Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
Mica26 spune:
Multumesc, Valicutza pentru parola! Am trecut si eu acolo datele mele!
am uitat sa va zic..mi s-a modificat DPN. e 19 dec acum.
Va pupacesc!
Mica 14+
Mica26 spune:
Multumesc, Valicutza pentru parola! Am trecut si eu acolo datele mele!
am uitat sa va zic..mi s-a modificat DPN. e 19 dec acum.
Va pupacesc!
Mica 14+
Bubulina42 spune:
Menics, felicitari, bine ca te-ai linistit!
Vroiam sa iti spun ca poate e ok sa nu schimbi programarea,ei spun ca cea mai buna perioada pentru morfo este intre 18-22 saptamani.Vezi tu cum crezi ca e mai bine.
Popi, o eco in plus nu strica niciodata-si noua ne e un dor de bebe de nu mai putem, numai ca noi nu avem cum sa ne ducem acum la eco si am inteles ca singura posibilitate sa te duci la privat aici e cand ai 28 de saptamani, nu mai devreme..hmmm
Asa ca..stam cuminti pana in iulie, la intalneala...morfo! Oricum, puiul asta m-a invatat sa am ceva ce nu aveam inainte:rabdare
Popi, hai ca galushcutza ta e super bine, doar stii si tu asta, nu te mai ingrijora ca o babutza
Onuuutz, am si uitat cuvantul asta, vacanta, tre sa incerc sa o comit si eu in iulie, dar e cam greu cu avocatii mei, ca aici mereu e nebunie.In fine, simt nevoia de zile in care sa nu sune ceasul si telefonul, clar!vacanta placutaaaaa!
Gina, sa stii ca am citit despre asta, nu te ingrijora, ei spun ca apar datorita faptului ca sanii se pregatesc de meseria lor de baza, alaptareaE ok.
Si eu am avut asa ceva temeri ieri fiindca m-a tot durut in jurul buricului, toat ziua-l-am intrebat pe bebe daca se da cumva hutza, ca pe mami o doare, dar am citit ca nici asta nu e anormal si mi-a trecut rapid.Azi sunt normala
zi buna cucuietelor!
17 +
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Neatza gravidutzelor Menics,iPopico si Almy ma bucur ca e totul a trecut si sunteti bine acum Ipopico ma surprinzi,tu sa te panichezi?E totul bine,stai linistita si apropo si eu sunt vache caci nu imi simt fetita cu toate ca am vazut-o si auzit-o dar pe cartela scrie ca am placenta anterioara,sa fie de la asta,doc-ul mi a zis sa nu ma panichez ca e devreme.... Apropo mie imi curge ceva din sanul drept,nici nu stiu ce culoare are,de fapt e incolor si fara miros..s-a mai intamplat la careva???? 18+ cu un dragonel... Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
Hello fetele!
Intru mairar din lipsa detimp. Se pare ca vom avea unbaietel, acumasteptam morfofetala sa vedem clar putza.
EU cred se pregateste laptic pentru bebe.Asa ama patit eu la Cristian.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+