FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 20
Dorinta2012 spune:
Amaliaro sa inteleg ca e de bine...de cand m-am tot incurcat si in valorile amh in unitatile de masura....mi-e teama sa nu interpretez gresit si acummm...
amaliaro spune:
Dorinta cel mai bine suna la clinica explica ce si cum si asa nu te mai stresezi degeaba hai fi linistita
amalia tsakoniati(matusa)

Lara27 spune:
Dorinta, esti gravi!!!!! si inca cu 3 cifre valoarea.. la 8 zile de la ET, asta-i valoare de twinsi!!!
sa stii ca nu-i chiar atat de repede, la 8 zile de la transfer de blasto, esti practic 13 zile de la ovulatie..
de acum, exact ce a zis si Ari!! repaos, utro, duphaston (20mg), eventual injectabil..sangerarile astea in faza incipienta a sarcinii, sunt destul de normale, totul e sa le depasesti cu bine
felicitari!!
p.s.:ari nu mai pooooot de poooofta de beta de-astea grasane..vreau si io
; vezi, soro, ce sanse sunt aici??
abia astept sa te felicit si sa te pupacesc maxim, chiar daca virtual, si pe tine, cu aceiasi ocazie!!
apoi, vin si io![]()
to be continued..
loretta76 spune:
Dorinta
FELICITARI!!!!!!!!!!
Lara
Happy anniversary!!! Sa fie ultima aniversare in 2...
aristica spune:
merci larainca putin, inca putin![]()
lore 
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
alina_alba spune:
Dorinta, nu vreau sa iti zic ti-am zis eu, dar totusi: ti-am zis eu!![]()
Acuma, cu sangerarile astea, de acord cu Ari. Mie mi-a dat medicul repaos strict la pat (adica sa merg numai la budibar, iar cand fac dus, sa nu fie cu apa calda-calda - asa mai calaie). Si repaos la pat nu inseamna sa stai in funt pe pet, ci la orizontala. Apoi, am luat utrogestan 1000 pe zi (eu nu am gasit pe la noi de ala inectabil) si neaparat, 10 zile de no spa injectabil de trei ori pe zi. Daca nu,merge si no spaul ala pe gura. Eu m-am duce si la un ecograf, sa vad daca e vorba de vreun hematom sau sangerezi din alte cauze.
Deci, fata draga, gemenasi scrie la tine pe frunte
. Ai grija sa bei multa apa, mai ales cu caldurile astea. AaA, si magne B6, ca destinde uterul.
Felicitari, te pup mult si sa fie intr-un ceas bun.
Brigit spune:
Dorinta, felicitari pt gemenasi!
Te-a invatat fff bine Alina ce sa faci, as mai adauga si un supozitor cu uscosin noaptea. Trebuie sa faci si progesteronul, sa vezi daca e de acolo. La prima eco, peste doua sapt, roaga medicul sa se uite dupa hematoame. Repaos si zen, the best is yet to come
ah, si PS : ti-am zis io ca racaielile alea sunt de bine?se culcuseau dragii de ei, uite ce bine s-au prins 

Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
moah, Lore
, ai vazut ca-s lesinata dupa bete de-astea si io, da?![]()
tu ce mai faci? te-ai decis pt donate? daca da, unde si cam pe cand? imediat, o sa te vad si pe tine cu scoruri de-astea SF
to be continued..
Dorinta2012 spune:
Multumesc dragele mele pentru sustinere si sfaturi!
Se pare ca nu mai sangerez se mai vede pe hartie un pic de rozaliu, poate o fi mai bine de acum!
La cat timp se repeta beta? La 24 sau 48 ore? Nici nu am curaj sa ii zic sotului astept a doua beta apoi il voi face fericit...
Am sa stau mai mult in pat la orizontala zilele astea caci apoi de luni iar la birou...si iar 8 -9 ore de stat in fund pe scaun..
Voi credeti ca valoarea asta e de 2 bebei?
Va pup dragele mele..