Nasterea la Arcadia - Iasi (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui red_one

Mamici care ati nascut la Arcadia, am o intrebare: pe langa onorariul medicului stiut (7-9mil, in functie de medic) ati mai contribuit cu ceva medicului? Adica sa-i puneti ceva in buzunar, ptr care sa nu-ti taie chitanta?

Sub nici o forma!!!! CCand mergi la drele de la consiliere ti se spune suma de achitat, nu se da nici o atentie deoarece e privat,ca de asta fugim de la stat

Sau cel putin asa era acum un an ....s-o fi schimbat intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Buna dimineata mamici!

ce mai faceti? Noi murim de cald Am inteles ca azi e cea mai cea zi de canicula...si ca de maine usor, usor se mai revine la normal.

Noi am inceput diversificarea. Nu dati cu rosii, stiu ca e cam devreme, dar...eu mi-am spus de la inceput ca la al doilea bebe o sa fac totul tinand cont si de instinctul meu matern.Si instinctul imi spune ca lui Tudor nu ii mai ajunge doar laptele meu. Asa ca suntem in a saptea zi de diversificare. Am gasit o schema de diversificare pe diversificare.ro si incerc sa ma orientez dupa ea.... Am inceput cu morcov, am adaugat patrunjel radacina si trebuia sa continuam cu telina, dar ieri am pus un pic de rosie la fiert in piureul de legume ca se cam constipase. Dupa ce a papat, la vreo ora a facut si caca, totul pare sa fie ok. Ii place la nebunie, e in stare sa imi manance si lingurita. Si cand imi aduc aminte ce chinuri am tras cu Elisa cand era mica.... Continuam evident in paralel cu alaptatul, cat va mai vrea bebe.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza!!!

Nu prea stiu ce are David,cert e ca plange noaptea, s-a trezit pe la 4 si a tinut-o intr-un plans pana pe la 5.30, adoarme si tresare si apoi iar plange....e un pic greu ca nu stiu exact ce-l deranjeaza,dar trecem si peste asta.
Am fost duminica la Palas, sunt cam salbatica de cand stau acasa, nu am reusit sa gasesc un magazin de jucarii asa ca am intrat in Librarium si am gasit acolo chestii de la Melissa&doug chestii de lemn,cam scumpe as zice, si o carte cu ferma,foarte draguta in sensul ca se desfac animalutele ca niste piese de puzzel, din carton cam subtire, astaq e minusul.

Iulia mai incearca cu leaganul o sa reusesti, noi ne dam de mici mici si e preferatul nostru, acum se da singur si pe topogan,urca singur pe topo,chesti de astea

Corina
ai luat oua de prepelita?? sunt curioasa daca le accepta domnisorica

Oiyoy multa sanatate, eu m-am confruntat si cu DA si cu reactii alergice si crede-ma ca difera, cel putin la eruptii in cazul nostru e sensibila diferenta.
Eu ii dau la fiecare eruptie cate o fiola de Ca si daca mi se pare ca e cam urata eruptia ii dau si 5 pic de Zyrtec,pana in prezent i-am dat o singura data ca facuse urat de la ou...

Doamne cat de cald poate sa fie, asta noapte am deschis pe la 4 geanurile cica sa aerisesc si cand m-am trezit si m-am uitat la termometru aveam 29 gr in ideea in care am deschis geamu la 25,5acu da-i cu AC sa fac o temp optima in casa

Poop si multa racoare va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_one spune:

Multumesc fetelor ptr raspunsuri :) Nici mie nu mi se pare ok sa mai contribui cu ceva doctorului, dar am zis totusi sa intreb :D Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

Red one, cum ziceau si fetele... ar fi si culmea sa mai dam spaga si la privat

La noi e racoare si bine in casa.
Azi am iesit de la 8 la 9... pfff cat este de cald. aseara tot pe la 8 pm am iesit

Poftiti la capitol nou mai racoros

Mergi la inceput