FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 23
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
Bichi felicitari pentru rezultatul de la translucenza! Doamne ajuta ca baietelul si fratele/sora lui sa fie bine pana la final!
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
loretta76 spune:
Bichi felicitari pt baietel, asteptam si sexul celuilalt .
Dorinta ai mai sangerat? Sper ca stai cuminte in pat.
paunas spune:
Buna fetelor!
Care dintre voi s-a intors dupa ET cu avionul? Ceva probl?
Cei de clinica au spus ca este ok,totusi va cer si voua parerea.
Sanatate si sarcina usoara tuturor!
Noroc celor in focuri !
amaliaro spune:
fetelor ce nebuni suntei auzi sa o vada pe matus in tzitzele goale
amalia tsakoniati(matusa)
sper spune:
Fetelor sunt prinsa cu niste probleme, nu am mai apucat sa intru deloc pe net, nu stiu ce ati mai scris. Cand o sa am putin timp liber o sa actualizez prima pag cu datele din cap anterior.
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
miracol11 spune:
Buna fetelor...bine v+am gasi tin capitol nou...Lara multumim pentru ajutor!!
Dorinta in primul rand pe tine vreau sa te felicit pentru beta!!pentru tine si un scurt dans!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine totul...si s epare ca ai gemenasi pana la proba contrarie...ai grija de tine, repaus, relaxare si medicamente luate la timp!!...asteptam vesti bune de la cea mai proaspata graviduta!
amaliaro, te pupacesc dulce matusica cu peripetii...lasa ca vin eu acolo la tine si il i-au de urechi pe vecinu care te-a filmat!
Looana, ai grija de nepotelul nostru si de tine!!
paunas, nu cred ca fetele care au facut et in Cehia au venit careva cu avionul acasa...si eu ma intreb daca este vreun risc ...ca si eu voi venii acasa din Grecia tot cu avionul in ziua transferului....dar nu cred ca este nici un pericol orice mijloc de transport ai alege...important e am inteles ca trebuie sa fii acasa la 24 de ore dupa transfer...ca atunci incep micutii sa se prinda!...multa bafta si tie!
Bichi, felicitari pentru primul baietel...ar fi frumos ca al doilea sa fie o fetita...sa ai si tu pereche ca si Brigit!...important e sa fie sanatosi amandoi!!
restul fetelor pe unde umblati?spre ca toate gravidutele sunt bine si la fel si bebei...si astept cu nerabdare ca intr-o zi sa ne reunim toate!!