Alta escapada in 2

Alta escapada in 2 | Autor: indu

Link direct la acest mesaj

Este un subiect pe-aici cu o mamica de vrea sa "evadeze" la munte cu baietelul ei de 7 ani la munte si a indus lumea in eroare cu titlul subiectului :).

Si eu vreau sa "evadez" dar cu mamica :).
As vrea sa mergem la o pensiune la tara, cumva. Ei ii place foarte mult in natura, la casa (sta la bloc inca); n-a mai iesit intr-un concediu in alta parte decat in vizita la mine sau la frate-miu de muuuuulti ani.
Cum nici eu n-am mai avut concediu in Romania de multi ani, nu prea stiu spre ce sa ma orientez.
Vreau sa fie in zona Brasov si sa se poata ajunge cu mijloc de transport in comun (imi e frica/ groaza sa inchiriez masina in Romania )
Mi-ar placea si intr-un complex SPA: am vazut la TVR International de ceva complex la Ocna Sibiului, doar ca pare un pic mai pretentioasa cazarea, iar eu as vrea ceva mai rustic, cu mancare sanatoasa.

Aveti ceva recomandari, ca sa-mi pot bucura mamica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La Ocna Sibiului puteti alege cazare intr-una din vilele de langa lacuri si sa profitati de strandul cu apa sarata si namol, SPA, baza de tratament etc.

nu pot recomanda o pensiune anume, n-am ramas peste noapte niciodata, dar pe turistinfo.ro gasesti o multime.

Mergi la inceput