FIV cu Dr. ALBU Dragos cap. 61

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

uau, cata copilutzu sa ii traiasca si sa fie sanatos!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_

Buna fetelor
Sunt la primul FIV nereusit se pare, astazi mi-am facut beta si mi-a iesit sub nivelul marii...
Stiti ceva despre transferul de embrioni congelati? cam la cat timp se pot face si cam care este procedura...Ca pana la intalnirea cu dr...
Mult mult succes pentru cele care abia au facut ET..
pupici

Lili vineri am avut un transfer de embrioni congelati ............eu am facut in martie fiv-ul,mi-a venit menstra ,apoi am asteptat-o 2 luni sa vina iar si a venit fix la 2 luni ,apoi am inceput protocolul .......care dureaza o luna si jumatate........
Imi pare rau de esecul tau ,stiu ce este in sufletul tau
Citi ai avut trasferati ,ce probleme aveati voi ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

QIAO ...........ce veste buna ,oau alumimi ce grasunel ai tu acolo,felicitari din tot sufletul,sa traiasca 100 de ani de acum incolo si sa te bucure !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

noi nu am descoperit o cauza anume..posibil ovulatia cu toate ca am mai facut 3 ia fara succces(la alta clinica).
eu am 34 ani,sotul 36, amh foarte mare(24)-ovare polichistice si am trecut pe langa hiperstimulare-am avut 21 embrioni din care 3 transferati cal 1, si 8 cal 1-2 pe care i-am congelat.
acum astept cu nerabdare sa fac fet, va dati seama, si ma gandeam ca nu e asa de complicat...si mai ales ma gandeam ca dureaza mai putin protocolul...
si cam cat a costat cu totul?
iar cu n monitorizari si analize?
eu speram sa fac chiar pe ciclul asta:)))..acum imi dau seama ca sunt chiar caraghioasa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Ali,cata mai bebeleeeee,il si insoara pe Gabita deja...Lili,bun venit,asteapta cel putin o menstra dupa care te apuci de ''omuletii de zapada'',mai intai cu o luna pregatitoare,dupa care luna transferului propriu zis,costa cam 3000ron cu toate analizele,echografiile,plus decongelareamult succes!
Am depus dosarul azi
fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

arabella sa il vezi aprobat cat mai repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

noi nu mai trecem la capitol nou ? stie cineva sa faca ? pe mine m-a scolit o data scurt aristica, o sa incerc sa vad daca reusesc, asa ca va rog sa nu dati cu rosii daca nu reusesc. ma duc intai sa studiez problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Cred ca am reusit ceva. Se pare ca avem capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ultima data am vb. cu dl. dr. la ecografie....si m-a intrebat in decurs de 5 min. ce vrem sa facem. I-am zis ca daca asta e singura varianta, merg pe asta. Problema e ca in mom. ecografiei eram la ovulatie si aveam folicul...ne-a indemnat (pe mine si pe sot) sa-i "dam bataie" luna asta...dar nu a rezultat nimic. In urma discutiei trebuia sa iau legatura cu dna Lucia si stia ea ce sa imi spuna. Pb. e ca eu la mom. respectiv nu eram informata in vederea protocoalelor si nici nu am intrebat prea multe. Acum m-am mai lamurit.
Mi-a dat sa iau o folie de Microginon, iar punctia va avea loc pe undeva pe la sf. lunii august.
Eu eram convinsa ca in aceasta luna termin cu procedura FIV, dar se pare ca e de durata.
Oricum, lunea viitoare se intoarce dna LuciA din concediu si imi va da faimoasa "schema".
Eu credeam ca trebuie sa ma mai prezint iarasi cu dosarul cu analize.
Am facut analizele de secretie si au fost bune...banuiesc ca trebuie sa le mai fac iarasi.
Referitor la analizele acelea de trombo, ti le-a dat dr. sa le faci sau au fost din proprie initiativa?
Se fac la Medlife?

Mergi la inceput