Disneyland Paris - 7 -
Raspunsuri - Pagina 10
Micky2007 spune:
Iris multumesc mult pentru raspuns.
Parca as vrea sa merg cu cei mici dar imi este frica sa nu fie foarte frig. Adica "-" nu stiu cate grade.
Iris2002 spune:
Micky, acum vad ca ai tai vor fi trecuti de 3 ani si jumatate in decembrie... a mea mezina avea 11 luni pe cel mai crunt frig petrecut in Disneyland(dar nu cred ca erau - 10 grade). Paturici calde pentru in carucioare, costum de ski ar fi ideal ca e si impotriva ploii/zapezii si tine de frig, si la un restaurant/la o pauza de cafea, il dai repede jos.
In hoteluri e foarte cald, la fel la WC-uri si in cafenele, restaurante...
Micky2007 spune:
Iris initial am vrut sa te intreb daca se merita sa bati atata drum si cu copii mici si sa mai fie si frig, dar mi-am adus aminte ca voi sunteti fan DL. Si eu sunt fan dar nu stiu daca si copiii mei sunt. De obicei se cam plictisesc peste tot.
Poate o las pentru toamna viitoare si caut oferte pana atunci.
Multumesc oricum pentru raspunsuri.
Iris2002 spune:
Micky, asa e, sunt fan, dar nu am fost mereu. Prima mea experienta la DL a fost acum 6,5 ani, eram insarcinata si ploua si m-a plictisit enorm (o zi, noi vizitam Parisul de fapt)... am revenit cand cea mare avea un an si noua luni la insistentele sotului meu si... I saw the light... adica de fapt luminitele din ochisorii ei, reactia ei la DL, m-au coplesit... iar cea mica a crescut cu DL, nu a avut de ales practic dar e si ea mare fan...
Sa va simtiti bine, oricand veti merge!
Micky2007 spune:
Fetele am si eu o intrebare. Cum se ajunge la supermarketul de la prima statie de RER? Cu altceva in afara de RER?
Se poate ajunge cu autobuzul de la Disney?
AdiS spune:
Ma uit si eu, poate-poate ne facem edit:vant pentru inca o excursie acolo.
Am o oferta pentru anul viitor in martie (a inceput sa imi placa atunci mai ales ca e perioada cea mai ieftina):
Hotel
Tip camera/Tip masa
Tarif
Sant Fe 2*
Dubla standard/Mic dejun
1121 euro
Kyriad Disneyland 3*
Dubla standard/Mic dejun
1203 euro
Explorers Hotel 3*
Dubla standard/Mic dejun
1267 euro
Tariful de mai sus include:
- 4 nopti cazare in camera dubla standard;
- bilet de intrare in ambele parcuri pentru 4 zile;
- bilet de avion;
- taxe aeroport.
cristina_boc spune:
Am citit primele 6 pagini din acest capitol, si totusi nu am reusit sa imi fac o parere. Pana studiez tot toate capitolele, revin cu intrebarea:
Recomandati pentru un baietel de 3 ani (vizita in luna martie)?
Stiu ca depinde de fiecare familie, Andrei nu urmareste desene cu Mickey acasa, stiu ca la gradi o face (l-am auzit spunand de cateva ori Mickey, si l-am intrebat de unde stie...), si nici nu-mi cere sa se uite. Asa ca sincer, habar n-am cat ii sunt de dragi personajele.
O zi buna tuturor!
Micky2007 spune:
Cristina eu ii duc la 4 ani si acum la 3.5 ani au vazut toate filmele cu Micky si Minnie, Rapuzel, printese, vrejul de fasole, etc. si sunt foarte incantati. Ma gandesc ca poate peste 1 an o sa inteleaga mai bine.
riloasa spune:
Spuneti-mi va rog, de unde pot sa cumpar biletele pentru intrare Disney, mai ieftine? Si fast pass pot sa il iau o data cu biletele? Eu si cu sotul nu vrem sa ne dam in nimic, cozile pentru copii mici sunt mari?