Temperatura ridicata,

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Softurela: ma bucur pt ca a fost doar febra. Sanatate in continuare.

Picky: inainte de a ajunge la homeopat am folosit la recomandarea medicului alopat: Oscilo, sau Influcid, sau Homeogene sau Coryzalia pt. viroze.
Am avut rezultate bune(se vindeca) dar pt. moment(se vindeca dar la primul contact cu alt virus o luam de la capat). Pe langa unul dintre produsele enumerate trebuia sa folosesc si alte produse(expectorant, pt. nas, aerosoli, etc..).

Pt. bacterii(tot inainte de homeopat): am folosit alopate sau antibiotic din plante dar cu recomandare medic alopat.

Acum merg la un homeopat ce practica homeopatia clasica si pot sa spun ca exista diferenta mare intre ce faceam inainte si acum. Ti-a explicat Softurela despre ce este vorba asa ca nu mai repet.

Darria...starea de sanatate a copilului tau s-a schimbat de cand mergeti pe homeopate? Copilul meu nu pot sa zic ca e bolnavicios ...dar virozele ma termina de zile si mi s-a acrit si mie si lui de siropuri, siropele...as vrea sa ii ajut sist imunitar cu homeopate, vazand ca esti din Iasi, te-am luat la intrebari, poate imi si recomanzi pe cineva. Sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Din pacate aici sunt foarte putini homeopati, in orasul unde stam as putea sa-i numar pe degetele de la o mana sa zic asa..Am sunat la unul si cand a auzit ca e vb despre doi copii, ne-a refuzat categoric spunandu-ne ca el vrea sa lucreze mai putin (asta unde programul lui de lucru era de 1 ora pe zi) si ca doi copii e prea mult ptr el apoi ne-a inchis telefonul in nas, fara sa ne dea vreo recomandare sau altceva. Credeti ca mai aveam chef sa sun la alti? cand le-am vazut programul de lucru? Plus ca si produsele homeopate sunt f putine aici...Despre oscilococcinum am tot citit pe la fetele de pe forum si am aflat mai multe de la cumnata mea din tara, ca ea isi trateaza copilul numai cu homeopate si are mare succes. La fel cum spuneti si voi, acelasi lucru ni l-a spus si ea, ca "tratamentul" difera de la copil la copil.. insa ne-am gandit sa mergem la un homeopat cand venim in vacanta in tara, macar pentru o schema de imunizare, daca pentru mai mult nu se poate..deocamdata.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, fetita este mai bine de cand mergem la domnul dr. Receanu.
Sigur ca a mai fost bolnava dar nu se compara, mai ales ca la gradi are in continuare copii bolnavi. Nici nu pot cere homeopatiei(in cateva luni de cand mergem) sa corecteze ce a distrus boala(bacterii) si antibioticul(adm. dupa analize) timp de 1 an. Nu intru in detalii, sa incurc subiectul.

La noi virozele nu au fost o problema. Am ajuns la domnul dr. cu astm alergic(alergie multipla si insuficienta respiratorie) la recomandarea unui alergolog. Ceilalti 2 alergo consultati mi-au spus ca nu au ce-i face(cazul nostru, nu generalizez), doar tratament si sa speram ca nu se agraveaza. Mi-au recomandat pauza 1 an de gradi dar cu ajutorul homeopatului am lipsit doar o luna, pana am ajus la el. Fetita s-a putut bucura de gradi.

Nu e singurul copil care e mai bine decand merge la homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Credeti ca mai aveam chef sa sun la alti? cand le-am vazut programul de lucru? Plus ca si produsele homeopate sunt f putine aici...

Eu as suna la toti, indiferent de programul de lucru si abordare. Nu poti sti de unde primesti ajutor.
Un medic care este si alopat dar si homeopat mi-a spus ca nu o ajuta homeopatia si sa merg pe alopatie. Dar uite ca alt alopat mi-a recomandat homeopatia, dupa ce are copilasi(cazuri mai grave decat noi) recuperati de catre homeopat.

La noi, remediile se gasesc la cab. homeopatului. Cred ca si la voi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

De ieri ne luptam iar cu febra, numai ca acum e fata cea mare bolnava.
Are febra de 39,5, respiratie accelerata, rosu in gat si ceva pete alb-galbui pe amigdale, insa am observat ca are si un harait ciudat la spate, la plamani, atunci cand respira....nu tuseste, nu-i curge nasul...E posibil sa fi facut pneumonie sau bronsita?

Doar maine vom reusi sa ajungem la medicul de familie ca pediatra e in vacanta.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Amigdalita avem si noi. de 2 zile.
La fel febra mare 40- 40,8
Asta dupa dusuri si sosete cu apa si otet.
La fel cu pete ...parca niste cosulete pe amigdale si in zona gatului.
Pana la urma am acceptat antibioticul pt ca dr nostru m-a asigurat ca nu va trece fara pt ca se vor inflama din ce in ce mai rau. 7 zile zinnat. Nu tuseste, nu ii curge nasul.
Dar nu prea mai poate manca solid. De la 4 azi a inceput sa scada febra. Acum are 38,1.
la noi novocalminul nu are nici un efect asa ca i-am dat la sfatul medicului algocalmin fiola o picatura pe kg. Insa eu desi are 20 de kg i-am dat doar 10 picaturi prima noapte si 8 aseara.
Si un supozior de paracetamol pe zi inainte de somnul de pranz.
Acum nu-i mai dau nimic de febra daca a inceput sa scada.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si noi tocmai am scapat de gat rosu cu microvezicule. tot febra mare 40-41. am fost la budimex si la sanador ambii ne-au recomandat antibitoic...dupa primele 2 doze de antibiotic a scazut febra...pana atunci nurofen, panadol alternat si chiar un novocalmin pe care mi l-au pus la budimex ca la 30 de min dupa paracetamol febra ajunsese iar la 40...mi-e groaza de episoadele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Amelia a facut amigdalita urata in Turcia si doctorul de acolo i-a recomandat pe langa Tantum verde spray si Nurofen, Bactrim sirop. Intr-o zi jumatate a scapat si de febra (39.5 ajunsese) si in 2 zile a putut sa manance (cat a avut rosu in gat altceva decat lapte de la mama si apa nu a inghitit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vega_78 spune:

Picky, unul din baietii mei face episoade febrile urate. Anul trecut la mare, dupa ce ca tusea infiorator, a inceput cu febra foarte mare si respiratie accelerata. Peste noapte nu am reusit cu nimic sa-i scad febra sub 40 (si stiu si eu tot ce se face in caz de febra mare). Am fost absolut convinsa ca facuse pneumonie. Insa a 2-a zi la urgenta, ni s-a spus ca este "numai" amigdalita+ traheobronsita. Dupa antibiotic, in circa 2 zile a cedat si febra, iar dupa o saptamana era ca nou.
Ce stiu de la ai mei, chiar cu pete albe in gat, daca febra raspunde la antitermice si in 3 zile cedeaza, nu-i cazul de antibiotic. Bonsitele nu le-am tratat niciodata cu antibiotic, insa la febra mare, rebela, am ajuns din pacate mereu la antibiotic (numai cu unul din copii).
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona2006

Am sa o iau sistematic, sa nu uit ceva...

poti sa vb si cu un homeopat, al nostru mi-a recomandat sa-i dau belladona cind are febra f mare.

Matraguna?Pe bune vorbesti?

Eu una...stiam ca-i otravitoare!

edit:acum m-am documentat.sincer...nu stiam.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput