Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
irina_es spune:
Raluca e incantata ca va avea o surioara, ea a ales numele: Cristina
mami de Raluca (1.10.2002) si 20+
bioana spune:
ONUTZ ma bucur ca te-ai intors relaxata......te-ai distrat pe cinste, sa inteleg.bravo tie.
embarazada de 17+
onutz83 spune:
Asa, am revenit cu partea a doua.
Nu cred ca vom recolta celule stem. Daca ne-am fi permis probabil am fi facut-o, dar in conditiile de acum este un efort prea mare pentru ceva care ar putea ajuta in prea putine cazuri.
Almy, felicitari pentru cele 20 de saptamani
Mena, bine ai venit!!!
Bioana, sa stii ca a fost o pauza foarte relaxanta pentru noi. Am dormit, am mancat, ne-am plimbat pe plaja seara, l-am balanganit putin pe la Aqua Park (apropo, Aqua Park-ul din Nessebar este foarte tare )
Acum abia astept sa ne programam la morfologia de trim II
Va pe toate si ne citim maine
Onutz 18+
Bubulina42 spune:
Ia te uita cine a revenit in cuib! Onuuutz! relaxata si multumita, odihnita si fara nici o julitura
Bine-ai revenit, mamico!
Alma, si eu m-am plans de faptul ca ma manca burta, dar dupa ce am inceput sa ma dau constant cu uleiul de migdale, s-a potolit mancarimea.Deocamdata, nici o vergetura, din fericire.NU ca nu ar mai fi timp, dar nu mi le doresc,asa ca sa mai astepte
Miine sunt libera, iu-huuuu
18 +
menics spune:
bine ai venit irina!
onutz bine ai revenit, te cred ca te-ai relaxat, sambata am fost si eu la plaja, si a fost minunat, apa curata, calda, plaja linistita la ora aia, caldura suportabila. voi incerca sa ajung si seara dupa ora 18.00
va doresc o saptamana usoara!
hehe, am facut 21 de saptamani!
21+
bioana spune:
neata burtici,
e cumplit de cald aici....peste 40 de gr vor fi zi azi..si mie un rau...ca de vreo ora beau apa rece cu lamaie..nici nu imi vine sa ies din casa...
IRINA bine ai venit.sa ai parte de o sarcina usoara.
ce fain ca ati fost deja la mare!!eu mai am de asteptat pana pe 20 august...nici nu stiu daca e ok sa merg la piscina...trebuie sa intreb medicul pe 2 cand merg dupa rezultate.
daca nu ma topesc, mai vorbim...
embarazada de 17+
Mami_de2 spune:
Neata fetelor
Bine ai venit Irina..vad ca ai zis ca ai bronzat burtica.. stii ca nu avem voie sa ne bronzam si mai ales burtica, nu?:))) asa ca nu iti mai bronza tu nici o burtica mai ales :))sper binele bebelului ca nu e mare amator de soare inca din intrauterin:))
Biona si eu am simtit si mai simt inca fff rar insa acele intepaturi si ma ingrijorasera si pe mine..la mine au inceut pe la 13-14 sapt parca si vreo 2 sapt le simteam continuu, acum le simt ffff rar. Mi-a zis ginecolgul ca-s normale ca se intinde si se marese uterul. important e sa nu se intareasca sau sa ai dureri cica.
17+
posesoare 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie;
ary_v spune:
Buna dimineata, burtici!
Am intrat sa va salut. La noi e liniste, burtica se face din ce in ce mai mare si astept sa treaca valul de caldura.
Irina, bine ai venit!
Biona, sa stii ca asa a fost si la noi sapt trecuta, peste 40 de grade. In oras termometrul arata intr-una din zile 46 de grade. Deci te inteleg, cateva zile nu am facut altceva decat sa ma plimb de pe un pat pe altul. Acum s-a mai racorit, nu stiu cate grade sunt, dar e suportabil.
Onutz, bine ai revenit din concediu! Dupa cum scrii, se vede ca ti-a prins tare bine!
onutz83 spune:
Bioana, saptamana trecuta au fost si aici temperaturi ingrozitoare. E vreme de plaja si piscina
Abia astept sa mai ajung la o piscina, curand sper.
Noi nu am avut curaj sa mergem in vacanta dupa luna iunie, pentru ca in iulie si august va fi prea cald si va fi oricum prea obositor pentru burtica. Abia am suportat drumul acum, cand burtica e mica, nu pot sa ma gandesc cum ar fi peste o luna sau mai mult. Si daca acum obosesc dupa 3 metri de mers pe jos...
Bubulici, daaaa, fara julituri, am zis! Si daca ma mai catar pe platforme curand voi fi cu ochii-n paispe, ca genunchiul meu stang saracul a fost greu incercat
Oricum, in general fara toace, am zis
Da' cu ce ocazie ai tu iar lunea libera, ca acusi ma urc in avion si vin acolo?
Popics, tot nesimtitoare? Ca eu nimic, nimic.
Mai e vreo nesimtitoare printre noi? Ma intreaba spiritul de turma, ca sa nu ma ia paranoia de tot
Onutz 18+