FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 8
cocolino2010 spune:
Buna fetele!
Dorinta sa fie lipiciosi si sa creasca sanatosi
Raisa endo foarte bun, sunt aici fete care au avut 8-9mm
si au reusit.
Teli lasa parfumurile, nu stresa bebeii, nu sunt sanatoase nici pentru tine. In doua luni vedem si la tine doua nasucuri in vint?
sper cred ca grupa A2 nu prea atrage tintarii, si pe mine ma ocolesc dar nu ca as fi prea rea
cocolino2010 spune:
Fetele burtoase ori in curs de gravidenie vreau sa va reamintesc ceva ce v-am mai spus acum citeva zile:
Pentru Dublu Test nu uitati sa spuneti medicului si laboratorului care va face testul ca aveti sarcina din FIV CU OVO DONATE sa ia in calcul virsta donatoarei.
Pentru ca eu am cu 20 de ani mai mult decit donatoarea si mi-au facut testul pe virsta mea a iesit un mare risc de SD. Daca le spuneti din timp lucrul acesta evitati un stress inutil. Dr. meu cunostea toate amanuntele dar a uitat sa scrie in recomandare.
Am insistat sa-mi refaca testul cu valoarea reala si a iesit totul bine.
Eu nu am stiut lucrul asta inainte, poate voua va este de folos daca stiti la timp.
Si eu multumesc fetelor care m-au sustinut cind am avut nevoie.
amaliaro spune:
BRAVO COCOLINO MA BUCUR DIN SUFLET CA TOTUL ESTE BINE CU BB
amalia tsakoniati(matusa)
Teli spune:
Eu cred ca e o mare porcarie si cu dublutestul asta .In sarcina mea pierduta mi-a iesit risc 1 la 25 de sindrom Down , deci f ridicat , asta fiinca intra in ecuatie varsta mamei .Binenteles ca la asa valoare mi-au recomandat sa renunt la sarcina .nu am renuntat fiinca eco era ok pt transnucala .Cand am pierdut bebele rezultatul de la anatomo-patologie a fost ca era normal .Deci? Nu stiu cat e real si cat e statistica ?
Teli spune:
Doamne , deja mananc litere , scuze
Vorba lui Brigit , ramanem cu un neuron si ala gravid
Dubinaus spune:
Aaaa... fetele, cine sa incumeta sa dea o mina de ajutor pentru o nepriceputa in ale forumului ca mine?
Cum pot sa im activez mesajele private? Sau PM, cum ii spune matusica Amalia .
Merci anticipat pentru ajutor
D.
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dubinaus Aaaa... fetele, cine sa incumeta sa dea o mina de ajutor pentru o nepriceputa in ale forumului ca mine? Cum pot sa im activez mesajele private? Sau PM, cum ii spune matusica Amalia . Merci anticipat pentru ajutor D. |
Dubinaus te duci in meniu la mesaje private apoi dreapta options si apoi bifezi niste casute care iti apar.
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
sper spune:
Pt prima pag:
"Pentru Dublu Test nu uitati sa spuneti medicului si laboratorului care va face testul ca aveti sarcina din FIV CU OVO DONATE sa ia in calcul virsta donatoarei"
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
amaliaro spune:
Dubinaus dute la profil la sectiunea editeaza profil si vezi acolo modificarile necesare
amalia tsakoniati(matusa)
paunas spune:
buna fetelor!
a stat cineva la ZKL REALITY? adica aici http://www.uzb.cz ,este departe ,care sunt conditiile?
dorinta 2012-unde ai stat?
Bafta tuturor si sanatate multa