Nasterea la Arcadia - Iasi (41)
Raspunsuri - Pagina 3
DadaIna spune:
A mea bea vreo 3 bidonase de 250 ml/zi pe langa lapte si apa.Daca ar fi dupa ea ar bea mai mult ca dispare continutul cu viteza luminii
DadaIna spune:
Neata fetelor!In sfarsit e bine afara si e racoare!!!Lena multumesc!Ne vedem la foisor daca nu ploua.
MElise spune:
Neata!!! unde a disparut toata lumea?? Noi am fost la tara in weekend, de aia nu am mai dat pe aici. A fost a sa de bine si de racoare, abia astept sa ne ducem din nou, saptamana viitoare cred ca raman cu bebe acolo, la ai mei, ca la noi e tot cald, chiar daca afara ploua si e racoare.
Lena, ce rau imi pare ca am ratat intalnirea din Copou... Poate mai faceti si alta data. Am vazut pozele. Foarte faine. Mamici frumoase si bebei dragalasi.
M-am uitat la linkurile cu scutece, sunt cam scumpele, dar cred ca merita investitia. Ne mai gandim, poate luam si noi vreo doua trei de incercare.
MElise
oiyoy spune:
hello girls!cum a fost intalnirea mamicilor de Arcadia?:( va invidiez mi-ar fi placut sa fim i noi pe-acolo.sa trimiteti foto la arcadia poate va publica in brosura lor, sa se laude.
Noi bad news: avem liber la vaccin daaar o sapt trebuiesc scose toate lactatele din alimentatia Claudiei, sa verificam daca bubitele sunt intr-adevar de la caldura sau intoleranta la lactoza, are nu stiu ce suflu la inima, trebuie sa-i facem un ekg luna asta, e putin sub greutate.asta e explicabila pt ca de cand sunt caldurile astea nici nu prea mananca, stresul de a se invata sa stea cu alta persoana, chiar daca e bica si-o iubeste. So.....le luam pe rand si speram sa le rezolvam.in rest fata e ok, invata lucruri noi, continuam alaptatul.
gravidacori spune:
salutare fetelor
oiyoy, chiar ma intrebam ce mai faceti.si mandra mea e sub grafic cu vreo 700grame, si nu prea e prietena cu mancarea. san si iar san,all day long . avem lipsa de fier si vit d,ii dau picaturi. sper ca usor sa ii rezolv anemia si poate o manca mai bine ,pt ca sunt stresata si dezumflata
fetelor, pe unde ati fugit? michelle ,cum mai esti?
IULIA, katy, NICO, si restul?
CLAU, te asteptam
LenaC spune:
Salut
Melise, da incearca una doua si ai sa vezi cum e. Sigur isi merita investitia :)
Daca iei pachete au preturi mai ok.
Noi am fost la piscina, a fost super super fain. Am scufundato de cateva ori si era super incantata, a invatat sa dea din picioruse, ce mi-a placut foarte mult este ca instructorul a spus sa o misc prin piscina si o sa inceapa sa dea din picioruse... eu am intrebat: nu ar trebui sa ii arat cum... ea a spus ca nu, trebuie singura sa le miste.
Cred ca de aici putem generaliza ca este important sa ne lasam copilul sa faca ce vrea cand simte el ca e ok.
Noi ne punem AC ca nu se mai poate... acum s-a mai racorit, dar pana ieri a fost jale.
Simonik21 spune:
Buna seara fetelor!!!
Noi venim cu vesti bune. Am fost ieri la dr si l-a cantarit si avem 7kg500g si a zis k se dezvolta bine. Mi-a zis sa incep sa-i dau suc de morcov si ce mai apare la tara (fructe, legume).
Voi de la cat ati inceput diversificarea? Oare cum sa incep?
Oiyoy si gravidacori sa fiti tari k toate trec si la bb.
Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012