Perle la BAC
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus 17. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. 19. Poetul īsi asteapta iubita ca īmpreuna sa cutremure o barca. 35. Lebada moare de cīte ori cīnta. 39. Īn caz de accident nu trebuie sa fugi de la locul faptei fiindca victima, daca nu e lovita fatal, poate retine numarul masinii. 47. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. 48. Rascoala de la Bobīlna a īnceput pe un deal si s-a terminat īn 1438. 52. Ghita o omoara pe Ana cu propria lui mīna, bagīndu-i ghiara pīna-n gīt. 53. Īn capitolul romanului "Mortii poruncesc celor vii" ce spun mortii aia trebuie sa faci, ca de nu... 54. Si Stroe Orheianu cīnd īl vazu pe Tudor Soimaru zise īn gīnd: Pe unde o scot, vere?! 58. Si cīnd Petre Petre o vazu pe Nadina dezbracata īl gīdila īn talpi. 60. Taranii loveau īn boier cu ce aveau ei: cu una, cu alta... 62. Sublocotenentul Rosu avea un singur ficat si ala gaurit īn trei parti de un singur glonte. ricosheul, deh... 69. Soldatul Ionescu avea o misiune importanta: belea ochii la avioane. 71. La Otopeni erau numai gropi si avioanele le ocoleau si tunarii trageau dupa ele īn zig-zag. 72. Si tunarul ochi bine si lovi avionul cu teava tunului. 77. Si bietul Eminescu, scīrbit de bisnita societatii sale si ca Veronica Micle īi facea fite, intra īntr-o etapa noua pe care mi-e rusine s-o spun. 78. Tudor Soimarul era apt de lupta, cu vizita medicala facuta. 88. Ion pleca spre casa Anei Baciu cu gīndul la figuri mari ce se fac numai noaptea. 89. Nichita Stanescu a stiut el de ce a pus virgulele si punctele acelea īn poezie si nu ma bag eu īn ce a facut el. ...io ii dadeam 10 astuia... 99. El mergea pe bicicleta cu picioarele goale, bagate īn portbagaj. 100. Ioana īi zise eroului sa-i bage aparatul īn priza. 101. Cīnd veni fata, baiatul īi mīngīie pisoiul. 118. Sinonimul cuvīntului "pace" este "hai la razboi"! 121. Mos Danila sta pe vine sa prinda vulturii de pene. |
Nu mai poooooooottt... se zguduie patul cu mine de ras...
Deceneus spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor mie asta imi place..si nu imi pare perla..omu' are haz si talent...apropos eu sunt din alte vremuri...azi se studiaza Hamlet ptr BAC?! Nina,mami de, |
Ce au scris elevii la bac este de ras, daca n-ar fi de plans, sau este un umor involuntar.
Umor voluntar a avut un candidat la admitere la facultate, la o proba de fizica.
Si-a dat seama ca nu stie nimic la subiectul cu oscilatile pendului elastic si a scris:
"Oscilatile penduluilui elastic sunt similare cu mersul unui betiv, care oscileaza intr-o parte si alta a pozitiei de echilibru. Deoarece pierde energie se prabuseste. Daca mai bea un paharel, primeste energie din exterior si oscilatle sunt intretinute.
La revedere ne revedem la anul!".
Un altul a avut de rezolvat o ecuatie trigonometrica si a ajuns pana la o forma in tg(x) ...
Dupa care a scris:
se face substitutia tg(x) = t
t cu t se simplifica => g(x) = 1
dar g = 9.8 => 9.8(x) = 1
x = 1/9.8
Primul exemplu este umor, dar al doilea nu mai are haz.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui mami_stefi Bacalaureat-romana oral Locatie:undeva in centrul tarii. Intra candidatul in sala de examen. Candidat: Jo reget! (scuze daca nu am scris corect)(Buna dimineata-limba maghiara) Examinatori: Respins! Poti parasi sala de examen. Cea mai fericita mamica de Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata! |
Asta nici ca banc nu-i bun!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Nu mai poooooooottt... se zguduie patul cu mine de ras... |
Adica se cutremura patul?
Daca v-ati fi luat o barca, sa va dadeati in barci! :)
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
..... Un altul a avut de rezolvat o ecuatie trigonometrica si a ajuns pana la o forma in tg(x) ... Dupa care a scris: se face substitutia tg(x) = t t cu t se simplifica => g(x) = 1 dar g = 9.8 => 9.8(x) = 1 x = 1/9.8 Primul exemplu este umor, dar al doilea nu mai are haz. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
aici e vina profesorului ca nu si-a dat interesul sa vorbeasca pe limba elevilor...stiu de cand eram in scoala ca aveam profesori care o tineau tot intr-un delir...ei cu ale lor...elevii care cum puteau cum se pricepeau...in clasa a 12-a aveam dirig prof de matematica eh la grupuri si monoame (parca) si ce naiba mai erau alea ca nici nu mi le mai amintesc era notiunea de "element nul" si de "element simetric", astea se determinau sau identificau dupa tipul de operatie , cum 'om fi facut de toti ametitii din clasele lui am priceput ca elementul nul este intotdeauna "0" nu stiu...s-a facut simulare pentru BAC in trimestrul 2 sau trei si acolo s-a observat..toti berbecii rezolvasera la fel subiectele cu pricina..adica elementul nul era 0 in toate lucrarile...
apoi la romana, asta in generala, aveam o profesoara care ne dicta comentariile... cuvinte si iar cuvinte, neologisme si aberatii pe care apoi era obligatoriu sa le memoram, la admitere toti elevi ei au luat "ciuciu" si s-a primit la scoala sesizare de la inspectorat ca lucrarile erau incoeerente...nu mai spun ca era de poveste o faza, poezia Mama de Labis se studia in trimestrul I, in trimestrul III se studia poezia Comunistului de acelasi poet, doamnei ii fu lene sa mai dicteze o introducere la comentariu poeziei C si a recomandat elevilor sa ia introducerea de la poezia Mama, o eleva si-a notat constiincioasa "introducerea ca la mama"...la teza exact asa a scris...
Raza de soare spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Adica se cutremura patul? Daca v-ati fi luat o barca, va dadeati in barci! :) |
Da. Multumesc, mi-ai inseninat ziua...
MACARIE spune:
sa ne fereasca Dumnezeu , caci ei sunt tinerii care ne vor plati pensiile
--------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui MACARIE sa ne fereasca Dumnezeu , caci ei sunt tinerii care ne vor plati pensiile -------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 |
si ce e musai sa fie doctori toti? nu se platesc pensiile si din salariile negenialilor?... or fi scutiti