Clubul "babelor" FIV-oase 45
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
adriana...n-am niciun dubiu ca o sa alegi intelept si stiu sigur ca o sa fie totul bine
cu mare drag ne vedem la un suc.
ioana3110 spune:
Lara- La multi ani si fericire maxima iti doresc!
Intrebare: stii cumva ceva concret cu revenirea pe concediu de maternitate cu 2 ani si 85% din salariu? ca ma intereseaza in mod deosebit.
Legat de concediu de risc maternal, Balanta va poate lamuri mai bine ca parca zicea la un moment dat ca ia mai multi bani decat cand mergea la serviciu, ca nu se impoziteaza salariul la fel in risc maternal...
Pup fetele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
alina_alba spune:
adriana, daca ai doi, primesti totul dublu - indemnizatie+alocatie. Asa e legea. Au fost ceva dezbateri pe la teveu pe tema asta si situ sigur ca e asa. Poate ai noroc ca, pana nasti, sa voteze astia propunerea de modificare la legea indemnizatie de crestere a copilului, care zice sa se revina la forma dinainte, aia cu 85% din salariu,pe doi ani. eu as zice ca o s-o voteze, ca de, vine capania pentru parlamentare si isi vor mandatele, baietii....
MeAlex spune:
Fetelor, important e sa fie bebeii sanatosi, restul se mai rezolva.
Eu tot vreau sa fac un copil, desi nu am un job stabil, ci doar o colaborare care nu imi aduce un venit constant. Asta e...voi rezolva la un anumit moment, dar sa aman sarcina, nu se poate, am amanat destul pana acum...
LE: stiu ca era 75% din brut concediul de risc maternal, de asta castigi mai mult.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
alina_alba spune:
ioana, daca intri in concediu de risc, din cate am auzit eu pe la contabila noastra, firma nu mai plateste darile la stat, adica somaj, pensie, sanatate. Acum, e la latitudinea formei daca dau angajatului sau nu ce nu mai platesc ei. Balanta sa inteleg ca are un sef de treaba, de i-a dat ei banii aia...
adrianaady spune:
Si eu stiu ceva in sensul asta Alina, ca nu se platesc toate contributiile si ajungi sa iei chiar mai multi bani; ma interesez si va spun
Lara27 spune:
Joanna-Jo, mare bisou!!
stiu exact ce stie si alina..dar eu zic c-o voteaza la toamna, dupa alegeri
da, asa e..risc maternal, inseamna concediu medical, netul e ceva mai mare decat dc mergi la job (daca se da urgenta, cu 100%), pentru ca nu se mai impoziteaza sanatatea (cota CASS angajat 5,5%)
ah, si pana nu ma iau cu altele si uit cumva->>>
ralu, my dear, te pupez maxim si miss you ma bucur ca sunteti bine, toti 3 si, btw, io de ce n-am primit un moco () de la tine??? discriminare!!!
to be continued..
aristica spune:
smaik am pus intrebarea legata de sot la toate clinicile si peste tot se poate veni fara el, dar la reprofit e cel mai usor: vor doar sa printez formularele pe care le voi primi pe mail, sa i le dau la semnat, sa vin cu ele la FET si sa aduc o copie dupa pasaportul lui.
La Unica nu mai era nevoie de copie pasaport, iar la reprogenesis era nevoie ca formularele sa fie semnate in fata unui notar public.
alexut eu am sangerat la prima histero dupa ce-am pus artrotechul ala in dansa. Am avut dureri toata noapte de parca-mi venea ciclosul, iar a doua zi, i-am spus lui Dr. White ca mi-a venit ciclul si nu mai pot face nimic...eram in ziua 11 si mie-mi venise ciclul...asa credeam. Cica reactia era normala. La a doua manevra d-asta, am avut un uter complet nesimtit.
Pup si succes maxim maine!
Ma strecor printre olimpieni sa ajung in bratele herculianului meu sot, lipsit de podoaba capilara.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
aadina spune:
Lara, la cat mai multi ani fericiti impreuna.
Aristica, iti doresc sa fie alegerea perfecta pt. tine si in toamna-iarna sa fii graviduta
Tuturor fetelor