Nastase - 2 ani cu executare
Raspunsuri - Pagina 42
lucialu spune:
Of(f) topic: in afara de USL, PDL, UDMR, PP-DD, mai exista alternative la alegerile din toamna?
Mickyyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu Of(f) topic: in afara de USL, PDL, UDMR, PP-DD, mai exista alternative la alegerile din toamna? in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Cum mai, nu auzisi de Partidul Noua Republica?
eumada spune:
Din ce zic vreo doua canale de stiri ,Kovesi zice ca DNA-ul ancheteaza modul cum s-a pus in aplicare mandatul de arestare de catre politisti si cum a procedat Bradisteanu.
Cica a inceput UP contra lui Bradisteanu.Ba cica CSM pune baroul sa cerceteze ce hram poarta avocatii lui Nastase....
Lo_li_Ta spune:
Marius, si avocatul lui Nastase a zis ca Bradisteanu e urmarit penal. Probabil au probe clare pe care nu vor sa le faca publice.
Dincolo de diagnostic, ce s-a intamplat la spital nu e ok. Daca e arestat si sub paza, de unde atatea vizite de politicieni care l-au vazut plangand,
familie, etc?
Plus ca daca-l luau cu mascatii cum trebuia, nu mai avea timp de carti si impuscaturi.
lucialu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mickyyy
Cum mai, nu auzisi de Partidul Noua Republica? |
dc e vb de MRU, Macovica si altii sariti din ograda pdl, txs, but no txs!
eumada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucialu
dc e vb de MRU, Macovica si altii sariti din ograda pdl, txs, but no txs! in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
No Lucico,e numai gura de ei......
desprecopii spune:
Stati voi linistiti - ca in curand or sa desfiinteze si DNA ul ... pentru ca ii cam incurca.
Pariu?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
lucialu spune:
am gasit listoiul!
evrika! il iau la purecat. Valeu! si astia sunt in doo nuante, unul eco, unul verde eco
Pai da Mada, stiu ca-s mici, da' pe cineva tot va trebui sa stampilez.
lucialu spune:
intre noi fie vorba
, dc ar trebui sa fie fiecare medic UP pt diagnostic gresit....
eu zic sa fie luate la audiat Kovesi si Macoveica pt favorizarea infractorului, ca doar in cazul lui s-au sesizat de treaba asta

in
de