BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Neata fetelor!Eu de aseara am inceput sa sangerez cam tare, nu s-a oprit nici pana acum deci nu cred ca voi mai aveam vesti bune! Sunt f suparata si speriata, astept sa il se faca macar ra 10 sa il sun pe dr!

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

nu mai astepta nici un 10, bebe este prioritatea!!1
fugi repede la maternitate!!1
cand vedeti k sangerarile devin abundente fuga la maternitate!!! apoi sunat medicul daca e necesar!!!
ca totul sa fie bine

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Ideea e ca mereu aproape imi spune ca nu are ce sa faca, natura nu poate fi oprita si din astea!Oare sa incerc alta parere?

9+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

laura

fugi la maternitate!!!!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Ideea e ca mereu aproape imi spune ca nu are ce sa faca, natura nu poate fi oprita si din astea!Oare sa incerc alta parere?

9+

dupa ce mergi la maternitate te sfatuiesc sa mergi la medicul meu Dr Galearschi(am inteles k el a fost mentorul lu SCurtu), eu asha cu sangerari mai jumde sarcina si pastile 7 luni, acum am un baietel scump foc acasa!!!
nu mai astepta, treb inca sa mergi de aseara!!!ia un taxi, directia maternitate: cuza voda!( spui k medicul tau e angajat acolo in caz daca cumva spun k nu is de garda ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laura, daca doctorul tau nu iti acorda mult suport, du-te la maternitate sau alt doctor! Si nu pe jos sau cu autobuzul, ia un taxi sau lasa pe altcineva sa conduca.

Sa dea Domnul sa fie bine si bebe sanatos!

Pretty, cum o mai duci? Stai cuminte in pat in continuare?

Eu sunt obosita moarta. Si aseara am vazut in oglinda ce burta mmmaaaaaarrrreeeee am. E normal la 3 luni sa arat ca la 5 la al doilea copil? Ca incep sa ma ingrijorez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Laura sper ca ai plecat spre spital deja. Ma gandesc la voi si sper ca totusi sa fie ok.

Blue - nunta+luna de miere. Dup-aia ma intorc si probabil o sa lucrez pana mi se rupe apa pe aici pe holuri :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Imi e frica sa nu se fi oprit din evolutie..pt ca alta explicatie pt sangerari nu ar fi..tratament iau(chiar si aspenter si magneziu si alte cateva)...si as vrea sa ma vada cineva acum..am inteles ca dr Galearschi e f ocupat

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Laura, eu sunt monitorizata de dr Galearschi, cu el am nascut si prima fata. Acum este la policlinica industriala, dar nu are ce-ti face acolo, doar un consult pe masa si o ecografie; mergi la spital mai bine, dr scurtu ar tb sa fie acolo daca e angajat al maternitatii. Ora 10???? Pai ora 9 deja e de maxim bun simt intr-o situatie de-asta !

Ai grija, va tin pumnii !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Laura, lasa forumul si fugi la spital! Nu-ti fa ganduri negre> Ai vazut ca au fost cazuri de sangerari si pana la urma a fost ok.

Campari, distractie placuta!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Laura of of of of!! Fa cum spun fetele ia taxiul si du-te la maternitate. Si de acolo nu pleci daca ti se spun din astea cu 'natura trebuie sa isi faca cursul'..doar nu ai tras 9 saptamani pana acum ca sa auzi un astfel de raspuns!Tin pumnii stransi stransi sa fie doar o sangerare si bebe sa fie bine!

Sunshine hai vino tu si spune ca s-a oprit sangerarea te rog!!

De abia astept sa trecem toate de astea prime 3 luni, sa inceapa sa miste bebeii...nu credeam sa spun vreodata asta dar de abia astept sa treaca vara...

9+ cu little bubble

Mergi la inceput