Ghiocei de Martie-Aprilie2009**432**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Neata!

Fetelro, please, HELP cu o parere!!!

Bris e in grupa mica. Cea mai mica e ea (3, 2ani) si inca 2 copii, cel mai mare are 4,2 ani. Buuuun, de la anu`, grupa se desparte: in una mica (dar care nu va fi bash mica, va fi o mico-mijlocie, avand in vedere ca incep sa invete literele si sa citeasca in engleza) si una mijlocie, in care cel mai mic copil va fi cel de 3,6 ani, cel mai mare de 4,9 ani.
Mai zic si ca la grupa mica, limita inferioara a varstei cu care vor accepta copiii va fi de 2,9 ani.

Deci, daca o las la vechea educatoare (ca la ei se schimba anual educatoarea - deh, sistemul Cambridge), va fi printre cei mai mari. Daca o duc la grupa mijlocie, va fi din nou printre cei mai mici.

Nu stiu cum e cel mai ok, si cred ca e asa de mare discutia (sau asa vad eu problema) incat nu are loc aici!!! Ma gandesc cum e mai bine: sa fie cel mai mic dintre cei mari sau cel mai mare dintre cei mici. In plus, ea cu educatoarea asta e super atasata si ma gandesc ca de la anul am cam lua-o de la capat cu acomodarea...

Mai mentionez si ca din actuala grupa peste 1/2 se duc la grupa mijlocie. Daaar, ii ramane gagiul si inca niste copii simpatici in grupa mico-mijlocie

Chiar nu mai pot sa ma decid!!!

Aaaa, si e si urgent, ca azi tre sa anunt!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Gia, eu as zice cel mai mic printre cei mari, insa tu decizi (acomodarea cu educatoarea, gagiul etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Io ma pregatesc pentru intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ma pregatesc gatind de diineata: mazare, briose, lipii arabesti... Apoi vreau sa fac putin curat si gata.

CHatonel, Vladimir a avut zilele trecute febra aproape de 39. Avea un rosu in gat. Vreau sa va zic ca i-am dat cu spray Bioparox. Este mi-nu-nat!. I-a trecut imediat! In rest Nurofen si cam atat.

Poate fi o viroza uscata ce se manifesta doar cu febra...Sanatate!

Buna!
suntem in aceeasi situatie de vineri febra, sambata febra, doar seara, este ff rosie in gat...o sa incerc spray-ul asta ca-l am in casa, ii dam doar la tuse.mercic
i-am curatat nasul si ibalgin...de diseara as incepe si aerosolii, sigur se lasa cu tuse.
gata suntem in vacanta, vineri o fost ultima zi de gradi grupa boboceilor
Elareintregire placuta de familioane si sa nu mai treb sa va despartiti niciodata, bafta micului neamt la gradi
buna ploaia asta de ieri, de la gratar(unde ne-am simtit minunat, atmosfera super, nici nu ma asteptam) parca e mai racorica, cel putin cand deschizi seara geamul se simte ceva aer curat.
ah si sper sapt asta sa incepem inotul, ca trece si iunie
alergam dupa prof

azi am mers la o prietena de fam, fetita a facut si ea 3 anisori, a fost ff fain, insa nu mi-a plakut ca as ervit numai preparate mezeluri si tort...fara fructe ceva, suc la fel cumparat, si ma simt eu naspa, d-apoi astia micii ca au mancat numai prostii, astept sa se trezeasca Ari sa-i dau ceva comestibil.
iar eu am exagerat cu tortul, recunoscnu de calorii, cat mi-e de greata, am bagat un greptfrut rece din frigider
duminica plakuta!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bebe, sanatate si voua

multumim pentru gindurile bune si sustinere, tufete febra inca face, a facut iar si azi-noapte

ma intreb de unde vine al rosu-n git, ca apa/sucuri reci nu ii dau, inghetata nu a halit acum....
am avut serbarea vineri, sapt ce vine o sa pun niste poze

ela, am sa mai incerc ce zici tu acolo cu telefonul, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

bebe, sanatate si voua

multumim pentru gindurile bune si sustinere, tufete febra inca face, a facut iar si azi-noapte

ma intreb de unde vine al rosu-n git, ca apa/sucuri reci nu ii dau, inghetata nu a halit acum....
am avut serbarea vineri, sapt ce vine o sa pun niste poze

ela, am sa mai incerc ce zici tu acolo cu telefonul, merci

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

nici noi..........probabil microb luat din gradinite
sanatate multa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Sanatate Iziei si Arianei

Monn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kalimera tufete dragi!!!

Am aterizat si noi in Timisoara, maine abia plecam catre casa !!
Pe scurt: in vacanta a fost minunat !!! Gasca a fost de nota 10, hotelul la fel, pacat ca era populat de multi multi rusi cu maniere nu dintre cele mai elegante , dar o sa va povestesc pe indelete maine ca acum iesim la masa si apoi cred ca pic lata
Recuperez maine si revin in forta
Mi-a fost dor de voi !!!
Sper ca toata lumea e rumena si voioasa !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput