Bobocei de sept-oct 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 22
stella87 spune:
Miro, ai fost tare amuzanta cu ciorbica gatita in 2 zile, e o idee de luat in seama
fericita 28+ cu
nu_mai_stiu spune:
Doamne cat ma bucur ca se reia activitatea pe forum.Nu pot sa creeedddddd Sunt mega happy
Am citit 2 ore si ceva .Ma asteptam sa gasesc iar 1 pagina scrisa,dar de unde , bucuria a fost imen cand am vazut ca sunt 21 pag scrise
Bineinteles ca nu mai stiu care si cum au scris mesajele,insa vreau sa felicit mamicile care au schimbat saptamana si trimestrul.Merita dragele de ele cate o floricica
Acum sa vad ce mai retin...
Carcei ma apuca si pe mine,dar ii linistesc imediat cu trasul degetelor spre mine.A explicat cineva mult mai bine decat zic eu.
Mor de cald,la ora asta sunt 29 grade in casa la mine.Am un kkt de aer conditionat mobil,care racoreste cat sta in priza si nu scad prea mult gradele.
Cojite pe sani gasesc si eu de multisor timp.Si dimineata ma mananca undeva si mai strang de sfarc si vreau sa va zic ca , curge un lichid transparent si uneori chiar de culoarea laptelui.Se pregatesc sanii , mititeii.
O lista de cumparaturi am postat si eu ,dar pe vremea cand nu era activitate deloc pe forum si banuiesc ca nu a fost bagata in seama.
Astazi mi-am ridicat si eu pachetul de la posta cu un NUK Babyphone,de care sunt mandra.Maine ,nu...poate duminica si mai sigur luni o sa postez si eu o lista lungaaaaa cu ce ar cam trebui pt bb de cumparat.
Nu mai stiu ce am mai citit...
Pupici si sa ne auzim cu bine maineeeeeee
Sunt tare fericita ca am ce citi ... ca suntem iarasi toate pe forum,ca ne povestim ce ni se intampla...
somn dulce !!!
ANDREEA 26+ cu
ramona7575 spune:
Buna fetele
Va citesc dar nu mai apuc sa scriu, sunt lesinata de caldura, luni imi cumpar AC ...
Am intrat pentru ca am vazut carucioare, NU RECOMAND alea cu manere (ca in poza) sunt greu de manevrat, trebuie sa tii mereu ambele maini pe manere, pe cand la celelalte e suficienta una...
Va pup, ma duc la nani
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22
carmen spune:
Ilinca, sunt bine, multumesc de intrebare. Mi se intareste burta foarte des, dar incer ca nu ma mai impacientez, mai merg maxim 2 saptamani la servici apoi medical apoi prenatal si cum fetele sunt plecate incerc sa ma odihnesc mai mult. Astazi cel putin am stat numai in pat, adevarul e ca eram franta de oboseala. Acum incerc sa ajung din urma cititul . Pe 28 merg la ecograf si apoi in prima saptamana din iulie la ginecolog. Sper ca totul e OK.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.