In vizita ...
Risipa de imaginatie, decor, bani, decoratiuni si detalii de viata...
O colectie fantastica de interioare - din RO - pe care nu cred ca le stiti :))
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2158583/Private-world-Roma-revealed-time-series-stunning-pictures.html
enjoy!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
marius spune:
Lipseste ceva la fiecare.
Acest element
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Unde sunt bani.... asta e.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
E plin de kitch de prost gust....astea au mai fost publicate....dar e kitch si cu asta basta.
desprecopii spune:
Eumada, si asta inseamna ca nu avem voie sa ne clatim si noi ochii ?
Daca tu ai vazut aceste poze, eu nu le vazusem, si cred nici altii... sau trebuie sa te intreb in avans daca stii sau nu ceva inainte de a publica ceva ... :)))
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
desprecopii spune:
...si apropo, nu e numai atat. E vorba si despre arta fotografului. Nu e usor sa intri in intimitatea unor oameni si sa te lase sa ii fotografiezi in ipostaze atat de naturale...E ca si cum ai lasa pe cineva sa iti citeasca inima.
eumada spune:
Au mai fost emisiuni de stiri pe la diverse posturi si au mai aratat imagini...una chiar am vazut-o de cateva ori,aia cu cainele ala de plus mare.....
In general natia asta ,atunci cand e sa arate ce avere are se lasa fotografiata...oho,oho...pe acolo la voi o fi lumea mai civilizata,mai normala,aici cu cat etaleaza mai mult "sa moara dusmanii mei,"cu atat sunt mai fericiti...ce nu apare in poze e sursa banilor...retele de proxenetism si prostitutie,droguri,camata,cersetorie,jafuri.
Sa cauti pe net palatul regelui cioaba....si al reginei nu stiu cum....mama mama....aur peste tot.
desprecopii spune:
Eumada, inca o data, eu vorbesc despre actul artistic. Nu ma intereseaza detaliile, cum au facut banii ci privesc pozele ca pe o galerie de arta. E un pic altfel
coracora spune:
Da... apogeul prost-gustului si al falei tiganesti, ce altceva sa fie?
Ma mir cum de n-au surprins si vreun cal prin sufrageria aia cat Ocolul silvic...
Iar cei care au facut reportajul asta foto n-au priceput nimic, am vazut ca faceau referire la antichitati... care?! Doar tiganul ala batran sa se incadreze la categoria asta!
Eu as vrea sa-i intrebe Garda Financiara de sanatate pe "falosii" astia. Ca mie nu-mi par truditi.... Am o vaga banuiala privind provenienta acestor bogatii....