BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Laura, daca curge asa cum spui, si eu as mai cere o parere. Ce pierzi, costul unei consultatii...?

Pretty, cu atita optimism nu-i ok. Daca acum citeva zile aveai scurgerea aia si bebe era ok, de ce nu ar fi si acum?! Hai, capul sus si pieptu-n fata cum zice bunica...

Crismac...poate n-o fi asa de rau concediul cu soacra, ca daca sunteti mai multe rude, se mai dilueza atmosfera si tensiunea

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Laura, ma bucur ca Xena e bine, dar daca tot nu se opreste sangerarea mai cere o parere. Cum spuneau si fetele, nu are cu ce sa strice.

Pretty, trebuie sa lupti! Nu asculta de asistenta prietenei soacrei etc. Poti sa mergi la o alta camera de garda sa vezi ce si cum.

Eu mor de somn (si nu e de la progesteron ca iau doar 200 seara), as dormi non-stop. La job sunt un mare zombi, ma cam fac ca muncesc , dar asta e...
abia astept concediul. Si noi mergem la pachet cu socrii si cumnatul, dar soacra mea e o bomboana de femeie, iar pe socru il ignor cu desavarsire

Majia, sa ne dai vesti de la eco. Noi mergem maine dimineata si abia astept!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Neata, eu nu mai reusesc sa ma desprind din pat;)

Majia chiar ati plecat deja? Poate ai timp sa intri sa ne spui cum a fost la echo si cum a fost zborul pentru burtica

Pretty eu am fost de cateva ori la urgente la spitale mici...inclusiv cand lucram in aeroport si am cazut in plin ornat pe banda de bagaje de era sa ma duc fix in bulk m-au dus la urgenta pentru ca imi scrantisem nu deget ;) si nu am asteptat deloc

Eu ziceam ca si alternativa pentru a te linisti, mai faci o eco vezi ca totul e bine, mai iesi din zona de pesimism. Acum fiecare face cum crede de cuviinta, palaria jos ca poti astepta pana luni!

Iar cu faza cu harmonii si handicapul eu sper ca e venita de la soacra din cultura ei generala si nu de la o asistenta medicala....pe principiul asta toti copiii obtinuti prin reproducere umana asistata ar trebui sa fie afectati.....ceea ce e contrazis in realitatea cotidiana, nu e nici nu procent mai mare de handicap in ceea ce priveste copiii Fiv...si daca la fiv nu se mai iau hormoni nu stiu cand se mai iau

In alta ordine de ideei citeam ca 15-20% din sarcinile din primul trimestru prezinta sangerari chiar pe niste perioade lungi si totusi copilul se naste sanatos. Una din explicatii ar fi ca uterul are niste vase de sange foarte minuscule si sensibile iar unele din ele se pot sparge declansand hemoragii care nu pun in pericol fatul. La fel exista cazuri de menstra intarziata peste sarcina. Deci pot fi multe cause nu te gandi la ce e mai rau.
La mine e okey s-a oprit de sambata dupa amiaza , stiu si de ce s-a declansat , ca l-a apucat pe barbate-miu joaca..de acu 6 luni pofta' n cui si-a pus-o

9+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Miine merg si eu la doctor la eco. Sunt asa de emotionata!

Pretty, Laura, Bubble, dea Domnul sa fie la voi toate bine si bebeii sanatosi si sugubeti!

La mine nu a mai aparut singerarea, dar nici nu am facut prea multe prin casa. Doar un pic de gatit, un pic de ordine si atit. Dorm si ma odihnesc cit pot. Inca mi-e teama.

Eu inca mai am seara greturi, acu incep sa le am si de la mirosuri.

Piticul meu a inceput sa gateasca. Duminica i-am dat un aragaz mic cu oale si ieri mi-a facut ciocolata in sos de ketchup cu miere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Yeyyy pe mine tocmai ce m-a sunat docotrul, anticardiolipinele mele au scazut ceea ce e foarte bine, am scapat si de clexane mai iau o saptamana aspirina si apoi gata, mi s-a luat o piatra de pe inima

Aschiuta, delicios sosul facut de baietelul tau :)))) foarte creativ :)))))))

9+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor o cafeluta, un ceai, o limonada?

pretty, la multi ani pentru ieri! si ai incredere ca o sa fie bine... vorba fetelor... ai un mic luptato acolo!

crismac... multa bafta cu socrela pune-o pe ignore

dupa 4 zile in care bebelinul mi-a dat inapoi tot ce am mancat si baut (inclusiv apa plata ), aseara am fost pe la ai mei si am mancat ciorba de fasole verde cu dovlecei si ciocanele de pui pane cu salata de vara, si la desert pepene galben si zmeura... si din toate astea doar zmeura nu i-a placut... in rest nu a comentat la nimic

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pretty, La multi ani! Te asteptam cu vesti bune!

Bubbles, ce bine. Ma bucur cand mai primim si vesti din astea.

Fetelor, eu am o maaare nevoie de concediu. Vreau sa stau pe sezlong la umbra si sa

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Vikisor, Blue sea, multumesc
Carmen,aschiutza,multumesc pentru incurajari!
Bubble,nu rezist pana luni,asta e clar.Azi incercam sa vedem la un cabinet ginecologic,poate gasim unul care sa ne primeasca azi sau maine,nu saptamana viitoare.I-am zis ca altfel eu aterizez iar la camera de garda undeva,ca nu mai rezist asa.Ma bucur ca la tine a fost doar o sperietura.Mi-ar place daca aici ar incerca macar sa-mi dea un motiv pentru sangerare,dar nici macar nu au incercat,eu inteleg ca nu stiu sigur dar macar ar putea sa spuna de la ce ar putea fi.Eu m-as simti cumva mai linistita.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pretty, la multi ani ! cu intirziere - dar urarile de bine-s intotdeauna binvenite, nu? Sarcina usoara si bebe sanatos! O sa vezi c-o sa fie bine, eu simt taman pe dis decit simti tu

Bubble, felicitari !
Chestia cu hormonii cu cred ca era ca "de la hormoni ies copii defecti" ci ca "unele sarcini care natural s-ar elimina, pt ca embrionii au probleme, sunt mentinute artificial cu hormoni". Dar e si aici o loterie, ca nu are nimeni de unde sa stie exact cui se datoreaza iminenta de avort, mai ales daca este prima, si atunci mie mi se pare oarecum normal ca tendinta sa fie de protejare a sarcinii. E complicate rau chestiile astea din punctul meu de vedere si e tare greu sa iti asumi raspunderea unul gest terapeutic intr-o asemenea situatie, probabil de aceea in "strainezia" protocoalele de interventie (sau non-interventie) sunt mai stricte si mai clar definite...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bubble, ce vesti buna!

Viki, miam, miam! Vreau si eu sa fiu rasfatat cu asa mincaruri!

Pretty, La multi ani, pt ziua de ieri. Off maica, stiu cum e, si pe mine m-au tinut o saptamin in spital si nu mi-au zis nimica in afara lui "se intimpla". Nici acu nu stiu ce am avut, mi-au gasit doar un hematom,deci nu cred sa fii fost de la col :(. Cauat un cabinet sau o clinica particulara. Chit ca poate platesti din buzunar, poate sunt mai pusi pe explicatii.

Crismac, concediu cu soacra, brrrrrr! Ai toata intelegerea mea

Fetelor, eu dupa singerari nu am nici un chef de "joaca" cu barbatul. Tot stau ca pe ghimpi sa nu se mai repete

Mergi la inceput