Jucam jocul de vreo 2 luni...suntem morti dupa el! Si ce ma bucura foarte mult este ca si lui Codrin ii place...il prefera televizorului si calculatorului! Face toti banii...
Voi jucati?
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Monopoly si Remi
Lorellay, ati incercat Carcassonne si extensiile? E tot un joc de strategie, tare fain. ;)
am auzit de jocul asta..l-am si vazut ..cutia. Dar nu-l avem inca. Dar mergem la mare cu niste prieteni care il au si sper ca-l jucam.
Nu avem bani acum..suntem in asteptare sa luam pentru Catan extensia aia cu corabii si cu mari.
Carrcassone e pt varsta de 7 ani jumate? Adica se poate juca? Asa nici Colonistii din Catan nu e, e pentru copii peste 10 ani, dar putem juca cu Codrin. Si Diana mai da cu zarul pentru mine.
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Daca tot discutam de board-games in afara de Catan si Carcassonne ar mai fi Alhambra si cele mai minunate dupa parerea mea 7 Wonders si Shadows over Camelot.
waw..aflu noutati...
am auzit ca in Bucuresti joaca lumea pe la cafenele..tare mi-ar placea sa joc cu persoane pe care nu le cunosc..fara sa ne suparam, fara sa ne certa. Ca noi cand jucam e tam-tam...punem suflet!