Veruci de la piscina - cum le tratati ?
Raspunsuri - Pagina 2
glimmer spune:
Faci foarte bine ca nu recurgi la metoda cu smulgerea. In aceste cazuri, metodele fara sangerare sunt mai sigure din multe puncte de vedere. Deci daca ar fi sa recurgi la o metoda chirurgicala, cea cu laser ar fi cea mai recomandata. Insa acum sunt produse cu care se scapa de ele mai simplu.
Daca nu gasesti produsul acela care le ingheata, poti incerca cu Duofilm, este un produs pe baza de acid salicilic, folosit in general pentru bataturi. Se aplica punctual, de cateva ori pe zi.
Daca virusul a patruns in organism, este foarte posibil sa recidiveze. Acum cativa ani un medic a dorit sa imi dea un tratament pentru a scapa de acest virus, insa nu m-am "incadrat" in parametri; am inteles ca tratamentul este agresiv cu organismul si am renuntat si eu.
jenn spune:
La copilul meu a functionat tinctura de rostopasca(stinkende gouwe tinctuur),dupa doua aplicari negii de apa au disparut.Am citit ca acelasi efect l-ar avea si cea de galbenele dar nu a mai fost nevoie sa o incercam.
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Ralcat, eu zic sa cauti produl de care vorbeam si sa ingheti tu verucile. Nu doare, doar da senzatia de rece accentuat la aplicare. Daca nu trece dupa primele doua aplicari, poti continua cu aplicare cam la doua zile (ieri a fost la medic o colega si asta a fost sfatul dermatologului). In plus, pt ca virusul a prins teren fertil inseamna ca imunitatea puiului tau e cam scazuta - incearca sa i-o cresti. Daca nu trec si nu trec, eu zic sa mergi la un dermatolog. Sanatate si bafta sa treaca repede! Anya |
Anya de ce insisti sa faca ce zici tu si sa nu mearga la dermatolog???
ati citit prospectul medicamentului recomandat?
raclat a scris: " verucile cu pricina (...) le-a facut la subrat" , adica la axila.
iata ce scrie in prospect: "Nu se foloseste pentru veruci localizate in zone sensibile, cu piele subtire (fata, gat, barbie, axile, sani, zona genitala), sau in caz de piele inflamata."
http://www.efarma.ro/products.php?id=3453