BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pretty te asteptam cu vesti bune de la eco! Ma bucur ca ai reusit sa gasesti pe cineva care sa te vada!
Aurrora eu sunt mai binisor, multumesc! Inca am dureri de burtica, dar sangerarea nu mai este atat de puternica, incerc sa fiu optimista...altceva nu prea am ce face!

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

aurorra... nici eu nu prea suport caldura asta macar in birou am rece si bine

crismac... eu am pus-o pe mama sa ii zica doctoritei,,, ca lucreaza exact langa mama o sa trec pe la ea la un moment dat... dar pana acum nici eu nu mi-am gasit timp vorbeste cu ea si poate ii poti trimite analizele pe care le-ai facut pana acum si adeverinta de la ginecolog pe email sau poate pe fax (daca are)... si macar sa stie de tine... ca astepti

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, trebuie anuntat medicul de familie?

9+

Mergi la inceput

da, trebuie anuntat... eu stiam ca trebuie anuntat pentru ca el te are in evidenta si el o sa fie cel ce semneaza concediile medicale etc dar cu mai multe detalii cred ca fetele care au nascut deja ne pot ajuta...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Intradevar, medicul de familie iti va da in fiecare luna adeverintele de concediu de maternitate... Ele trebuiesc duse apoi la servici . Sistem idiot dupa parerea mea ... dar parca ar fi singurul .

9+

Mergi la inceput

fetelor... eu azi mi-am luat pe mine o fusta care imi place mult de tot si in care saptamana viitoare nu voi mai intra oricum, si azi m-am inghesuit in ea un pic, dar asta e... am zis ca oricum pana la anul nu mai am cum sa o port voi ati facut asa cu hainele preferate de vara?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, trebuie anuntat medicul de familie?

9+

se anunta si medicul de familie!! el iti poate elibera trimitere pentru analizele medicale, iti poate prescrie medicamenteel necesare sarcinii(gen utrogestan) ca sa nu mergi mereu la ginecolog numai pt ele,,, si mult mai tarziu el iti da concediu prenatal!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bine v-am gasit! Sunt si eu o viitoare mamica de ianuarie 2013. Nu am mai intrat pe forum de mult timp. V-am citit in ultimele 3 zile, am vazut ca multe dintre voi aveti probleme, imi pare rau. Si eu am probleme, acum sunt in spital de luni, cu iminenta de avort, dar suntem mai bine. Am 8 saptamani si 4 zile.

Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Bine v-am gasit! Sunt si eu o viitoare mamica de ianuarie 2013. Nu am mai intrat pe forum de mult timp. V-am citit in ultimele 3 zile, am vazut ca multe dintre voi aveti probleme, imi pare rau. Si eu am probleme, acum sunt in spital de luni, cu iminenta de avort, dar suntem mai bine. Am 8 saptamani si 4 zile.

Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos!
Imi pare rau ca esti in spital, sper sa iti revii cat mai repede si bebe sa fie ok! Asteptam vesti

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ayla,imi pare tare bine ca te-ai hotarat sa ni te alaturi!Te imbratisez!

Am fost la eco,bataile inimii sunt mai rapide decat erau sambata si a crescut cu 3 mm.Deci sunt putin mai linistita,insa de trei ore am dureri de menstruatie si asta imi umbreste oarecum bucuria ca totul e inca in regula.Mai sunt dintre voi care au dureri de menstruatie?Am crezut ca am scapat de ele.
Ma duc sa stau putin in pat ca astazi m-am agitat cam mult.
Va pup si va multumesc pentru incurajari!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

7+

Mergi la inceput