Victor Ponta, acuzat de plagiat
Raspunsuri - Pagina 34
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag
b.nica, multumim ca ne-ai luminat. Comunitatea DC iti ramane indatorata! (Ma rog, eu am ceva probleme cu topica frazelor tale si nu inteleg totdeauna ce zici, dar sunt convinsa ca e vorba de chestii importante, nu de mizilicuri.) |
Daca ai probleme cu topica frazelor mele de ce ma citezi?
In ce calitate vorbesti in numele comunitatii DC?
desprecopii spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/ctp-despre-plagiatul-lui-ponta-lucrurile-incep-sa-arate-ca-in-germania-dupa-victoria-na-98944.html
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Mickyyy spune:
Sper totusi ca stirile astea sa circule suficient de repede pana la Bruxelles, si macar jurnalistii sa ia masuri!
Sunt prea optimista?
inbox spune:
b.nica, eu cand am scris de fb ma refeream la "unde-s multi puterea creste"...nu la traficul de pe fb sau de pe DC.
Eu cred ca asta cu plagiatul nu ar trebui sa tina de culoarea politica, ci o vad ca o reactie a societatii civile!
In fine, eu asa o vad, si nu cred ca-mi va fura cineva mintile si ma va baga in cine stie ce partid :D...
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox b.nica, eu cand am scris de fb ma refeream la "unde-s multi puterea creste"... |
Important este sa lamurim subiectele si sa canalizam impresiile spre ocauza dreapta!
Mickyyy spune:
Nu mai are valoare, dar cel putin oamenii aia mai au onoare!!
(pentru ca acel consiliu tocmai a fost demis azi la ora 10.52)
www.hotnews.ro/stiri-esential-12654359-ultima-ora-consiliul-general-cnatdcu-decis-victor-ponta-plagiat.htm" target="_blank">Consiliul general al CNATDCU a decis ca Victor Ponta a plagiat
catrinik spune:
Si verdictul e: plagiat!!!!
Evident ca acum comisia nu e buna, nu are valoare, verdictul nu are bla bla bla ....
Diseara la Antena 3 discrediteaza si comisia asta.
Probabil sint si astia incompatibili, vreunul cine stie ce a facut, a copiat vreun bilet de tramvai, comisia e ilegala ... etc etc ...
desprecopii spune:
da, o sa fie dezlantuire la Gadea, in direct cu ciuvici, profesori dubiosi, ciutaci si altii care au datorii la mogulul varan.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Mickyyy spune:
Daca tot s-a deschis un subiect nou, pentru ca asta e deja foarte stuofos, hai sa continuam aici, si cineva sa il inchida pe acesta.