Clubul "babelor" FIV-oase 45

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lara teoretic da, a ramas pt 25 punctia, dar mai vedem maine.
multumesc fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Bombi, cred ca un medic e cel mai indicat sa iti spuna cum sa procedezi. Nu de alta, dar sa nu stai asa, sa faci vreo infectie si sa dai in alte tampenii. Eu zic sa mergi sa ceri o parere profi.
Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie, dar, zic eu, ca daca ai reusit o data, nu vad de ce nu ai reusi si a doua oara. Poate o fi un semn sa mai incerci, ca iese. Hug si bafta sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Bravo Qiao hai ca incep sa se aseze lucrurile. Eu cred ca vei mai face stimulare vreo doua zile. Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

m-am uitat la fiv-ul trecut. la ultima eco cu 4 zile inainte de punctie cei 2 foli mai mari erau de 19,84 si 17,16; eu banuiesc ca din ei au iesit cei 2 embrioni de 7 si 8 cel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, nu e prima, e a cincea (+1 avort menstrual, +1 beta miiic-miiic dupa FIV), dar ultima SOE a fost in 2009 si am uitat. (Intre timp am schimbat si dr ca mi-era incomod sa ma tot plimb 20x2 km pt o echo si am ales unul la 300m de casa pe care nu prea l-am luat in serios, era doar un utilitar pt echo. Nu m-ar mira ca sentimentul sa fie reciproc...)
Anyway, toate le-am terminat prin chiuretaj. Parca am luat si ceva pastile care n-au avut nici un efect de vreme ce tot la chiuretaj am ajuns, dar nu mai stiu daca inainte sau intre chiuretaje (intre insemnind ca ditamai chefarztul nu a reusit sa ma chiureteze complet - am facut 6 chiuretaje pt 4 SOE).

Beta am avut de toate culorile: lent; evolutie normala pina la 5-6s; ok la 4, 5+5, lent dupa 7 cind era deja SOE; ciudatenia de acum cu aproape 700 in DPO 15 (desi testul nu era inca la intensitatea liniei de control; pe teste era vizibila diferenta intre DPO 10, 11, 13, 15)

Apropo de analize ciudate, si TSHul a iesit 3.nustiucit pe aceeasi doza sub care in martie/aprilie aveam 0.16/0.44

aadina, deci la tine s-a eliminat repede. Dar tu aveai singerari si inainte, parca. In trecut am avut si eu spotting, dar acum nimic, ce-i drept am si bagat PRG cu seringa... Ce greu a scazut beta, chiar si dupa ce ai eliminat sarcina...

alina, normal ca ma duc la dr, dar am spus mai spus ca tb sa trag eu de dr. Vroiam sa ma duc cu tema pregatita.
Iar cu reusitul, ai oarecum dreptate, dar nu in sensul la care te-ai gindit tu. Dupa 3 ET-uri nereusite, intrebarea era daca stau pur si simplu de partea gresita a statisticii sau exista o problema/eroare sistematica.
Intimplarea de acum prefer s-o intrepretez ca ET-urile au fost in partea negativa a statisticii.

loretta,

qiao, arata bine foliculul tau. multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bombi eu nu te pot sfatui in niciun fel, dar imi pare foarte, foarte rau si mi-e foarte ciuda ca a fost pe trompa.
Imi pare rau!

qiao pentru tine ma bucur, ca endo e in crestere, ca si foliculul.

lara la tine "stagnez" cu sentimentele ca n-am idee despre facebook si alte d-alde astea.

Alina multumesc frumos pentru tot. Am primit mail de la Dr. Merg la el.

Alex sper ca totul a decurs cum iti doreai!

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bombi, imi pare tare rau. Si la mine a fost nevoie de chiuretaj de fiecare data...nu stiu ce sa iti zic mai mult.
Qiao, suna bine! Azi, pe la ora 1 aproximativ, cand stateam in rezerva si asteptam sa vina Albu, auzeam un dr. povestind (nu stiu daca era el) despre o pacienta pentru care a avut nu stiu ce sclipire si i-a dat ceva de are acum totul OK, si folicul, si endometru. Oare zicea de tine?

Sa va povestesc...Am asteptat cam mult in rezeva, dar era OK, imi pusese perfuzie, cocktail cu calmant, antibiotic si antiinflamator, mi se facuse si somn...Dar cand m-au dus in sala sa ma repare Albu, pfiiiuu, m-au trecut toate caldurile, aveam emotii maaari...l-am si vazut cu sort de macelar...am cam ramas fara grai. Am cerut extra injectie cu xilina ca inca simteam intepaturi. Si a inceput filmul pe ecran: initial a vazut niste sinechii si zicea ca-s mici, ca nu se poate spune daca ele au impiedicat dezvoltarea embrionului...si apoi, bang! zice ca nu am o trompa, ca am un malformatie congenitala si ca ar trebui sa fac HSG. Apoi isi da seama ca era o sinechie maaare si din cauza ei nu se vedea deloc trompa si a rezolvat-o si pe aia...Deci totul e ca nou pe acolo, mi-a dat sa iau cycloproginova 2 luni si ne-a dat verde.
Legat de NK-uri, a zis ca nu sunt f marite si ca oricum nu se prea trateaza...ca el nu e convins de tratamentul cu prednison si ca ar merge pe duphaston (mi-a zis si el ca e imunomodulator) - fiind sedata nu mi-a sarit mustarul sa il intreb de ce dracu' mi-a mai dat sa le fac...Lara, cred ca te-am dezamagit total cu abordarea asta...deeesi, ar fi OK, pentru ca si Balantei i-au zis la Viena ca nu testeaza NK si au dat Duphaston (stiu ca ea a luat totusi pentru rininta, dar parca inainte de sarcina...vreo 2 luni, daca imi amintesc bine).
L-am mai chestionat de una, de alta, mi-a zis ca a avut o pacienta ca mine si care a dus sarcina dupa histero...dar ca sigur, nu putem stii daca am sinechiile de mult timp sau poate au aparut dupa al 3-lea chiuretaj.
Legat de clexane si aspenter, a zis sa iau aspirin cardio, de 100 mg...si eu care ma tem ca aspenterul de 75 mg e prea mult)+clexane...acum nu stiu daca voi face asa...
oricum, a zis ca imediat cum imi intarzie, fac beta si incep clexane inainte sa ajung la el. Am intrebat daca sa merg la un hematolog la Medlife si a zis ca nu e cazul, ca sigur imi da Clexane.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput