BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
lauraf89 spune:
ideea e ca nic nu vreau sa se enerveze..adica na..daca a zis la 1..atunci..nici nu stiu cum sa fac...app..cati bani ar trb sa ii dau?daca ma vede in spital?
9+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
prettysunshine spune:
Buna,fetele,la mine e tot asa,ba parca a mai si crescut cantitatea un pic.E cand maro cand rosu cand amestecat.Nici macar nu stiu daca bebe mai e la locul lui.Laura,fugi la spital,macar acolo iti fac ceva.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
7+
pisigri spune:
Laura, daca ai nevoie, eu pot veni sa te iau de acasa si sa te duc la spital cu masina. Nu pot sta cu tine acolo din pacate, dar....
Du-te acum. Este 11 jumatate, pina ajungi de face 12. Ce e aia sa se enerveze? Daca se enerveaza o sa-l schimbi. Dar la cum l-am cunoscut eu cind am nascut, nu se va enerva !!!
In plus, nu e asa de hapsin, ai platit consultatii la privat, acum e de garda, du-te, vezi ce iti spune, si la sfirsit, daca o fi cazul o sa-i dai ceva, dar nu inainte, ca la curve. Lasa banii si du-te daca spui ca singerezi tare...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aschiutza spune:
Laura, pregateste-ti o gentutza mica cu medicamnte, schimburi si ceva de stat in pat, daca te-or tine acolo (cit sa te simti comod initial pina vine sotul). Ceva de citit, ceva de rontait, o sticla cu apa, papuci, un mp3 cu muzica, carnetul de gravida (exista asa ceva in tara?), prospop, niste tampoane. Si pe urma ia taxiul si fuga la spital. Sa nu te puna cel de Sus sa mergi cu autobuze sau tramvaie.
Hai ca pina la 1 nu mai e asa de mult si daca va mai si trebuii sa astepti se va face 1 pina te vede doctorul. Dar macat pot sa iti puna o perfuzie daca pierzi mult singe. Sau macar sa iti ia singe deja pt analize.
Nu fii speriata, uite la mine curgea ca la robinet, numai in tinerete ce curgea asa la ciclu! Cu curaj inainte! Daca esti credincioasa, spune o rugaciune, te va ajuta.
Edit: asta cu bagajul ar fii bine sa va faceti mai toate intr-un rucksack. Eu de panica de abia ce am aruncat o camasa de noapte in geanta mea, dar spitalele de aici nu se compara cu cele din tara si ce iti pun la dispozitie, macar pt inceput.
majia spune:
Laura, fii curajoasa! Mai e putin pana la 1 si poate o sa fie bine. Ai gasit pe cineva sa te duca la spital?
9+
majia spune:
Bun venit noilor burtici si bulgarasi si sarcina usoara !
Pretty, bine ca nu s-a inrautatit situatia. Cand mergi la medic din nou?
Kmy, mi s-a parut mie sau vorbeai de o drama??
Campari, ce bine de tine, concediu, luna de miere . Sa fii in forma si sa vii cu amintiri de neuitat.
Aschiutza, si eu am burta tot de 5 luni, asa ca... .
Eu maine seara merg sa vad bulinutza, si vineri plec in concediu . Sper sa nu am probleme pe avion...
Greturi nu prea mai am, in schimb declar dureri de burta zilnice mai ales pe seara, dureri de spate, foame de lup bineinteles. SI oboseala mare mare .
9+
kmy_black spune:
intr-adevar o drama!!!
verisoara mea a pierdut sarcina( avea 34 de sapt) asteptata de 6 ani, obtinuta prin inseminare!
fac un capitol nou!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!