Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Mi-a iesit analiza urina si nu stiu ce inseamna. Ma puteti ajuta?
sediment urinar: rare epitelii plate, prezenta flora bacteriana

E ok? Urocultura trebuie sa o repet, asa scrie pe analiza.
Astept acum si secretie etc sa vedem ce iese.

Multumesc.

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Mi-au dat lacrimile!

Braco Diana! Bun venit bebe Irina!!!!!!!!!!!!!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari Diana! Bun venit pe lume Irina Anisia
Multa sanatate intregii familii si refacere rapida mamica frumoasa!

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita Mi-am salvat link-ul sunt mai multe informatii care merita aprofundate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Bun venit Irina.
Felicitari Diana.

Imi pare rau ca nu am apucat sa scot si astazi majoretele pentru Diana.
Eu am avut o zi de kko. Fleur capu sus scumpa mea ca doar tu esti cea mai tare.
Ma bag la nani ca nu am mai dormit de ieri dimineata cand ma trezesc va povestesc cine ma suparat.
Michele bine ai revenit sa iti fie de bine concediul.

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bun venit Irina Anisia, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri o viata pe ai tai, in primul rand pe mamica Diana!

A venit prima piersicuta parguita, fie sa urmeze cuminti la rand toate celelalte!

Biribu:

Hai ca tu urmezi!

Eu am avut o noapte horror, nedormita pana pe la 4 dar dupa aia am dormit neintoarsa pana la 9 30. Acum plec la ultimele (sper) cumparaturi si apoi la spital la ultima evaluare si pregatirea pentru cezariana de JOI.
Voi cumpara si o cutie de lapte praf si inca vreo 3 biberoane, cum m-ati sfatuit, sa stau eu linistita.
Cat despre tatici, eu nu-mi fac nici o iluzie cu asta de aici. Dar nu conteaza.

Va pup, revin mai tarziu.

Edit:m-am uitat in fuga la poze. Michelle, a crescut superb burtica ta, si la mine cam pe la 32 de saptamani a "explodat" ca marime. Sursula, concurezi la cea mai frumoasa gravida de pe forum! Frumoase sunteti/suntem toate! Cu cata nostalgie vom privi pozele astea!

38 + Eric Ioan

AMR 3 zile!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ned - cred k ai o infectie urinara...eu zic sa vb cu dr si vezi dk iti da ceva tratam pana iti iese din nou urocultura sa vezi la ce e sensibila infectia respectiva. take care!
fleur - capu' sus don't give up hope, poti avea surpriza sa-si revina taticul nesuferit cand isi vede pruncul f bine k ti-ai luat lapte praf preventiv, si eu vreau sa vb cu neonatologul sa vdm ce-mi recom k sa am o formula ceva in casa just in case.

cine ne face si noua cap nou? io nu ma pricep :(

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bravo, Diana. sa creasca mare si frumoasa , bebelusa ta.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitolul 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BUN VENIT PE LUME IRINA! Viata buna si plina de iubire si bucurii si impliniri puiuta scumpa!!! Felicitari Diana!!!

Fleur...il vei putea in brate pe puiul tau in maxim cateva ore! Vei fi atat de fericita si de extaziata cum nu ai mai fost in viata asta!!!!! Sentimentul ala de fericire si implinire suprema iti va da atata forta incat tu acum nu iti poti inchipui!!!! Minunea a venit abia acum in viata ta si e minunea ta,poate singura!!!! Eric va fi cel mai important si mai iubit om din viata ta,zilele si momentele astea sunt atat de speciale si de irepetabile!traieste-le din plin cu bucurie caci meriti!!!Nu permite nimanui sa-ti umbreasca fericirea si implinirea!Odata ajunsi acasa....pe domnul tatic frumos...solicita-l macar din cand in cand! Nuare dreptul sa se poarte INUMAN,adica daca tu il rogi in primele 3 saptamani sa-ti cumpere ceva pt copil el sa spuna ca nu e obligat;si cu o persoana care ti-e doar roomate,adica de nu ai relatii intime,tot te porti uman;nu,nu poti sa-l rogi sa se scoale el noaptea in exclusivitate la copil...dar sa-l supravegheze 15 minute cat faci tu un dus daca el din intamplare e acasa,nu imi pare ceva exagerat.M-am cam aprins,sincer iti spun;daca se face magarus si spune NU...atunci te rog sa-l dai afara din casa;umanoizii care nu pot sa se poarte uman...merita un tratament asemenea;sper sa nu te superi pe mine;in ani si ani de ...rahaturi iertate aiurea am ajuns la concluza ca e mai bine omul cateodata sa te stie de scorpie decat de proasta;sunt atitudini care sunt inacceptabile,spune-le NU cand esti confruntata cu ele,indiferent din partea cui vin,mama,tata,sot,frate,sora,copil,prieteni,trecatori de pe strada.Permite-ti dupa ce ajungi acsa cu bebe sa te iubesti in primul rand pe tine si pe bebe....indiferenta lui te poate face depresiva si sa te simti fara valoare ca om,daca el nu e OM...,nu zic tata sau altceva maret,zic OM....atunci sa doarma sub un pod.Iarta-ma ,tarta-ma ,iarta-ma daca am fost prea dura.Suna-ti prietenele,roaga si vecinii sa iti fie sufleteste aproape;eu cand avea Rudy 3 saptamani,poate ma repet....avu mititelul o interventie chirurgicala;nu mi-a zis nimeni sa cumpar ce trebuia pt copil,o crema care sa calmeze zona;ok....si seara la 7 ajung cu copilul acasa si al meu la munca;de 7 ori mi-a inchis telefonul in nas caci el e ocupat si nu poate fi deranjat;plangea puiul in casa,eu cu el,desi farmacia era practic la 50 de metrii de casa nu puteam lasa copilul in casa singur si nici sa-l imbrac sa-l iau cu mine caci era rece,fiind martie in NY...si am sunat un fost boyfriend indian....medic care mama lui de medic la munca fiind a spus sefului de sectie ca are o urgenta si trebuie sa plece...si a condus jumate de ora si mi-a adus crema;s-a speriat de plansul meu....si mi-a spus ca el pe drum plangea la volan de speriat ce a fost;alt om,alt suflet,alta structura....Al meu de la restaurant nu a putut pleca si dupa 7 telefoane in care nu mi-a dat voie sa-i spun de ce am nevoie l-a inchis caci eram deja agasanta!!!!Concluziile le tragi singura...Scuze ca va incarc fetelor cu amintirile mele...,nu intentionez sa stresez pe nimeni,sincer.

Mergi la inceput