Educatia si respectul la scoala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

aoleu bulida..il mut...oare la garnizoana?

Codrin merge la scoala cu placere, nu avem probleme ca nu vrea. Am vorbit cu el ca din toaman probabil va merge la alta scoala si a fost ok, vrea.
Tiuscace spui tu mi-as dori si eu. Si din ce am vorbit cu mai multe persoana, la scoala la care va merge din toamna cam asa e.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai nu? ca sa alerge incolonati prin curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La noi este uniforma. In clasa 1 si 2 aveam scandal daca din stiu eu ce motiv nu il trimiteam in uniforma. Acum, spre sfarsitul clasei a 3-a a inceput sa ceara sa se imbrace cu altceva. Probabil la anul nu va mai vrea deloc uniforma.
Tiusca, chestia cu "paraciosul" clasei nu e prea ok. In rest, f frumos ca e civilizat. La ce scoala sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Suntem la o scoala din sectorul 5,nu de renume,in schimb dna este foarte ok.Ne-a spus de la inceputul anului ca a avut numai clase cu copii disciplinati si tine f.mult la chestia asta.Sa sti ca i se potriveste manusa lui Matei ,ptr ca el nu e genul de copil care sa alerge,sa faca prostii.Si asa ma simt si mai in siguranta,ptr.ca in joaca lor din pauze se mai imbrancesc,se mai lovesc.Cat despre "paracios",nici eu nu as vrea sa fiu in locul copilului aluia...dar stiu ca pana acum al meu nu a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la noi este asa:
- au uniforma, este purtata de toti, nu prea am vazut exceptii
- doamna vine cred la 7.30, se mai susoteste si alearga, acum nu stiu ce inseamna debandada, dar cand nu se preda nu vad de ce ar fi mormant in clasa
- se face sport afara, ceeace mi se pare in regula. si la 11, nu a avut niciunul nimic.
- in recreatii se alearga peste tot, mi se pare normal. unii copilasi - poate mai linistiti din fire - stau in clasa, altii alearga. e clar ca trebuie sa isi descarce cumva energia
- NU mi se pare in regula ca nu ati fost atentionati despre nefacutul temelor.
- de baut probabil fiecare are ce doreste, nu e treaba mea si nici a invatatorului sa impuna ceva.

Mergi la inceput

sunt 24 in clasa..din care doar 6 fete...eu cred ca trebuie mai multa atentie
Au fost destule incidente intr-un an. Copil cazut de pe bara in curte - fata zdrelita, al meu vanat pe sold-cica l-a impins un copil in coltul bancii, se bat, se imping..cam rau mi se pare mie, fetite venite cu unghiile facute.
nu vreau garnizoana..dar vreu sa fie mai duri putin.
Mie mi-e dor acum de uniforma, de cravata de pionier, de serbarile de atunci. Mi-e dor de festivitatile de unitate, detasament. Mi-e dor de cum ieseam cu clasa la munca patriotica, insemnand sa mergem pe deal sa culegem macese, jir...mi-e dor de timpurile cand duceam mculatura si sticle la scoala.
Am avut respect si placere pentru scoala. Am mers si am invatat cu drag, am fost un elev premiant.
Vreau mai mult decat vad acum in scoli...nu-mi vine sa cred ce diferenta mare este,nu-mi vine sa cred ca uneori scoala intr-adevar strica educatia...

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Mie mi-e dor acum de uniforma, de cravata de pionier, de serbarile de atunci. Mi-e dor de festivitatile de unitate, detasament. Mi-e dor de cum ieseam cu clasa la munca patriotica, insemnand sa mergem pe deal sa culegem macese, jir...mi-e dor de timpurile cand duceam mculatura si sticle la scoala.

La varianta emigrarii in Coreea de nord te-ai gandit?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

nu Laura nu m-am gandit si nici nu ma gandesc...mie imi place aici la m ine..deocamdata...
Nu stiu ce varsta ai...eu am 33 si pentru mine perioada de scoala nu a fost deloc neagra, urata si grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

asta e tare Laura, scuze Lorellay dar chiar nu ma pot abtine.

eu inteleg ca vrei ceva mai multa disciplina si respect in scoala dar totusi paragraful de mai sus e....ai uitat si de borcane, de defilarile de 23 august, de vaccinurile cu aceeasi seringa la toti ( chipurile le mai fierbeau ei din cand in cand!)si de multe altele...oare mai am snurul de comandanta de detasament?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

mie mi-au placut mult defilarile de 23 august sa stii
si eu mai am snururile, si insignele si tresele. Si diplomele de la scoala si cartile ce le preimeam ca premiu pe care invatatoarea scria frumos!

Mergi la inceput