician, politruc, sau un prezentator TV. Vorbim aici de niste oameni care se presupune ca au ajuns in aceea functie pe merit. Si nu vorbim de unul ci de 5!

2. Daca glontul i-a trecut prin gat (cel putin asa am inteles) mi se pare naiv sa spui ca s-a impuscat in joaca! Interpretarea mea este ca disperarea te poate duce la astfel de fapte. Vorbim aici de un om care a cazut de sus, a fost la milimetru presedintele Romaniei, despre un om care chiar si acum era unul dintre cei mai influenti oameni din politica romaneasca. Cred sincer ca pana sa puna mana pe pistol, nu a crezut nici o secunda ca va trebui sa-si faca bagajelul pentru inchisoare.

Nu stim cat de merituosi sunt.Justitia la noi nu e justitie,si au ajuns acolo....au ajuns propusi fiind politic.Faptul ca au ajuns acolo nu presupune ca sunt cei mai corecti,cei mai onesti si cei mai tari,din pacate.Asa ceva este raritate in tara noastra si o spun in perfecta cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Madalina
Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Posturile de televiziune (exceptie TVR) sunt proprietati de trust privat si promoveaza strict interesele private ale proprietarilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Teoria conspiratiei

Azi-noapte ceva a luat foc in zona mea, nu stiu ce, doar ca pe geamul deschis intra un fum dens, care l-a trezit pe barbata-meu din somn, sie le pe mine.
Si pentru ca adormise cu televizorul deschis, si scria cu litere de-o schioapa peste tot de Nastase, chiar am asistat amandoi in direct la derularea tentativei de sinucidere a lu' Nastase.
Care a fost ceva de genul: la 23:30 (plus minus cateva minute), la antene/realitatea se anunta ca s-a auzit o impuscatura, cateva minute mai tarziu se stia cu destul de mare exactitate ce-a facut Nastase (ca a intrat in camera sa ia carti, ca a scos pistolul, etc.) desi jurnalistii nu au avut evident acces inauntru.
Apare imediat si ambulanta si e dus la spital. Imaginile arata clar un fular (repet, fular!!) in jurul gatului, nicio urma de sange evidenta, fara masca de oxigen sau perfuzii si evident era cu ochii deschisi, adica era constient! Niciun membru al familiei nu il insotise la spital in ambulanta!!!
La mai putin de jumatate de ora dupa ce s-a anuntat focul de arma, Ponta IESEA din spital si dadea declaratii(cand ajunsese, numai el stie), urmat de o gramada de alti oameni mai mari sau mai mici din anturajul lui Nastase!

Ar mai fi multe de spus, dar eu nu cred in ruptul capului ca cineva care chiar vrea sa se sinucida si isi trage un glont IN GAT nu are pic de sange pe el, nu are bandaje de niciun fel, si il acopera de ochii lumii cu un fular nesterilizat. Or fi filmele exagerate, cu sange imprastiat pe toti peretii cand te impusti, dar Nastase nu avea chiar nicio pata de sange pe haine!! Cu greu au gasit unii de la o televiziune o pata cam de 2-3 mm pe undeva pe o maneca!!
Plus ca va fi operat abia azi! De alti doctori urmariti de DNA, care au tot interesul sa manipuleze opinia publica!

Daci, concluzia mea, un circ ieftin, facut pentru sensibilizarea publicului!! Si o cale de a evita consecintele unei sentinte neasteptate!

Adevarul, doar el il poate stii! Eu sunt mai mult decat sceptica!

Buna dimineata!

Mergi la inceput