Nastase - 2 ani cu executare
Raspunsuri - Pagina 22
danielag spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui almo
da, asta am vrut sa spun. merci. |
Surpriza este ca l-am auzit pe ministrul de interne Ioan Rus declarand ca Nastase are (incepand de aseara de la intalnirea cu politistii care au venit sa-l ridice) statut de detinut. Deci de aseara incepe sa curga perioada de incarcerare. Cel putin asta reiesea din cuvintele domnului Rus.
saskia spune:
Paine si circ. Lacrimi si sange si gata aburirea. Cate resurse (financiare) bagate intr-un infractor
, televiziune, salvari, oameni ocupati cu prostia asta! Ma intreb de unde banii si de ce mai bine nu faceau toate astea pentru un copil bolnav de exemplu. Dar infractorul cu fular Burberry e mai important, vorba aia face obiectul nu numai presei din romania, ci si din afara
:
http://www.economist.com/node/21557402
Lali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielag Surpriza este ca l-am auzit pe ministrul de interne Ioan Rus declarand ca Nastase are (incepand de aseara de la intalnirea cu politistii care au venit sa-l ridice) statut de detinut. Deci de aseara incepe sa curga perioada de incarcerare. Cel putin asta reiesea din cuvintele domnului Rus. |
Poate asa se explica de ce rudele bolnavilor internati pe etajul cu Nastase nu mai au voie in vizite. O fi regim de detentie ...
almo spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danielag
Surpriza este ca l-am auzit pe ministrul de interne Ioan Rus declarand ca Nastase are (incepand de aseara de la intalnirea cu politistii care au venit sa-l ridice) statut de detinut. Deci de aseara incepe sa curga perioada de incarcerare. Cel putin asta reiesea din cuvintele domnului Rus. |
desigur. si o sa vedeti cat o sa dureze perioada de spitalizare. poate pana atunci o sa cada Basescu.
danielag spune:
almo, exact la asta ma gandeam cand l-am auzit pe Ioan Rus. Nastase i-ar fi spus la telefon ca el nu merge la inchisoare. In contextul asta nu poti sa nu te gandesti ca probabil o detentie la spital pe o perioada de cateva luni este mult mai acceptabila fata de Rahova.
Rufus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Singura care te poate lamuri e familia care a facut alegerea. Ceilalti pot face supozitii si pot construi scenarii. Te-ar ajuta la ceva? De unde ai auzit ca nu au acces rudele celorlalti pacienti in spital? E o informatie verificata? |
Daca ma intrebi daca am fost eu la spital sa vad daca au dat rudele celorlalti afara, raspunsul este nu.
Informatia a aparut intr-o discutie intre Esca si CTP la PRO TV.
Vis a vis le lamurirea pe care o ceream...ai vreo parere? Sau nu?
Rufus, Tora si iadele
ramiris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Daca ma intrebi daca am fost eu la spital sa vad daca au dat rudele celorlalti afara, raspunsul este nu. Informatia a aparut intr-o discutie intre Esca si CTP la PRO TV. Vis a vis le lamurirea pe care o ceream...ai vreo parere? Sau nu? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pot avea pareri... sau nu insa parerile mele nu-ti vor raspunde la intrebarea "de ce familia a ales?" pentru ca asta stie doar familia. Noi putem eventual sa-ti spunem de ce credem ca familia a facut alegerea respectiva prin prisma experientelor proprii de viata si al propriului sistem de valori.
Eu una cred ca fiul lui nastase a considerat ca daca tatal lui este atacat public merita sa fie aparat public. Si eu mi-as apara tatal, tu nu l-ai apara pe-al tau? Pentru copii lui nastase iesitul public nu este ceva extraordinar asa cum este pentru noi, l-au vazut pe tatal lor facand asta de cand au deschis ochii si au crescut fiind in atentia mass-media. Asa ca ce unora le pare ciudat pentru altii e singura cale.
a_alinta spune:
desi sunt unul dintre putinii romani care nu se pricep la poezie, politica si fotbal
, ma gandesc ca daca ai dormit bine merci atata vreme in care ai incalcat legea crezand ca esti invicibil iti e tare greu sa mai dormi cand esti dovedit legal ca esti un hot.
ma intreb ce educatie a dat nastase copiilor lui, atata timp cat el a fost "furat" de "magia" puterii?!
numai atunci cand va exista curajul asumarii propriilor greseli se va schimba ceva in bine.
sa iti pui pistolul la tampla in cazul lui e lasitate si e dovada ca s-a bazat mereu pe altcineva si nu pe puterile lui.
recomand un topic separat pentru cei care sunt atinsi emotional datorita acestei situatii provocate de nastase. ( daca era genul "samurai" se sinucidea fara ca "omul potrivit, la locul potrivit" sa mai aiba timp sa deraieze traiectoria glontului).
unde nu e onoare, nimic nu e, de la inceput pana la sfarsit.
glimmer spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a_alinta unde nu e onoare, nimic nu e, de la inceput pana la sfarsit. |
"Onoarea" e o vorba mare, nu-mi vine in minte acum nici un politician "de varf" de la noi care sa fi dovedit asa ceva. Eu m-as multumi sa vad din partea lor bun simt si bune intentii fata de noi.
Rufus spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ramiris
Pot avea pareri... sau nu insa parerile mele nu-ti vor raspunde la intrebarea "de ce familia a ales?" pentru ca asta stie doar familia. Noi putem eventual sa-ti spunem de ce credem ca familia a facut alegerea respectiva prin prisma experientelor proprii de viata si al propriului sistem de valori. Eu una cred ca fiul lui nastase a considerat ca daca tatal lui este atacat public merita sa fie aparat public. Si eu mi-as apara tatal, tu nu l-ai apara pe-al tau? Pentru copii lui nastase iesitul public nu este ceva extraordinar asa cum este pentru noi, l-au vazut pe tatal lor facand asta de cand au deschis ochii si au crescut fiind in atentia mass-media. Asa ca ce unora le pare ciudat pentru altii e singura cale. |
Mai incerc o data, poate n-am fost eu explicit:
N-am intrebat de ce isi apara tatal Andrei Nastase...nici de ce o face public ( e alegerea lui sa faca circ cu ocazia asta); intrebarea este de ce la Spitalul de Urgenta si nu la ei acasa, eventual. De ce foloseste un spatiu public?
Si evident ca e vorba de dat cu parerea, nu asta facem cu totii aici? Emite cineva adevaruri absolute? Ai facut tu asa ceva?
Rufus, Tora si iadele