Victor Ponta, acuzat de plagiat
Incredibil
http://www.evz.ro/detalii/stiri/revista-nature-a-scris-acum-cateva-minute-in-editia-online-ca-victor-ponta-e-acuzat-de-p-98752.html
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
desprecopii spune:
http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Deceneus spune:
Daca-i ia la purecat, majoritatea politicienilor cu doctorate au lucrarile copiate/plagiate.
desprecopii spune:
Deceneus, tu ii cauti scuze?
desprecopii spune:
acum a publicat si presa germana serioasa: Frankfurter Algemeine Zeitung
http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/eilmeldung-plagiatsvorwurf-gegen-rumaeniens-ministerpraesident-11790951.html
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Deceneus, tu ii cauti scuze? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
In nici un caz!
Eu care sunt adeptul ca cei din varf trebuie sa fie primii dati ca exemple, mi se pare normal ca Presedintele si Premierul sa fie primi verificat la "mapa profesionala" si la averi!
Cred ca s-a deschis "cutia Pandorei", ceea ce nu-i rau!
Rufus spune:
La Basescu nu-i problema cu doctoratul...
Daca e chiar asa, dincolo de penibilul situatiei, ramane ce a zis Deceneus: majoritatea au teze plagiate.
Mi se pare mult mai grav. Prin extindere, inseamna ca nici naiba nu-si mai face singur in tara asta lucrarea de licenta, de doctorat, de masterat...
Dar am si eu o nelamurire: cat de prost sa fii sa nu iti dai seama ca, persoana publica fiind, cineva va avea interesul sa-ti sape dupa ceva nasol in trecut? Sau poate ca nici nu se gandesc ca ar putea ajunge pe vreo functie de asta...in fine, minte multa n-au. Garantat.
Rufus, Tora si iadele
desprecopii spune:
pai cine credeti ca e coordonatorul tezei de doctorat a dlui Ponta e ... dl Nastase...
Marina spune:
Cred ca varianta cu nu gandesc e valabila. Ce Mai surpriza!!! De asta era doar micul....
dalia05 spune:
Cineva a zis "toti politicienii au plagiat". Abramburica nu a plagiat, Funeriu nu a plagiat, Marga nu a plagiat, ca sa dau exemple din toate taberele.
"Dezavantajele" globalizarii si informatizarii, sunt demascati trisorii