INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Noi am decis sa nu spunem nimanui din familie. Astfel am eliminat comentariile, sfaturile si intrebarile stupide.
Cand mai iesim cu prietenii auzim tot felul de comentarii si ironii la adresa celor care "fac sex zi de zi si nu fac copii"....si sunt oameni cu studii.

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Mie ca sa-mi faca inseminare imi cere sa am serologiile la zi: HIV, HBs, HCV, CMV etc...adica le fac o data la 6 luni.
Nici eu nu am spus la nimeni despre infertilite, nu multi inteleg, am auzit des chestii de genul: "incearca de 4 luni si nu a ramas, sigur e stearpa" tot de la oameni cu studii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Oameni si oameni....ce pretentii sa avem de la "cei de rand"!
Gaby, tu faci IA prin programul de la stat, probabil de aceea-ti cer analizele la zi.
Eu am facut ani de zile tot felul de analize, schimbam medicul trebuia sa refac si analizele ....degeaba, niciun medic nu a vrut sa ne faca IA, a zis ca nu avem niciun motiv sa nu reusim. Sa mergem acasa sa mai incercam...am ajuns la 35 de ani si sper sa fac macar o IA.
Pacat ca in RO infertilitatea nu este considerata o afectiune care merita sustinere.

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

din pacate, fetelor, prea putini inteleg cu ce ne confruntam noi zi de zi... si cand mai aud si intrebari de genu: Da' voi nu mai aveti de gand sa faceti un copil? etc. ma trimite direct in depresie. M-a intrebat o colega, psiholog, culmea, "Un bebe mic pe cand? N-ai de gand sa faci un copil ca timpul trece? (am 29 de ani) asa ca i-am replicat ca o sa fac imediat dupa ce mai face ea unul, si i-am inchis gura si am fost foarte mandra de mine.

In alta dezordine de idei, eu iau de vineri Clostylbegyt, maine e ultima pastilutza, si vineri ma duc la eco si probabil pe marti , miercuri IA nr.2. Am si vorbit cu sotziorul ca dupa IA stau in pat 2 zile si dupa aia plecam la munte cateva zile, da' de luna asta iese cu ochi. deocamdata am 4 foliculi, om vedea ce-o mai zice vineri

daca nu iese nici luna asta, luna viitoare ma bag la FIV.

nu stiti cu cat inainte trebuie depus dosarul pt FIV? ne gandeam la asa ceva, dar aici (Tg Mures) un FIV este aprox. 7600 RON. e mult sau putin? nu pot sa ma orientez. un IA este aproape 1100 lei, cu tot ce tine (eco, stinulare, recoltare etc). nu stiu preturile din alta parte, de aia intreb. In schimb, clinica e ultramoderna si personalul (asistemte si medici) - prima mana. te simti ca in strainatate, si tot timpul cineva are grija de tine. Din punctul asta de vedere, stau foarte linistita.

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Fetelor scuze de absenta insa am fost ocupata cu renovarea casei,dankutza fac inseminare la cabinetul lui tutunaru insa nu cu el cu doamna doctor lebit Daniela,tot ea mi-a facut si laparo,de fapt tutunaru cu ea insa numai ea s-a ocupat de mn dupa operatie si a fost super dulce la orice ora cand am avut nelamuriri a fost drepti si imi da asa un sentiment de bn,apropo mi-a dat cd cu operatia si am vizionato cu sotul Si cand mi-am vazut uterul,trompele live nu m#259; gandeam decat la cat de mult imi doresc sa fie si un bebe acolo.azi trebuia sa imi vn menstra dar vad ca nimic,mo fii dereglat arefam-ul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Alice si eu am dat vina pe arefam cand colo, arefamul meu era cu oki. Fa un test de sange sa vezi cum sta treaba.

Dana eu as face mai multe IA decat un FIV. De altfel pe principiul asta am si mers. Adica cateva IA egal un FIV. Pe mine ma costau IA-urile intre 25 si 32 milioane. Ma costau f mult medicamentele. Gonal m-a adus in sapa de lemn.

Crisia eu nu am tinut secret ca fac tratamente pentru a avea un copil. Nu m-a interesat ce gandesc si daca ma inteleg. Macar nu am auzit comnetarii "dar voi nu aveti de gand sa faceti un copil, cat mai asteptati" si alte comentarii asemanatoare. Sunt convinsa ca multi nu ma intelegeau, dar asta e. Conteaza unde am ajuns acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Vai dankutza ce bn ar fii sa fie cu ochi si la mn mai astept 2 zile sa vad daca vn menstra daca nu fac test ,ms de rsp ,tu cum mai esti?am înteles ca dormi mult ceea ce e semn bun.tu ai avut simptome de la bun inceput?te intreb ca eu nu simt nimic,dorm mult si eu dar la mn se datoreaza faptului ca mi-am dat demisia si probabil acum recuperez ca in ultimele saptamani la munk am stat in stres continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Dancutza, atata timp cat ai semnele specifice unei sarcini( somnolenta,greata, sensibilitate la anumite mirosuri) inseamna ca samburelul se dezvolta si nu ai nici un motiv sa crezi ca se intampla ceva rau pe acolo! Maine ne vei scrie cat de frumos bate inimioara bulinutei
Alice, si eu te cam banuiesc de gravidenie si mai ales pe Mari_Dom care trebuia sa vina cu rezultatul testului acum 3 zile dar s-a dat disparuta
Va urmaresc cu sufletul la gura pe fiecare in parte

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Dragele mele nu m-am dat disparuta dar dezamagirea a fost atat de mare caci nu am mai avut chef de nimic. Bineinteles ca testul a fost negativ si deja au venit si rusii.Sunt foarte derutata si nu stiu cum voi continua.AMH-ul meu este mic si nu mi se accepta dosarul iar pe un FIV pe cont propriu nu prea pot sa merg.Am nevoie de sfaturile voastre va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Dragele mele nu m-am dat disparuta dar dezamagirea a fost atat de mare caci nu am mai avut chef de nimic. Bineinteles ca testul a fost negativ si deja au venit si rusii.Sunt foarte derutata si nu stiu cum voi continua.AMH-ul meu este mic si nu mi se accepta dosarul iar pe un FIV pe cont propriu nu prea pot sa merg.Am nevoie de sfaturile voastre va rog

Mergi la inceput