Momente magice cu puii nostri
Incep eu, cu cel mai emotionant moment al nostru, la o iesire "ca fetele"...
Anul trecut, cu cateva zile inainte de Craciun, la metrou Unirii, era un grup de colindatori (cor, dar nu stiu de unde), cu cosuri pline de dulciuri si portocale, plimbandu-se printre calatori si cantand... Am stat acolo mai mult de o ora...
Eram cu fetita mea si am inceput sa-i cant...stateam langa ea, in genunchi, plangeam si cantam... la un moment dat ne-au inconjurat colindatorii si cantam impreuna... Atunci am simtit cu adevarat magia Craciunului, auzind glasul de clopotel al fetitei mele, vazandu-i zambetul pe buze si ochii mari, stralucitori... Stiu ca ne-au filmat, au facut si poze si-mi pare rau ca nu i-am intrebat cum pot lua legatura cu ei, as fi vrut sa am acele imagini.
Raspunsuri
alinuk spune:
Aseara a fost serbarea lui Teo la gradi.
Conform asteptarilor, minunat si emotionant! Pt fiecare parinte in parte. Poezioare, cantecele in engleza si germana, dansuri, cadouri, diplome
..frumos, relaxat, fara stresul vreunui vers ratacit de poezie
La final am primit o mapa cu lucrarile copilului de peste an.
Mi-a spus ft serios la un moment dat, inainte sa ajungem acasa:
"mami sa ai grija cand o desfaci...stii.. ca acolo este o surpriza pentru tine
o inima maaare si multe inimioare in jur mici...special pentru tine mami"
www.flickr.com/photos/23251288@N07/7375241350/lightbox/" target="_blank">un desen cat toata dragostea din cuvinte
cea mai frumoasa declaratie de iubire din partea unui pui de om
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eumada spune:
MAGIC e fiecare moment cu fetita mea minunata si curajoasa,cu gurita ei roz si ochii mari si umezi....atunci cand face pozne sau cand zice"vleau bebe Eva' si se pune in bratele mele ca un bebe mic....
Raza de soare spune:
Mada, eu ma gandeam la un moment special... ceva ce poate nu se va mai repeta.
Eu atunci am simtit ca s-a oprit timpul in loc...
Miriluta spune:
Anul asta de ziua mamei, cand s-au trezit ca soriceii sa imi dea cadourile pregatite. Descoperisem cadourile de sambata, facand curat, pe care le ascunsesera sub pat (Henrik) si in ghiozdan (Miruna). Au navalit peste mine in baie, in timp e eram la buda, ca tot omul, la 6 dimineata.
Am primit de la Henrik inima mare de carton verde (pentru ca asta e culoarea ta preferata, mami) cu un biscuit copt de el la gradinita si de la Miru o fotografie a ei, intr-o rama pictata de mana ei. Am plans ca fraiera si ei se invarteau ca titirezii pe langa mine si se minunau ca plang
andata spune:
Acum vreo doua saptamani m-am simtit rau si singura mea dorinta era doar sa stau in pat. Pitica mea de aproape trei ani a venit la mine sa se asigure ca sunt invelita, mi-a asezat mai bine cerceaful oe care il aveam pe mine, m-a mangaiat foarte serioasa si cu o fetisoara ingrijorata m-a intrebat "Esti bine, scumpa mea?". Si m-am topit toata cand m-a sarutat pe frunte si m-a imbratisat, asa cum fac eu cand nu se simte ea bine.
daniela_b spune:
Ce frumoase momente magice! Mi-a facut placere sa le citesc.
Am si eu unul.
Acum vreo citeva luni, intr-o seara linistita, mi-a spus fiul meu ( atunci avea 2 ani si 8 luni), din senin :) :
" mami, tecubes"
...si pentru ca eu am avut nevoie de vreo citeva secunde sa imi dau seama ce este "tecubes" el fiind in perioada in care spunea multe cuvinte aiurite si chiar inventate, l-am privit asa, mai lung...
Atunci el a adaugat convingator: "mut, tecubes mut" ...
Abia am reusit sa ii raspund: "si eu te iubesc mult...", m-au inecat lacrimile, cum altfel ?