Adio gradinita Clopotel
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
Nu va speriati daca va apreciez mesajele, eu dau LIKE ca pe Fb aici, exact aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am citit subiectul, dar am zis sa tac, ca poate iar vad invizibilul
Lali_mete spune:
Un parinte apreciaza implicarea unui educator si puterile tuturor copiilor,colegi cu fiul ei,facand impreuna un spectacol impresionant. Este atat de greu sa pricepem ca mai sunt si educatori daruiti,care sunt constienti ca ei pun bazele copiilor,viitori adulti,impreuna cu parintii lor? Da,sunt destui parinti,care in loc sa se bucure ca a dansat exceptional copilul lor, al doamnei X a cantat dom'le mai bine! Care uita sa se bucure de bucuria copilului , si isi roade unghiile ca altul a avut succes mai mare! Mie una mi-a placut "lacrima din coltul ochiului" mamei, emotia sfarsitului gradinitei. E o etapa incheiata,care precede alta. Pentru aceasta mama nu a fost prilej de ghiare in gat de ciuda,ci de emotie pentru copilul ei,dar ati avut grija sa o luati in zeflemea.
Daca unii vad in gradinita doar pericol, virusi,microbi si delasare,nu inseamna ca toti vad la fel.
Ilinca_M. spune:
Ei, ce sa faci, asta e, conceptiile noastre nu coincid, la fel cum ne intrebi tu "de ce e atat de greu sa pricepem..." te putem ruga si noi sa intelegi ca nu avem aceeasi definitie a "educatorului daruit". Eu nu pot considera "educator daruit care pune bazele copiilor" o persoana care-si investeste toata energia in spectacolul apoteotic de final, pun pariu ca repetitiile pentru asa "minunatie" au durat saptamani intregi, in care copiii nu au fost lasati sa fie copii si sa se bucure de ultimele zile de gradinita ci au fost pusi sa faca tumbe (la figurat) ca sa crape inima de bucurie in unii care considera ca asta inseamna "educatie", vorba capcaunului, "Cantarea Romaniei".
Si tocmai ca nu vad in gradinita ceea ce spui tu, eu chiar ziceam cat de incantata sunt ca fata mea e la o gradinita unde copilul e lasat sa fie copil, nu asezat pe scaunel si dresat cu liniarul, unde copiii care plang in primele zile sunt tinuti in brate nonstop de personal, nu inchisi intr-o camaruta la etaj de unde sa pice si sa-si fractureze picioarele (caz intamplat tot la noi in oras, de altfel).
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Lali_mete spune:
Ilinca , in text nu e vorba numai despre educator ,ci in principal despre faptul ca a incheiat un baietel gradinita, gradinita incheiata cu un spectacol. Nu mai fiti asa inversunati la orice subiect pozitiv despre gradinite, nu toata lumea merita noroi si scarba! Eu una atat am vazut,emotia acestei femei! Nu mandria ca a spus cel mai fumos poezia al ei copil,nici ca a cantat cel mai bine, doar ca a terminat o etapa si la sfarsit a spus"saru' mana doamna educatoare!" . E atat de rau sa ai putin respect fata de un om care destul de mult timp a conlucrat cu tine la educarea copilului tau? Si la educare nu ma refer neaparat la "stat pe scaunel si incetat a mai fi copil" . Nu avem de unde sa stim ce fac copiii la aceasta gradinita. Pe mine atat ma intriga,faptul ca aca cineva spune ceva pozitiv despre gradinita primeste scatoalce peste ceafa.
marius spune:
Motiv pentru care acest subiect apare in lista subiectelor propuse la "Mesajul lunii" - propunere ce imi apartine.
Desigur fiecare poate sa aiba propria opinie si/sau viziune, unii vad ceea ce spui tu altii vad altceva. E normal. Nu suntem la fel. E dreptul fiecaruia sa vada exact ceea ce doreste, sau simte, sau ceea ce crede samd. Nici o suparare.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Motiv pentru care acest subiect apare in lista subiectelor propuse la "Mesajul lunii" - propunere ce imi apartine. Desigur fiecare poate sa aiba propria opinie si/sau viziune, unii vad ceea ce spui tu altii vad altceva. E normal. Nu suntem la fel. E dreptul fiecaruia sa vada exact ceea ce doreste, sau simte, sau ceea ce crede samd. Nici o suparare. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
...
Marius ma surprinzi ...si nu e chiar ceea ce asteptam de la tine.....
eumada spune:
Mie mi se pare aiurea...sa zici de final apoteotic intr-o sala cu aer irespirabil,plina de micuti chinuiti de transpiratie si lipsa de aer...pai parintii aia care erau nemultumiti ca nu-i aer,aveau dreptate..
marius spune:
Asta e. Suntem unici.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa